• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Q.Q
Dal jsem první reakci s výhodou na napsání do chatu slova pes napsal to první hráč kterého jsem si nevšiml. V tom chatu byva dost bordel občas ale ok beru moje chyba. Admin Q.Q me zabil a přehodil do T ale mohl mě aspoň pomocí mikrofonu upozornit ale neudělal tak, taky beru. Ale nechapu když mi pak da simon FK další kolo jsou na serveru dokonce 3 admini a nikdo nic neřeší a když se ozvu tak dostanu jeste ban. Toto je naprosto normální ???? to ty práva dáváte jen tak na zažádání nebo co ??? vim že není důkaz nic ale ten dotyčný doufám že nebude ani zapírat. Také chápu že se nic nevyřeší ale chci alespoň kloudné vyjádření od schopného admina. Díky
- pepik2010
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Q.Q
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Q.Q
Pozrel som Hlstats, ban opravnený.
Upozornený si bol v chate, ktorý máš sledovať.
Ak chceš sa sťažovať na niekoho, musíš mať dôkaz.
Ak nedodáš dôkaz tak po 48 hodinách bude sťažnosť zamietnutá a zamknutá.
Upozornený si bol v chate, ktorý máš sledovať.
Ak chceš sa sťažovať na niekoho, musíš mať dôkaz.
Ak nedodáš dôkaz tak po 48 hodinách bude sťažnosť zamietnutá a zamknutá.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Re: Q.Q
To ze si dal vyhodu niekomu inemu som ti pisal asi na 4 riadky, vlastne, cely chat aj ctcko ti to vravelo ale ty si ignoroval, za to ta prehodil. Potom samozrejme ked ta prehodil si zacal hubovat na adminov aky su neschopny lebo si dostal FK ktory sme my nevideli, nie ze si popytas mik ohladne FK, ale ty radsej :
"jsou tu 3 admini jednu vyhodu resej jak nevim co ale FK jim je uplne jedno super"
"to jsou zase chytří admini tak ne aby upozornili ale radsi zase budou machrovat cg"
"ja chapu ze potrebujete machrovat"
"jsou tu 3 admini jednu vyhodu resej jak nevim co ale FK jim je uplne jedno super"
"to jsou zase chytří admini tak ne aby upozornili ale radsi zase budou machrovat cg"
"ja chapu ze potrebujete machrovat"
-
Yadang - Drbna
• Stránka 1 z 1