• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]StaveTV / BB2 / Armin van Buuren
Dostal jsi trest od admina: Armin van Buuren
Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #2
Doba trvani trestu: 120 minut
Duvod trestu: Pravidla [Bug kempa/Dohoda]
Zabanovany nickname: StaveTV
Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #2
Doba trvani trestu: 120 minut
Duvod trestu: Pravidla [Bug kempa/Dohoda]
Zabanovany nickname: StaveTV
-
StaveTV - Amatér
[Vyriešené]StaveTV / BB2 / Armin van Buuren
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: StaveTV / BB2 / Armin van Buuren
Počkáme na vyjadrenie admina. Zmenil som názov topicu, aby si ho rýchlejšie všimol 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
česť práci a robote pokoj,
od začiatku resetu staviaš bugnuté kempy... nebaví ma to stále riešiť tvoje dohody a demenciu na serveroch. Ban si dostal za bugnutú kempu z ktorej si strielal a keď som ťa žiadal aby si išiel do tunelu nech mám istotu že nie is bug, tak si ma ignoroval a nerobil si to... dôvod prečo si tam nešiel? Lebo si si na*ral do gatí ako vždy. Potom keď už začali hráči písať, že si robíš stále bugy, tak si povedal ,,tak ma zabite" a následne na to si dal zadok do otvoru pre kamaráta aby ťa zabil. Dostal si ban za Bugnutú kempu ktorú robíš neustále a za dohodu.. 2hodiny sú najbližší čas ku trestu aký bol počas starého systému. Nemáš záujem hrať podľa pravidiel, ja nemám záujem ťa tam riešiť. Budeš dostávať bany!
čas 46:00 Niekoľko krát som ti písal aby si tam išiel už len pre môj pokoj v duši... teraz bol aspoň pokoj v hre od teba... mal si hlboko v paži a tak mám v paži aj ja teba.
Dám si na teba bacha a vôbec, celý ten server tam!
Nazdar "chlape".
od začiatku resetu staviaš bugnuté kempy... nebaví ma to stále riešiť tvoje dohody a demenciu na serveroch. Ban si dostal za bugnutú kempu z ktorej si strielal a keď som ťa žiadal aby si išiel do tunelu nech mám istotu že nie is bug, tak si ma ignoroval a nerobil si to... dôvod prečo si tam nešiel? Lebo si si na*ral do gatí ako vždy. Potom keď už začali hráči písať, že si robíš stále bugy, tak si povedal ,,tak ma zabite" a následne na to si dal zadok do otvoru pre kamaráta aby ťa zabil. Dostal si ban za Bugnutú kempu ktorú robíš neustále a za dohodu.. 2hodiny sú najbližší čas ku trestu aký bol počas starého systému. Nemáš záujem hrať podľa pravidiel, ja nemám záujem ťa tam riešiť. Budeš dostávať bany!
čas 46:00 Niekoľko krát som ti písal aby si tam išiel už len pre môj pokoj v duši... teraz bol aspoň pokoj v hre od teba... mal si hlboko v paži a tak mám v paži aj ja teba.
Dám si na teba bacha a vôbec, celý ten server tam!
Nazdar "chlape".
-
Dewyner - Drbna
Z dema je na prvý pohľad jasné, že ide o neprístupný kemp. Admin, aj keď trochu nezvyčajne, sa snažil situáciu vyriešiť s chladnou hlavou - opakovane ťa vyzýval, aby si dokázal, že nie si v neprístupnom kempe, aby ti slayom neskazil hru. Všetky výzvy si odignoroval a nakoniec si sa ešte nechal zabiť...
Ban oprávnený, unban sa zamieta.
Ak k tomu chceš ešte niečo dodať, dávam ti priestor. Po 48 hodinách bude topic zamknutý.
Ban oprávnený, unban sa zamieta.
Ak k tomu chceš ešte niečo dodať, dávam ti priestor. Po 48 hodinách bude topic zamknutý.
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1