• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] steam c.s 1.6 dema
Ahoj 1 debatu mi nerušte chcel som len rychlu odpoved a tam by to nenašli .
Takže neviem nájsť dema ale ani zložku kde mam c.s 1.6 steam ked som inštaloval bolo tam C/program files/steam ale tam to nie je skušal som to dať inam nepomohlo no ani ked dam hladať v PC nenajde čo mam robiť ? ubítam každu radu a vyskúšam potom vám napíšem Dakujem .
Takže neviem nájsť dema ale ani zložku kde mam c.s 1.6 steam ked som inštaloval bolo tam C/program files/steam ale tam to nie je skušal som to dať inam nepomohlo no ani ked dam hladať v PC nenajde čo mam robiť ? ubítam každu radu a vyskúšam potom vám napíšem Dakujem .
- Demonil
- Amatér
[vyřešeno] steam c.s 1.6 dema
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: steam c.s 1.6 dema
Ahoj,
pokud jsem správně pochopil, tak máš originální verzi Counter-Strike. V tom případě je základní cesta do složky kde jsou dema tato: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike .
Snad jsem ti pomohl.
S pozdravem,
GRapHics
pokud jsem správně pochopil, tak máš originální verzi Counter-Strike. V tom případě je základní cesta do složky kde jsou dema tato: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike .
Snad jsem ti pomohl.

S pozdravem,
GRapHics
-
Abee - Drbna
Úplně stoprocentně tu složku najdeš takto:
- Otevři si Steam -> Jdi do Knihovny
- V ní klikni pravým na Counter-Strike -> Vlastnosti (Properties)
- Tam Klikni na Místní soubory (Local files) a potom na Procházet místní soubory (Browse local files)

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Dakujem vám našiel som som aj cez program files aj cez steam
- Demonil
- Amatér
• Stránka 1 z 1