[Přijat] Žiadosť o akademika

Příspěvekod Jonasko17 » 08 črc 2016, 17:47

Nick v hre : Yavimaya Coast

Nick na fórku : Jonasko17

Odkaz na profil : ucp.php

Vek : 14

Steam ID : STEAM_0:0:82455066

Sekcia kde chcem akademika : JailBreak

Odkaz na HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=7747

Prečo chcem akademika : Tak od začiatku : Baví ma JailBreak a v poslednej dobe vidím, že na serveri Jailbreak 2 hrá viacej hráčov, ktorí porušujú pravidlá a robia si čo chcú. Jailbreak 2 preto lebo tam hrávam skoro stále. Je to taký môj domovský server kde mám VIP aj EVIP. Tam som začínal a hral viac ako 1 rok. Ďalšie dôvody sú napríklad, že by som chcel niekedy upozorniť hráčov a sem tam im s pravidlami aj pomôcť. A počas celej akadémie dobre plniť povinnosti a doučiť sa pravidlá na 100% tak aby som mohol pokračovať aj na admina-akademika. Toto je môj druhý pokus o admina.

Moje prehrešky na GS alebo inde : No takže začneme mojím perma banom na inom nemenovanom portáli za cheating, konkrétne za Wallhack. Už je to nejaká doba, viac ako rok. Samozrejme od vtedy som už nabral viacej rozumu a uvedomil si , že to bolo úplná hlúposť, pretože viem aké to je keď vám týmto spôsobom kazí niekto iný hru. Ďalej je tu jeden ban za MFK ak sa dobre pamätám. Bolo to neúmyselne pri jednej hre kde som bol simonom a neovládal som hlavné mestá. Potom som ešte dostal pár krát ban za kazenie hry a FK. Dúfam, že je to všetko lebo spomenul som si len na toto.

Bol som už CS 1.6 akademik tu na GS? : Áno bol som, odobranie na vlastnú žiadosť kvôli tomu, že už ma to nebavilo až tak ako predtým a hlavne kvôli škole a času.
Jonasko17
Drbna
Drbna

[Přijat] Žiadosť o akademika

od Rumcajz » 08 črc 2016, 17:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o akademika

Příspěvekod Jonasko17 » 09 črc 2016, 11:19

Ešte som si spomenul na jeden ban za nadávky, bol som dosť toxic. Sem tam zanadávam ale ak ma zoberiete v chate nebude ani jedna nadávka.
Jonasko17
Drbna
Drbna

Re: Žiadosť o akademika

Příspěvekod Tommy58 » 09 črc 2016, 14:17 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky