• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Kurama / JB9 / FK
Kurama
STEAM_0:0:61980195 https://ctrlv.cz/0QjF
16:30 9.7.16
Hráč zpíval karaoke, simon mu řekl at zpívá nahlas a toto CT ho zabilo, že zpívalo potichu...
http://leteckaposta.cz/572387549 (36:30)
STEAM_0:0:61980195 https://ctrlv.cz/0QjF
16:30 9.7.16
Hráč zpíval karaoke, simon mu řekl at zpívá nahlas a toto CT ho zabilo, že zpívalo potichu...
http://leteckaposta.cz/572387549 (36:30)
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
[Vyřešeno]Kurama / JB9 / FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kurama / JB9 / FK
Na demo jsem nekoukal, ale co pamatuju tak Simon rekl tak 2x -3x "zpivej nahlas nebo dostanes kill" na coz jsem po chvili reagoval jako na dve neuposlechnuti Simonova prikazu, tudiz dve nevyhody, takze kill. 

Realita je produktem náhody, které říkáme osud.
-
Kurama09 - Amatér
Re: Kurama / JB9 / FK
Kuramo, Kuramo.. Nepřijde ti to ale hloupé ? Zpívej nahlas nebo kill... Ježišmarja přemýšlejte u té hry trošku.. Za tohle nemůžeš dávat přece nikomu kill, tady máš ban ať si to pro příště pamatuješ, protože za tohle by si neměl hráče zabijet.
Děkujeme za nahlášení.
Life
Děkujeme za nahlášení.
Life
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [Vyřešeno]Kurama / JB9 / FK
Aha takze ja dostanu ban za to, ze plnim to, co rekl Simon? Hloupe nehloupe, je to prikaz Simona, to by zas melo dojit tobe...
-
Kurama09 - Amatér
Kurama09 píše:Aha takze ja dostanu ban za to, ze plnim to, co rekl Simon? Hloupe nehloupe, je to prikaz Simona, to by zas melo dojit tobe...
Je to jako, kdyby ti řekl jdi skočit ze střechy a zabij se, uděláš to ?
Kdyby ti řekl, jdi zabít všechny hráče, ale ty si dost dobře věděl, že nic neporušili, uděláš to ?
Life
-
Ale nic takového mi Simon nepřikázal, normálně vyzval hráče, který zpíval NASCHVÁL potichu a nesmyslně aby zpíval nahlas nebo dostane kill. A pokud vězeň neposlechne 2x Simonův příkaz co následuje ? Kill. Docela mě mrzí, že na to máš zrovna ty takový názor a ještě za to banuješ, místo toho aby jsi mi třeba radši pomohl vyřešit ten problem s VIP, který je na foru už od rána. 

-
Kurama09 - Amatér
Kurama09 píše:Ale nic takového mi Simon nepřikázal, normálně vyzval hráče, který zpíval NASCHVÁL potichu a nesmyslně aby zpíval nahlas nebo dostane kill. A pokud vězeň neposlechne 2x Simonův příkaz co následuje ? Kill. Docela mě mrzí, že na to máš zrovna ty takový názor a ještě za to banuješ, místo toho aby jsi mi třeba radši pomohl vyřešit ten problem s VIP, který je na foru už od rána.
O co jde v karaoke ? Hráč zpívá.
Musí zpívat potichu nebo nahlas ? Je to jedno, musí prostě zpívat. Je to přece dobrovolná atrakce.
Budeme hráče zabíjet, pokud zpívá potichu nebo moc nahlas ? Ne.
K tomu VIP, určitě nemám na čele napsané " Problémy s VIP řešte zde ". Od toho zde máme jiné, zkušenější hráče, kteří se o toto odvětví zajímají. Nespamuj zbytečně PP, pokud máš něco proti mému banu, obrať se na stížnosti na adminy.
Life
-
Jak už tady psal Life.. Příkaz ,,zpívej nahlas nebo kill,, snad nemůžeš brát vážně... Je to to samé jako by si napsal hráči ať píše nebo mluví gramaticky jinak kill.. Jestli daná osoba zpívá potichu nebo nahlas je jeho věc. Možná měl pro to i svůj důvod. Prostě záleží jen na tom jestli mluví nebo ne..I kdyby si někdo požádal o mikrofon, tak ho nezabiješ za to, že dannou situaci vysvětluje nepřehledně či potichu. Tento příkaz simona byl velmi hloupý. A čekal jsem, že zrovna ty budeš přemýšlet logicky, jelikož se na serveru chováš nadprůměrně..
-Poland
-Poland
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
• Stránka 1 z 1