Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]BB1 / Dohoda

Příspěvekod iDeviLeKKK » 07 črc 2016, 17:21 VIP

Už jsem tady zas. :twisted:
1. BB1 / Dewyner
2.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Dewyner
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
[=] Doba trvani trestu: 120 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Vyhrazky/Dohoda]
[=] Zabanovany nickname: AL PW
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:82609118
[=] Zabanovana IP: 188.175.135.30
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
VIP a Aktivní hráč jsem.
3.
Zdravím, měl jsem jméno AL PW, admin mi vyhrožoval, že mi dá ban, jestli si nezměním nick, nechápu důvod, proč by jsem nemohl mít takové jméno, mám demo, všechno, co admin mi vyhrožoval. :]
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Vyřešeno]BB1 / Dohoda

od Rumcajz » 07 črc 2016, 17:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB1 / Dohoda

Příspěvekod Dewyner » 07 črc 2016, 17:42 VIP

Ja som tu stále a koho to zaujíma...
Neviem či vieš, ale ja viem, že vyhrážať sa PW alebo hoc ako inak smrťou sa vyhrážať je zakázané, dostal si ban za tvoju drzosť/demenciu/neznalosť pravidil. Nie raz som ti povedal, aby si si zmenil meno... nič ignor. Na novej mape si si ho zmenil a následne nahodil zas.

Zkratka PW, dobre vieš čo znamená, vieš to ty, ja, každý 2. hráč a aj Garlin ktorý mal v oblube to banovať a trestať (tento koníček som prebral po ňom). Z určitého dôvodu prestal a zabudlo sa na to, že to bolo trestané, no ja na to nezabúdam a som tu... Nebudem trpieť na móde ľudí čo si honia ego cez počítačovú hru. Ban máš iba na 2hodiny, za tú dobu sa môžeš naučiť pravidlá a pekne si do zošitku písať ,, Nebudem robiť dohody a nebudem sa vyhrážať." Pekne 100x prosím, nech sa ti to zapíše do melonu na krku. Keď budeš vedieť pravidlá a budeš sa chovať normálne, budem sa ja chovať normálne ku tebe a budeme sa môcť slušne rozprávať o veciach.

Nech sa páči HLStats kde je vidieť mená
Prípadne Screen kde si za to meno zabil hráča.

Dohody, PW=vhrážky na BaseBuilder nepatria... Neboj sa, nie si prvý čo takto dostal a nebudeš ani posledný ako tak pozerám, ak sa toho niekto nechytí. Na BB treba tvrdú ruku, nech sa páči, je tu.

Pekný podvečer praje admin čo sa ti vyhrážal :twisted: :roll:
Dewyner
Drbna
Drbna

Příspěvekod iDeviLeKKK » 07 črc 2016, 17:57 VIP

Tak, ty, "tvrdá ruko", máš u mě fakt respekt no :], http://leteckaposta.cz/407479960 <- já jsem nikomu nevyhrožoval, to spíš ty mě, viz. demo :], já si na hlavu srát nebudu :] hodně lidí mělo takový nick a nedostali nič, já takový nick měl a nikomu jsem jim nevyhrožoval, spíš, smál se lidem, co se stále snaží, abych na serveru nemohl hrát. (Jsem přece Š I K A N A T O R... :roll: :roll: )
Dobré, tak, prvé demo je nejduležitější, je od času 27:45 cca., jde tam pěkně vidět, jak jsi psal do chatu, at si to zmenim, odpověděl jsem ti voicem a následně jsme se spolu bavili. No, všechno poví demo. Já tu slohy psát nebudu. :]
Prostě a jasně, jestli si myslíš, že máš u každého respekt tvým pěkným hlasem a tím, jaké bany dáváš, si na omyle. Ne, že bych u adminů neměl respekt, ale u ubožáků fakt nemám.. :] by the way ego si honím venku s kamarádami, zkus to někdy :]
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dewyner » 07 črc 2016, 18:13 VIP

To už nie je môj problém, že admini na BB nevedia čo sa môže a čo nie... AK tké meno hráč mal, tak by som mu dal ban. To meno si človek dáva schválne a nie čistou náhodou sním človek príde práve na server kde sa to trestá. AK si si nevšimol, ak niekto iba napíše niekomu PW dostane kick a upozornenie, že ak to napíše zas dostane ban za Dohodu. Ty si ban dostal po upozornení... Ako píšem, ja nemôžem za to že si toho admini nevšimnú. Ja som si toho všimol a upozornil som ťa/potrestal.

Na svojom si trvám a trvám aj na tom, že ban si dostal právom za PW=Vyhrážky (Kazenie hry)
Demo si pozerať nebudem, keď viem o čom to je...
Ńech si ho pozrie kto chce, hlavne niekto, kto tomuto rozumie... skutočne rozumie a nech si zamyslí nad touto vecou kto má pravdu, kto porušil pravidlá...

Nech je "rozsudok" akýkoľvek.. ja sem už nič nenapíšem ak nebude potreba a ak slušnosť nebude kázať. Viac sem písať nemusíš, napíš mi keď tak Pm a ak si niekto vyžiada SS dodám mu ho.

Koniec hlásenia, Serus Nazdar.
Dewyner
Drbna
Drbna

Příspěvekod iDeviLeKKK » 07 črc 2016, 18:18 VIP

Já nikomu PW nepsal, já ani nemůžu :]. Jakože jméno ALL PW nemůžu? Aha, tak jsem si to změnil po mapě na AL PW, i ostatní hráč/i, ted nevím jistě, měli tam ALL PV a stále hrají na serverech :]. Tady asi bude něco osobního. :] Nikomu jsem nevyhrožoval ani neponižoval a to jsem to já... :]
e. ještě k tomu když jsou prázdniny
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod SieurDesto » 07 črc 2016, 19:28 VIP

Na všechny tři devílkova dema jsem koukal, hned v prvním sám sebe usvědčil z toho, že dělá dohody neboť v čase 12:05-12:20 nezabíjí hráče i když může a čeká do 00 a pak hráče zabije aby dostal body, jasná dohoda ZM/CT 00, za ten nick bych sice nebanoval ale za tu dohodu ano.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod iDeviLeKKK » 07 črc 2016, 19:44 VIP

SieurDesto píše:Na všechny tři devílkova dema jsem koukal, hned v prvním sám sebe usvědčil z toho, že dělá dohody neboť v čase 12:05-12:20 nezabíjí hráče i když může a čeká do 00 a pak hráče zabije aby dostal body, jasná dohoda ZM/CT 00, za ten nick bych sice nebanoval ale za tu dohodu ano.

Řeším baan :] a za čo by som dostal ban, že ma hráč pustil? Já som ho zabil.

e.Desto: Problém je, že ty si ho nezabil hned, motal si se mu v tunelu, tam a zpátky, potom si pár vteřin čekal vedle něj než bude 00:00 a až potom ho zabil..
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod iDeviLeKKK » 07 črc 2016, 19:46 VIP

Já v tom problém nevidím, když mi vypadává monitor, lebo mám nový kabel a monitor :]
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod GrooS » 07 črc 2016, 19:47 VIP

Dohodu na serveru si měl takže ban za toto byl oprávněný.
Každopadně ohledně toho nicku bude adminovi bude domluvené jak postupovat.
Ban oprávněný , Pokud chceš něco doplnit tak máš možnost .
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno]BB1 / Dohoda

Příspěvekod iDeviLeKKK » 07 črc 2016, 19:49 VIP

Ban jsem dostal za vyhrožování, za nick, ne za tu dohodu, kdy mi vypadával monitor.. (jj, luxusní výmluva..)
Takže ban byl oprávněný za nick. :]
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Izmael » 07 črc 2016, 23:16 VIP

V reasonu máš jasně napsáno, že je ban i za dohodu, takže vše platí a ban je oprávněný.
Začni se laskavě chovat na těch serverech jak máš a hrát dle pravidel, jinak bude opravdu zle, ber to klidně jako vyhrůžku. ;) :!:
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod iDeviLeKKK » 08 črc 2016, 07:23 VIP

Izmael píše:V reasonu máš jasně napsáno, že je ban i za dohodu, takže vše platí a ban je oprávněný.
Začni se laskavě chovat na těch serverech jak máš a hrát dle pravidel, jinak bude opravdu zle, ber to klidně jako vyhrůžku. ;) :!:

Tak pochop, kdyby na tebe admin začal říkat a pomalu i vyhrožovat, ať si změníš nick za takovou blbost a pak jsem za to dostal ban. Mě fakt nevadí, že jsem to dostal za tu dohodu, ale za ten nick to hodně naštve. A ban za dohodu? V tu dobu ani admin nebyl na serveru. Dál už nic psát nebudu, jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor na to, co se stalo.
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod dominikkriz2323 » 10 črc 2016, 15:20

Hráč už asi nemá nic na doplnění žádosti.

Zamykám.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
dominikkriz2323
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost