• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Vyhodeny z hry
Ahojte.
Rád by som vedel, prečo admin Killermacka ma vyhadzuje z hry Paintball 1. Prečo sa na tom smeje s kamarátmi v hre a prečo keď som ho inokedy žiadal v hre či by nemohol vyhodiť hráčov afk tak sa smial a pisal mi že on admin nieje. (jeden deň je admin a druhy deň sa smeje že nie je) Hlavne by som rád vedel prečo ak niekto napiše sťažnosť tu hl. adminom stránky ohľadom rady čo s tým, dostanem ešte BAN na 1 týždeň. Pišete ak vás admin nepravom vyhodi z hry tak sa mate naň sťažovať. Ja som to napisal ešte pred mesiacom a nik mi nato neodpovedal. Keďže som videl ignoráciu až v tedy som si zmenil nick podobny Killermacke aby už ak sa tu nedá dovolať pravdy tak aspoň takto vrtnem doňho ja. Ja som dostal BAN na 1 týždeň a Killermacka si naďalej robi čo chce. Neviem či tento server ovladaju malé deti alebo bohužiaľ som na stránke kde vládne len nepravosť a výsmech ale predpokladám že asi tento názor nebudem mať jediny zrejme. Nedivte sa že potom ti čo maju zviazane ruky a nemôžu hrať robia to zlé začo skončia nadobro u vás. A hlavne žiadať o dôkaz hráčov že admin ich vyhodi z hry neprávom mi pride trošku nahlavu postavene keď je jednoduchššie žiadať admina aby preukazal dôvod vyhodenia hráča a nie že napiše ,,nadavky,, Prvý krát som mu nadaval až včera aby som ho dostal na chat začo 1 týždeň si nezahram. Killermačka by nemal hrať rovnako 1 týždeň. Samozrejme ak všetko poprie ako v čera v chate tak sa môžem len pozerať ako to tu funguje.
Prijemny deń vám prajem a predpokladam že týždenny BAN po tejto správe sa zmeni na Pernamantni.
Tobias
Rád by som vedel, prečo admin Killermacka ma vyhadzuje z hry Paintball 1. Prečo sa na tom smeje s kamarátmi v hre a prečo keď som ho inokedy žiadal v hre či by nemohol vyhodiť hráčov afk tak sa smial a pisal mi že on admin nieje. (jeden deň je admin a druhy deň sa smeje že nie je) Hlavne by som rád vedel prečo ak niekto napiše sťažnosť tu hl. adminom stránky ohľadom rady čo s tým, dostanem ešte BAN na 1 týždeň. Pišete ak vás admin nepravom vyhodi z hry tak sa mate naň sťažovať. Ja som to napisal ešte pred mesiacom a nik mi nato neodpovedal. Keďže som videl ignoráciu až v tedy som si zmenil nick podobny Killermacke aby už ak sa tu nedá dovolať pravdy tak aspoň takto vrtnem doňho ja. Ja som dostal BAN na 1 týždeň a Killermacka si naďalej robi čo chce. Neviem či tento server ovladaju malé deti alebo bohužiaľ som na stránke kde vládne len nepravosť a výsmech ale predpokladám že asi tento názor nebudem mať jediny zrejme. Nedivte sa že potom ti čo maju zviazane ruky a nemôžu hrať robia to zlé začo skončia nadobro u vás. A hlavne žiadať o dôkaz hráčov že admin ich vyhodi z hry neprávom mi pride trošku nahlavu postavene keď je jednoduchššie žiadať admina aby preukazal dôvod vyhodenia hráča a nie že napiše ,,nadavky,, Prvý krát som mu nadaval až včera aby som ho dostal na chat začo 1 týždeň si nezahram. Killermačka by nemal hrať rovnako 1 týždeň. Samozrejme ak všetko poprie ako v čera v chate tak sa môžem len pozerať ako to tu funguje.
Prijemny deń vám prajem a predpokladam že týždenny BAN po tejto správe sa zmeni na Pernamantni.
Tobias
-
Stroger - Kolemjdoucí
[vyriešené] Vyhodeny z hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vyhodeny z hry
Napiš mi kdy v kolik hodin a mapu kde se to stalo, děkuji.
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Honziiik13 píše:Napiš mi kdy v kolik hodin a mapu kde se to stalo, děkuji.
Je to už vyše mesiaca. Pisal som to priamo pod server Paintball-1 ale nik tam nato nereagoval. Tuto stránku som neovládal a nevedel som kam napisať sťažnosť. Ja som s tých čo tieto veci nikdy riešiť nemuseli pretože ja som len hráč a také veci ako Forum som nikdy neovladal a ani ma moc nezaujimaju tieto diskusie no pre tentokrát som sa v onen deń aj registroval pretože už to vážne prišlo k tomu že človek chce hrať a 15r. chalan rozhodne koho z hry vyhodi.
Začalo to že ma v hre zabil (myslim bez boja) pretože sa šprintom k nám dostal okamžite no nedokázal nas zabiť všetkych naraz a tak prišiel s tým že kempime. Kemp je ale ak dlhšie čihaš na jednom mieste a nie keď začne hra a super šprintom už stoji predomnou čim keď sme tam boli traja tak nie vždy nas porazil a to mu vadilo. Ja som hráč a každy kto ma pozná vie ako hrajem a nikdy som nekempil, dokonca ja sám som proti kempu. A tu to všetko začalo to zabitie v hre a nasledne BAN na pár minut. Ďalší deň už ma v hre zosmiešňoval pred kamarátmi že to je ten a bla bla, tak som tiež využil pisanie v hre a reagoval som nato čim som dostal samozrejme BAN. O pár dni som toto raz v hre mu spomenul pri nejakej podobnej debate z niekym čo tam pisal, ako ma z hry len tak vyhodil a dal mi bAN na 24hod za Provokaciu. A potom to začalo keď som videl že asi si nijak nepomôžem tak som sa ponižil na uroveň hlupaka a začal som použivať nick Killermacka-Hnačka aby som tu zlobu čo dal on domňa, dal ja do neho tiež keď nijak raz to inač nešlo. Dnes preto že chcem hrať mám BAN na 1 týždeň. Onič nejde, človek prežije ale ako sa hráči musia citiť keď su vyhodeny z hry neprávom a nik nevie ako to bude zajtra. Potom človek nemôže ani uvažovať že si zakupi VIP ktoré som sa neodvažil kupiť ani v akcii ktora bola. A myslim si že je to škoda.
-
Stroger - Kolemjdoucí
Pokud je to více jak měsíc tak už nejspíše nebude na HLSTATS kde bylo umístěno demo ve, kterém jsem mohli najít Adminovi prohřešky a podat stížnost jelikož k stížnosti musíš podat důkaz o pochybení Admina.
Tady už bohužel není možnost jak to řešit.
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Honziiik13 píše:Pokud je to více jak měsíc tak už nejspíše nebude na HLSTATS kde bylo umístěno demo ve, kterém jsem mohli najít Adminovi prohřešky a podat stížnost jelikož k stížnosti musíš podat důkaz o pochybení Admina.
rozumiem. No nebyť celej situacie z adminom Killermacka, tak dnes si pokojne hrajem paintball. Bohužial došlo k tomu že mám od včera 1 týždeń BAN ale ak by situaciu pochopil admin ktorý mi ho včera udelil tak mi ho určite nedá pretože ja niesom ten ktorý by mal mať dnes BAN.
Ale aj tak ďakujem za radu do budúcna. Pekný deń prajem.
Tobias
-
Stroger - Kolemjdoucí
Pokud si dostal podle tebe Neoprávněný ban tak napiš sem podle tohoto vzoru, ale ban nesmí být starší jak týden
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Honziiik13 píše:Pokud si dostal podle tebe Neoprávněný ban tak napiš sem podle tohoto vzoru, ale ban nesmí být starší jak týden
Ešte by som rád poprosil radu, ako sa dáju moje prispevky vymazať pod serverem Paintbal 1. Mám tam tri a tiež som to pisal pod v plivom alkoholu a rád by som začal načisto a neriešiť už nič. Taktiež aj tieto prispevky ohľadom toho ako sa to všetko stalo. Uvedomil som si že je to z mojej strany zbytočne tak načo škodiť a kaziť vašemu adminovi meno. Vopred ďakujem ak by to šlo.
-
Stroger - Kolemjdoucí
Stroger píše:Ešte by som rád poprosil radu, ako sa dáju moje prispevky vymazať pod serverem Paintbal 1.
Bohužel nedají, jdou jen chvíli po tom co je tam přidáš. Můžeš maximálně pod ně napsat, že se za své chování omlouváš.
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Honziiik13 píše:Stroger píše:Ešte by som rád poprosil radu, ako sa dáju moje prispevky vymazať pod serverem Paintbal 1.
Bohužel nedají, jdou jen chvíli po tom co je tam přidáš. Můžeš maximálně pod ně napsat, že se za své chování omlouváš.
Stalo sa. A keďže ste mi dnes radili tak sa aj Vám ospravedlňujem že ste reagovali a odpovedali aj mne na niečo čo nebola uplna pravda. Tie BANy som dostal opravnene len som si to nedokazal pripustiť. Preto som začal škodiť začo som znova dostal BAN, ďalši a ďalši. To čo som robil robia len hlupaci a ubožiaci a mrzi ma to a hlavne aj to že som špinil meno dobreho admina Killermačku a ešte klamstvom som sa snažil o jeho potrestanie. Ospravedlňujem sa. Zaslužim si zato Pernamentní BAN aby som si od hry oddychol a popremyšľal nad sebou či v buducnosti budem chcieť hru hrať alebo robiť hlupáka zo seba a iným škodiť.
Prajem prijemny ešte zvyšok večera a ešte raz sa ospravedlňujem za moje chovanie.
-
Stroger - Kolemjdoucí
No vidíš kdyby to takhle napsal nebo pochopil každý hráč ještě předtím než začne škodit na serveru a dělat hlouposti tak by jste viděly jak by jsme všichni byli rádi.

-
Taygete - Mistr Yoda
Stroger píše:Honziiik13 píše:Stroger píše:Ešte by som rád poprosil radu, ako sa dáju moje prispevky vymazať pod serverem Paintbal 1.
Stalo sa. A keďže ste mi dnes radili tak sa aj Vám ospravedlňujem že ste reagovali a odpovedali aj mne na niečo čo nebola uplna pravda. Tie BANy som dostal opravnene len som si to nedokazal pripustiť. Preto som začal škodiť začo som znova dostal BAN, ďalši a ďalši. To čo som robil robia len hlupaci a ubožiaci a mrzi ma to a hlavne aj to že som špinil meno dobreho admina Killermačku a ešte klamstvom som sa snažil o jeho potrestanie. Ospravedlňujem sa. Zaslužim si zato Pernamentní BAN aby som si od hry oddychol a popremyšľal nad sebou či v buducnosti budem chcieť hru hrať alebo robiť hlupáka zo seba a iným škodiť.
Prajem prijemny ešte zvyšok večera a ešte raz sa ospravedlňujem za moje chovanie.
Nakonec ten ban k necemu dobry byl, jsem rad ze uz se podobna situace, ktera byla pred par dny opakovat nebude. Hrat ti nikdo zakazovat nebude pokud se budes chovat slusne.
Takze hraj a hru si uzivej

Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1