• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]<-8R07H3R-> • maximus;/JailBreak7/FK • FK
1. **O_U_F_A**<-8R07H3R->
2. VALVE_0:0:884284086
3. Dnes v 13:00/jail_rats
4. Hráč úmyslně děroval zeď za kterou bylo T a následně napsal, že to nechtěl přitom hráč vlastnil VIP, tudíž mu to muselo ukazovat DMG
5. 50:10 - šel se podívat kam má pálit (vlevo ve dveřích), následně padá kill
1. maximus;
2. STEAM_0:0:61505865
3. -II-/jail_rats
4. Hráč mě zabil, kvůli tomu že jsem stál za tou velkou krabicí (nevím co to je), vysvětloval jsem jim, že mi dali FK, ale nenechali si poradit a odmítali uznat svou chybu, tak jim to musím vysvětlit prostřednictvím pp
btw. Pokud vím tak simon mě má informovat, že za bednou je místo, když tak mě opravte
5. 11:30
2. VALVE_0:0:884284086
3. Dnes v 13:00/jail_rats
4. Hráč úmyslně děroval zeď za kterou bylo T a následně napsal, že to nechtěl přitom hráč vlastnil VIP, tudíž mu to muselo ukazovat DMG
5. 50:10 - šel se podívat kam má pálit (vlevo ve dveřích), následně padá kill
1. maximus;
2. STEAM_0:0:61505865
3. -II-/jail_rats
4. Hráč mě zabil, kvůli tomu že jsem stál za tou velkou krabicí (nevím co to je), vysvětloval jsem jim, že mi dali FK, ale nenechali si poradit a odmítali uznat svou chybu, tak jim to musím vysvětlit prostřednictvím pp
btw. Pokud vím tak simon mě má informovat, že za bednou je místo, když tak mě opravte
5. 11:30
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
[Vyřešeno]<-8R07H3R-> • maximus;/JailBreak7/FK • FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: **O_U_F_A**<-8R07H3R-> • maximus;/JailBreak7/FK • FK
Kdyby jsi mi nenadával do rodiny, tak bych tě neměl bloklého a viděl bych, jak mi spamuješ FK :'DDD
-
MaximusSteamak - Zkušený
Pošli mi, alespoň jednu nadávku za třeba posledních 5 měsíců, ano? To, že mne máš zablokovaného je pouze tvůj problém, také tě nemám rád, kvůli tvému chování, které předvádíš poslední dobu, pokud vím tak si si mě zablokoval, kvůli banu za nadávky, který si si právem zasloužil.
PS: Pro příště si nevymýšlej ano a rozmysli si co píšeš a kam, toto je pp, kde se nahlašují hráči jako si ty a ne nějaké diskuzní fórum, pokud máš ještě něco na srdci tak mi to neváhej napsat do PM.
PS: Pro příště si nevymýšlej ano a rozmysli si co píšeš a kam, toto je pp, kde se nahlašují hráči jako si ty a ne nějaké diskuzní fórum, pokud máš ještě něco na srdci tak mi to neváhej napsat do PM.
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna

-
MaximusSteamak - Zkušený
Ahoj,
nevím co se tu řeší a nějak se mi to nechce číst, tudíž přestoupím ihned k nahlášení.
maximus se žádného FK nedopustil. Simon ti jasně přikázal ať máš doplnit. Ano, simon tě má informovat, ale tak asi ti dojde, že pokud jsou pouze 4 hráči naživu, že v tom problém nebude.. Ještě když si tak daleko.
hráč Oufa zabanován za FK
Děkujeme za nahlášení.
Life
nevím co se tu řeší a nějak se mi to nechce číst, tudíž přestoupím ihned k nahlášení.
maximus se žádného FK nedopustil. Simon ti jasně přikázal ať máš doplnit. Ano, simon tě má informovat, ale tak asi ti dojde, že pokud jsou pouze 4 hráči naživu, že v tom problém nebude.. Ještě když si tak daleko.
hráč Oufa zabanován za FK
Děkujeme za nahlášení.
Life
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1