• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Dewyner
Zdravím chci ohlásit stížnost na admina Base Builderu 2 Dewynera.
Postavili jsme si basu já *(BWH)*ArfloodCZ a kamarád *(BWH)*D Dan jde o to že my jsme si jí stavily skoro každé kolo admin Dewyner si postavil jeho base vedle nás
to mi zastak nevadilo ale vadilo mi to že když začalo kolo tak nás z té basy schodil a tím pádem nás zabil kvůli tomu jsme naštvaný a ten server nevlezeme dokud Dewyner se nesklidní a nebo ho unadminete děkuji
předem za pomoc
Naštvaný hráč Base Builderu
*(BWH)*ArfloodCZ
Postavili jsme si basu já *(BWH)*ArfloodCZ a kamarád *(BWH)*D Dan jde o to že my jsme si jí stavily skoro každé kolo admin Dewyner si postavil jeho base vedle nás

předem za pomoc

Naštvaný hráč Base Builderu
*(BWH)*ArfloodCZ
-
ArfloodCZ - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Dewyner
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dewyner
Nějaký důkaz o provinění admina? Jsi tu ve stížnostech, čili důkazy by si měl dodat ty. Pokud se tak nestane, tato stížnost bude brána jako bezpředmětná.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Re: Dewyner
Čas k dodaní důkazů jsi měl dost , z toho důvodu předpokládám že žadný důkaz nemáš a stížnost mužu brát jako neoprávněnou.
Pokud se k tomuto chceš ještě nějak vyjádřit tak máš možnost , v opačném případě bude topic zamknutý jako oprávněný.
Pokud se k tomuto chceš ještě nějak vyjádřit tak máš možnost , v opačném případě bude topic zamknutý jako oprávněný.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1