• Stránka 1 z 1
Moje nejasnosti v pravidlach. 2.
1) Simon posle hracov na stenu, pricom ale neurci kto ma kde stat. Nasledne povie "Kto bude prvy na tom a tom bloku ma PP.". Berie sa alebo sa neberie ako výhoda/nevýhoda postavenie hráčov na stene. Keďže sa hráči zoradili podľa vlastného výberu a nie určením simona by sa podľa môjho názoru o výhodu/nevýhodu jednať nemalo.
2) Ak simon povie ""Utvorte radu rameno na rameno", je to synonymny prikaz s "Utvorte radu a doplnujte blizsie k sebe" alebo "Utvorte radu a doplnte blizsie k sebe" ??
3) Ak simon povie, aby si vazni naskakali do bazenu, bere sa za slovickarenie, ak simon bude zabijat, ak tam hraci len tak vojdu?
2) Ak simon povie ""Utvorte radu rameno na rameno", je to synonymny prikaz s "Utvorte radu a doplnujte blizsie k sebe" alebo "Utvorte radu a doplnte blizsie k sebe" ??
3) Ak simon povie, aby si vazni naskakali do bazenu, bere sa za slovickarenie, ak simon bude zabijat, ak tam hraci len tak vojdu?

-
Leviatan - Zkušený
Moje nejasnosti v pravidlach. 2.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Moje nejasnosti v pravidlach. 2.
Leviatan píše:1) Simon posle hracov na stenu, pricom ale neurci kto ma kde stat. Nasledne povie "Kto bude prvy na tom a tom bloku ma PP.". Berie sa alebo sa neberie ako výhoda/nevýhoda postavenie hráčov na stene. Keďže sa hráči zoradili podľa vlastného výberu a nie určením simona by sa podľa môjho názoru o výhodu/nevýhodu jednať nemalo.
1. Toto je stejné jako box na čáře, byl to tvůj boj jak jsi se tam postavil. Pokud jsi byl uprostřed, tak na tebe můžou 2 z každé strany a když jsi na kraji, tak jeden.
2. Pokud píšeš "udělejte řadu rameno na rameno", tak jí máte udělat pouze jednou a pokud simone někoho zabije např. u poslední reakce, dále doplňovat nemusíš. Viz. příkaz "doplňte tam a tam"
3. Pokud simon řekne "naskákejte si do bazénu" hráčí tam můžou skočit i spadnout a simon by měl být upozorněn, ať za to nezabíjí. Pokud by to stále říkal, že tam měli skočit a né spadnou, dostal by BAN za slovíčkaření.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Re: Moje nejasnosti v pravidlach. 2.
Má pravdu ten chlapec 
E.J.: Viktor na hrad!!

E.J.: Viktor na hrad!!
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1