• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Ban daný neprávem JB 7
Dal mi ban na 10 minut neprávem. Chtěl něco vyřešit s hráčem kenny na JB a chtěl ať mu dám mikrofon tak jsem mu to dal. Bohůžel neřešili nic ohledně FK tak jsem mu mik opět vypl a řekl jsem že nebudu zdržovat hru. Že si to mají vyřešit na steamu nebo v chatu, bohůžel jeho odpověď byla že nejsem schopen počkat 30 vteřin. tak jsme mu řekl ať drží hubu že já jsem simon já určuji hru, jemu to bylo očividně jedno a pořád mi zasahoval do hry (voice) tak jsem mu ještě 3-4 řekl ať drží hubu. On nato pouze ještě něco ještě něco a ban. Prosím o prošetření banu a hlavně toho admina děkuji
Mám tu pouze chat kde psal že to říkal přitom ne. Správně by měl mít demo co vím od tohoto tak bych to chtěl nahrát.
"Viktor" 260 STEAM_0:0:54943205 17 16:04 24 0
KjumeOPforeverCZ: Toto byl daný přehon neprávem
KjumeOPforeverCZ: Všechny tyto otázky se řeší pomocí steamu nebo chatu
ViktorOnlyJB: Ale já ti nedal přehoz
KjumeOPforeverCZ: Né ? tak jak jsem se mohl objevit u T ?
ViktorOnlyJB: BAN jsi dostal
KjumeOPforeverCZ: Hmm
KjumeOPforeverCZ: Každopádně pořád neprávem
KjumeOPforeverCZ: Bylo ti normálně řečeno ať mi nekecáš do hry
ViktorOnlyJB: Tak si napiš na web
KjumeOPforeverCZ: Pořád jsi měl nějaké kecy simon určuje hru a neměl by ho nikdo přerušovat
ViktorOnlyJB: Já jako admin mám právo kdykoli zasáhnout simonovi do hry
KjumeOPforeverCZ: Já nevěděl že jsi admin
KjumeOPforeverCZ: Měl jsi mi to oznámit
ViktorOnlyJB: Oznámil jsem ti to jak jsi 5x řekl "Drž hubu" a dostal jsi BAN na 10 minut
KjumeOPforeverCZ: Neoznámil jsi mi to že jsi administrátor
KjumeOPforeverCZ: Neoznámil nic
ViktorOnlyJB: Tak jsi jdi stěžovat. Konec konverzace
KjumeOPforeverCZ: pouze jsem ti 4x řekl drž už tu hubu ty joo ještě něco a ban
KjumeOPforeverCZ: Neboj jdu
na webu se můžeš podívat
ViktorOnlyJB: JEště něco a řekl jsi znovu drž hubu
ViktorOnlyJB: a pak jsem ti řekl čau a dostal BAN
KjumeOPforeverCZ: V pořádku nemá potřebu mi to psát mám to natočené
ViktorOnlyJB: V3ak ok.
ViktorOnlyJB: však
KjumeOPforeverCZ: Sám si napsal konec konverzace nechci odtebe už žádnou zprávu
ViktorOnlyJB: Nebreeeeč jak děcko.
Mám tu pouze chat kde psal že to říkal přitom ne. Správně by měl mít demo co vím od tohoto tak bych to chtěl nahrát.
"Viktor" 260 STEAM_0:0:54943205 17 16:04 24 0
KjumeOPforeverCZ: Toto byl daný přehon neprávem
KjumeOPforeverCZ: Všechny tyto otázky se řeší pomocí steamu nebo chatu
ViktorOnlyJB: Ale já ti nedal přehoz
KjumeOPforeverCZ: Né ? tak jak jsem se mohl objevit u T ?
ViktorOnlyJB: BAN jsi dostal
KjumeOPforeverCZ: Hmm
KjumeOPforeverCZ: Každopádně pořád neprávem
KjumeOPforeverCZ: Bylo ti normálně řečeno ať mi nekecáš do hry
ViktorOnlyJB: Tak si napiš na web
KjumeOPforeverCZ: Pořád jsi měl nějaké kecy simon určuje hru a neměl by ho nikdo přerušovat
ViktorOnlyJB: Já jako admin mám právo kdykoli zasáhnout simonovi do hry
KjumeOPforeverCZ: Já nevěděl že jsi admin
KjumeOPforeverCZ: Měl jsi mi to oznámit
ViktorOnlyJB: Oznámil jsem ti to jak jsi 5x řekl "Drž hubu" a dostal jsi BAN na 10 minut
KjumeOPforeverCZ: Neoznámil jsi mi to že jsi administrátor
KjumeOPforeverCZ: Neoznámil nic
ViktorOnlyJB: Tak jsi jdi stěžovat. Konec konverzace
KjumeOPforeverCZ: pouze jsem ti 4x řekl drž už tu hubu ty joo ještě něco a ban
KjumeOPforeverCZ: Neboj jdu

ViktorOnlyJB: JEště něco a řekl jsi znovu drž hubu
ViktorOnlyJB: a pak jsem ti řekl čau a dostal BAN
KjumeOPforeverCZ: V pořádku nemá potřebu mi to psát mám to natočené
ViktorOnlyJB: V3ak ok.

ViktorOnlyJB: však

KjumeOPforeverCZ: Sám si napsal konec konverzace nechci odtebe už žádnou zprávu
ViktorOnlyJB: Nebreeeeč jak děcko.
-
KjuMe - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Ban daný neprávem JB 7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban daný neprávem JB 7
Btw. Toto je výpis ze steam konverzace..
Hráč KennY, který dostal BAN od Aweeho asi před 3-mi hodinami, chtěl podat stížnost nebo UB žádost. A psal mi, že se chce na něco zeptat. Já do chatu napsal 2x "Simone", ty jsi se zeptal co potřebuji a já odepsal "Zapni prosím mikrofon Kennymu na otázku." On se zeptal, kde najde výpis z konzole k BANu, že když napíše /ban, tak mu to nejde. Poté jsi mu to vypnul a začal jsi mi tam zvýšeným hlasem říkat, že toto se řeší přes chat a né přes mikrofon. Já odvětil, že proč by se to nemohlo mikrofonem a ty že ti to zdržuje hru. Poté jsi šel z vězni z klece a já ti tam začal říkat, že nebreč a že těch 30 sekund co tě zdrželo je podle tebe asi konec světa. A pak začlo to tvé "Drž hubu". Řekl jsi to jednou a já do toho něco řekl a ty znovu "drž hubu" a takhle i po 3-tí. A kdy jsem se tě nakonec zeptal "ještě něco?", tak jsi řekl "jo aby jsi držel hubu". Na to jsem ti řekl "čau" a dal ti BAN na 10 minut Nadávky [Malé].
Hráč KennY, který dostal BAN od Aweeho asi před 3-mi hodinami, chtěl podat stížnost nebo UB žádost. A psal mi, že se chce na něco zeptat. Já do chatu napsal 2x "Simone", ty jsi se zeptal co potřebuji a já odepsal "Zapni prosím mikrofon Kennymu na otázku." On se zeptal, kde najde výpis z konzole k BANu, že když napíše /ban, tak mu to nejde. Poté jsi mu to vypnul a začal jsi mi tam zvýšeným hlasem říkat, že toto se řeší přes chat a né přes mikrofon. Já odvětil, že proč by se to nemohlo mikrofonem a ty že ti to zdržuje hru. Poté jsi šel z vězni z klece a já ti tam začal říkat, že nebreč a že těch 30 sekund co tě zdrželo je podle tebe asi konec světa. A pak začlo to tvé "Drž hubu". Řekl jsi to jednou a já do toho něco řekl a ty znovu "drž hubu" a takhle i po 3-tí. A kdy jsem se tě nakonec zeptal "ještě něco?", tak jsi řekl "jo aby jsi držel hubu". Na to jsem ti řekl "čau" a dal ti BAN na 10 minut Nadávky [Malé].
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
KjuMe píše:KjumeOPforeverCZ: V pořádku nemá potřebu mi to psát mám to natočené
Dodej tedy demo, abychom to mohli uzavřít.
Neznalost tě neomlouvá, proto admin jednal správně. Kdyby si byl slušný, nic z toho by se totiž nestalo.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:KjuMe píše:KjumeOPforeverCZ: V pořádku nemá potřebu mi to psát mám to natočené
Dodej tedy demo, abychom to mohli uzavřít.
Neznalost tě neomlouvá, proto admin jednal správně. Kdyby si byl slušný, nic z toho by se totiž nestalo.
Když jsem vlezl do složky CS nenašel jsem tam demo. Moje chyba že jsem přerušil nějak demo a nemám ho každopádně admin by měl mít důkaz ke každému banu. Takže by to sem mohl dát i on
-
KjuMe - Kolemjdoucí
Potom je vše vyřešeno.
Příště se chovej slušně a nic se nestane.
Admin postupoval správně.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Potom je vše vyřešeno.
Takže tímto mi chcete říct že až bude například viktor simon a já mu napíši ať dá danému hráči mik tak můžeme řešit jakoukoliv stížnost bez toho aby řekl jakékoliv slovo ?. Žasnu
-
KjuMe - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1