I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] jmeno

Příspěvekod GSvolumo » 21 črc 2016, 17:12

hej je zakazane si davat jmeno nejakeho admina ? ze bych si dal nick treba "(Apacu)! nebo "KOFOLA a neni co resit", "SU.", "asdf" atd. ? jen nicky, zadne vydavani jako "sem admin" atd.

PS pro ejviho : Jen se ptam, hlavne mi zas nedavej ban na 222 hodin ...
PS2 : jestli to neni zakazane tak si pak podam stiznost na apacua.
GSvolumo
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] jmeno

od Rumcajz » 21 črc 2016, 17:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: jmeno

Příspěvekod GSvolumo » 21 črc 2016, 18:37

ALE Co kdyz se mi treba zacne libit nick "Life". tak dostanu ban ze se vydavam za admina ?
Nebo treba budu hrat jako volumo a pak prijde nejaky novy hrac co pozdeji bude adminem a da si jmeno volumo tak taky dostanu ban ?

toto neni vydavani se za admina. vydavani za admina je ze kdyz pisu ze jsem admin coz nedelam

e.Desto: Pokud bys nevěděl, že jméno které si chceš dát už nějaký admin má tak bych to bral ale asi těžko se ti začne samo od sebe z ničeho nic líbit jméno SU nebo KOFOLA a není co řešit přesně tak napsané jak to mají oni (že si shodou náhod dáš stejné unikátní jméno co má nějaký admin)... To by musela být sakra velká náhoda jenomže u tebe je jasné že jde o provokaci a dát si nick admina je jako vydávat se za něj.
GSvolumo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TenshiKonan » 21 črc 2016, 18:46 VIP

1. Co je vydávaní se za admina?

-k vydavaniu sa za admina, ak nekto ma nick Garlin a hraje si upoznuje hracov na pravidla atd. To neje vydavanie sa za admina. Ak hrac ma nick Garlin a vsetkym sa vyhraza ze da bany ked mu nekupi VIP alebo proste ked si snazi skrz poziciu admina ziskat nejake vyhody je to vydavanie sa za admina. Nemusi mat nick Garlin moze mat kludne svoj vlastny nick.

-mať nick rovnaký ako admin vydávanie sa za admina nie je. Toto je vyhlásenie HLSA, nevymyslel som si to. Prajem pekný zvyšok večera :)
EX CS 1.6 Admin + Knife PP správca
EVIP - CTF #1, ZM Chronic #2,
Inferno Only, Jail Break #1

Obrázek
TenshiKonan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod GSvolumo » 21 črc 2016, 18:58

TenshiKonan píše:1. Co je vydávaní se za admina?

-k vydavaniu sa za admina, ak nekto ma nick Garlin a hraje si upoznuje hracov na pravidla atd. To neje vydavanie sa za admina. Ak hrac ma nick Garlin a vsetkym sa vyhraza ze da bany ked mu nekupi VIP alebo proste ked si snazi skrz poziciu admina ziskat nejake vyhody je to vydavanie sa za admina. Nemusi mat nick Garlin moze mat kludne svoj vlastny nick.

-mať nick rovnaký ako admin vydávanie sa za admina nie je. Toto je vyhlásenie HLSA, nevymyslel som si to. Prajem pekný zvyšok večera :)

No prave ze ja nikomu nevyhrozuju, nikomu nepisu blbosti. Davam si to jen proto ze lidi maji ke mne uctu kdyz si mysli ze jsem admin a nedavaji mi fk a kdyz jo, tak mi daji vd. Jen kdyz si dam jmeno apacu tak mi lidi zacnou nadavat ze jsem svinsky admin .A proc treba, kdyz sem si dal nick Garlin kdyz uz garlin neni vedeni me apacu nebo kdo to byl mi zacal vyhrozovat banem ????????

A jak jsem psal, kdyz me nekdo slusne poprosi abych si ten nick zmenil (tak jak sucko) tak si ho zmenim a ne ze kdyz si dam jmeno garlin tak mi da níck cituji "jsem lama" ja mu napisu "apacu je lama" a borec mi napise ze nemam psat sproste jinak dostanu banana.

jo a siuerdesto, mozna to je malo pravdepodobne, ale muze se stat. dam takovy priklad. asi vsichni znate headspye. co kdyz si dam jmeno jako ma on kdyz jeste neni admin a necham si ho a pak dostane prava ? muzu dostat ban kdyz si ho dam jeste pred tim nez dostane ty prava ? nemuzu...

TO VASE VYDAVANI ZA ADMINA JE PTAAAAAAAAKOVINAAAAA.
GSvolumo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Apacu98 » 21 črc 2016, 19:03

Ach jaj volumo, volumo .. naozaj si hlupák .... ty a wortex si chodí honiť svoje ega na servery ... nevidím dôvod prečo by mal mať wortex môj nick, nevdím dôvod prečo by si si ty mal dávať kofolov nick... fakt ... nechaj sa poriadne prefackať už ...., ty a wortex to robíte za účelom provokovanie .... ak by si bol normálny a slušný človek tak to neriešim, ale ty niesi a nebudes provokovať mňa ani žiadneho iného admina Bye.
Apacu98
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod W0rt3x » 21 črc 2016, 19:36

Apacu neštvi, však ty si začal... Začal si sa mi smiať, že mám ban k chatu na týždeň a žiadal si simona, aby dal otázku o pp (boli sme poslední dvaja) a samozrejme, dostanem kill a ty si sa isto začal škeriť v domácnosti... Pri tom si ani nevedel za čo ten ban mám, bol neoprávnený. Tým si ma naštval a odvtedy ťa neznášam... A neprovokujem... Len si normálne dávam nick admina, ktorý sa mi tak "nechcene" páči, keď je to meno nejakého vodcu pouličného gangu.
ahoj :hugging:
W0rt3x
Drbna
Drbna

Příspěvekod GSvolumo » 21 črc 2016, 19:44

Apacu98 píše:Ach jaj volumo, volumo .. naozaj si hlupák .... ty a wortex si chodí honiť svoje ega na servery ... nevidím dôvod prečo by mal mať wortex môj nick, nevdím dôvod prečo by si si ty mal dávať kofolov nick... fakt ... nechaj sa poriadne prefackať už ...., ty a wortex to robíte za účelom provokovanie .... ak by si bol normálny a slušný človek tak to neriešim, ale ty niesi a nebudes provokovať mňa ani žiadneho iného admina Bye.

Tak si ho zmen ty kdyz ti to tak vadi.
GSvolumo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Jadberg » 21 črc 2016, 20:26

Volumo, jestli se nechodíš někam léčit, tak by jsi měl okamžitě začít. To co tady od tebe občas čtu, tak se jenom směju, protože to není normální. Máš tolik jmen, tolik věcí, které si můžeš dat do nicku a ty si tam chceš dat naschvál nicky adminů, aby jsi je tím provokoval a ještě k tomu si tu zakládat stížnost? :roll:
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod GSvolumo » 21 črc 2016, 20:30

Jadberg píše:To co tady od tebe občas čtu, tak se jenom směju, protože to není normální. :roll:

Prave proto to delam, abych vam delal poteseni. :D Vzdyt budte radi ze mate aspon trosku toho smichu a nejen banovani.
GSvolumo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Izmael » 21 črc 2016, 22:11 VIP

zdravím,

používat můžeš jakýkoliv nick, ale nemáš se vydávat za admina nebo provokovat..
Důkazy nejsou, stížnost zamítám..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] jmeno

Příspěvekod Roxtedy » 22 črc 2016, 08:01 VIP

Volumo, volumo.... Tazko znasas to ze uz neposobis na GS ako by si chcel, ze ?
V tvojom pripade slo cisto len o provokaciu admina. K tomu ked sa prida to co stvaras na serveroch =
z tejto rovnice vychadzaju len tie 222h bany.

Co tak sa nad sebou trosku zamysliet a prist sa na server len odreagvat a v pokoji si zahrat ?
Ked to takto budes robit ver, ze sa aj postoj k tebe zmeni.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod nesnasimAB » 22 črc 2016, 08:16

Kdyby to bylo tak jak rikas, tak tim budu na serveru provokovat peta, ejviho a diaze (proste vedeni). Ale ja to delam jen na apacua ktereho nemam rad. Pochooooop toooooo.
Ticar pssst
nesnasimAB
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Roxtedy » 22 črc 2016, 09:29 VIP

nesnasimAB píše:Kdyby to bylo tak jak rikas, tak tim budu na serveru provokovat peta, ejviho a diaze (proste vedeni). Ale ja to delam jen na apacua ktereho nemam rad. Pochooooop toooooo.

Ale co, takze este aj multiucty si zakladas, hej ? :lol:
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod nesnasimAB » 22 črc 2016, 09:35

vole toto je muj stary ucet omg. na tom gsvolumo mi nejde nic psat. nvm proc. ale asi ban na minichat jestli to existuje. Bo mi to pry diaz s Vasmenxem planujou :D

ale klidne napisu se vsemi ucty, je jich asi sest.

To uz nema cenu tento topic. Jen si tady povidam o zivote s roxtedym :D
Ticar pssst
nesnasimAB
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod nesnasimAB » 22 črc 2016, 09:42

Roxtedy píše:Volumo, volumo.... Tazko znasas to ze uz neposobis na GS ako by si chcel, ze ?
V tvojom pripade slo cisto len o provokaciu admina. K tomu ked sa prida to co stvaras na serveroch =
z tejto rovnice vychadzaju len tie 222h bany.

Co tak sa nad sebou trosku zamysliet a prist sa na server len odreagvat a v pokoji si zahrat ?
Ked to takto budes robit ver, ze sa aj postoj k tebe zmeni.

Hej ok, tak ja to teda zkusim :D
Ticar pssst
nesnasimAB
Profesionál
Profesionál

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy