• Stránka 1 z 1
[Přijat]Funny -| #RuskiiTraktor/Akademie/JailBreak/CS:GO
Nick ve hře: Funny - CZ/UK | #RuskiiTraktor
Nick na fóru: FunnyCZandUK
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/FunnyCzBitches/
Věk: 12, skoro 13.. Ale všichni mě typují tak na 14/15...
Steam ID: STEAM_0:0:147823631
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=980
Proč chci akademika: Já chci akademika asi z důvodu co chtějí úplně všichni. Chci hlavně pomáhat lidem kteří třeba neumí nahlašovat ostatní hráče na PP, vím že to může dělat i normální hráč ale myslím si že bude více hráč věřit někomu kdo má jakoukoliv funkci na GS než někomu kdo si jen přijde čas od času zahrát. Dále bych taky velmi rád zdůraznil že já jsem takový ten hráč co hraje spíše večer. Myslím si že akademiků, adminů co hrají na JB večer je málo. Byl bych takový noční typ akademika. Chci také samozřejmě pomáhat novým hráčům s pravidly a někdy i opravit třeba All stars. Mám ještě hodně důvodů ale nechci vás úplně nudit.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Tak samozřejmě že ze začátku když někdo začíná a chce si zkusit Simona tak se mu něco nepovede. Nebudu lhát a řeknu že mám jeden ban za FK na mém druhém účtě. Na tom účtě už jsem nehrál asi rok jelikož jsem tam dostal Vac Ban ( Ale žádné FK a MFK jsem schválně nedal. )
Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: Tak jmenuji se František ale všichni i říkají Fany nebo Fááňo. Bydlím v Benešově což je město asi 50 KM od Prahy. Mám bratra který mě občas štve ale tak to mají asi všichni
. Chodím na základní školu do 7. Třídy a mám samé jedničky! ^^ Dále bych řekl že rád pomáhám ostatním ( Jeden z důvodů proč chci akademika! ) a nemusejí to být lidé. Třeba jsem i jednou zachránil život přejeté kočce. Také bych rád napsal že mám na JailBreaku více jak 180H což si myslím že je slušné ale vady v pravidlech ještě určitě budou..Tak jak se říká se stářím přichází moudrost a já plánuji hrát JailBreak ještě hodně dlouho!!
Na GS jsem se dostal přes bratrance jelikož byl u nás na víkend a hráli jsme MM a tak. Jeho to ale přestalo bavit a tak šel na svůj oblíbený komunitní server JB#6 na GS. My jsme si jakoby vyměnili role jelikož zatím co já jsem hrál na JailBreaku furt tak on přestával až už úplně přestal
.
Děkuji za pozornost! Budu šťastný za jakékoliv hodnocení. S pozravem -Funny - CZ/UK | #RuskiiTraktor

Nick na fóru: FunnyCZandUK
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/FunnyCzBitches/
Věk: 12, skoro 13.. Ale všichni mě typují tak na 14/15...

Steam ID: STEAM_0:0:147823631
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=980
Proč chci akademika: Já chci akademika asi z důvodu co chtějí úplně všichni. Chci hlavně pomáhat lidem kteří třeba neumí nahlašovat ostatní hráče na PP, vím že to může dělat i normální hráč ale myslím si že bude více hráč věřit někomu kdo má jakoukoliv funkci na GS než někomu kdo si jen přijde čas od času zahrát. Dále bych taky velmi rád zdůraznil že já jsem takový ten hráč co hraje spíše večer. Myslím si že akademiků, adminů co hrají na JB večer je málo. Byl bych takový noční typ akademika. Chci také samozřejmě pomáhat novým hráčům s pravidly a někdy i opravit třeba All stars. Mám ještě hodně důvodů ale nechci vás úplně nudit.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Tak samozřejmě že ze začátku když někdo začíná a chce si zkusit Simona tak se mu něco nepovede. Nebudu lhát a řeknu že mám jeden ban za FK na mém druhém účtě. Na tom účtě už jsem nehrál asi rok jelikož jsem tam dostal Vac Ban ( Ale žádné FK a MFK jsem schválně nedal. )
Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: Tak jmenuji se František ale všichni i říkají Fany nebo Fááňo. Bydlím v Benešově což je město asi 50 KM od Prahy. Mám bratra který mě občas štve ale tak to mají asi všichni

Děkuji za pozornost! Budu šťastný za jakékoliv hodnocení. S pozravem -Funny - CZ/UK | #RuskiiTraktor

-
callmefany - Drbna
[Přijat]Funny -| #RuskiiTraktor/Akademie/JailBreak/CS:GO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Funny - CZ/UK | #RuskiiTraktor/Akademie/JailBreak/CS:GO
Zaujíma ma ID predošlého účtu? Žeby STEAM_1:0:61587373?
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Moje Steam ID předešlého účtu: STEAM_0:0:128558944 Děkuji.

-
callmefany - Drbna
Vysvětlení: Ten Steam ID co jsi mi poslal.. STEAM_1:0:61587373 Tak to je cedy.. Jmenoval se fištron a dával furt FK, MFK, dokonce si myslím že mu některý admin říkal že ještě jednu hovadinu a dá mu perma ban. On se jednou za mě vydával jelikož se na mě přejmenoval a nakopíroval si i moji profilovku. Takže dával jakoby FK a MFK pod mým jménem.

-
callmefany - Drbna
Počkáme až si to dořešíte s Nyčkem tak se posuneme dále.
-
TomMyGS - Mistr Yoda
Re: [V řešení]Funny -| #RuskiiTraktor/Akademie/JailBreak/CS:
Ok v poriadku, chcel som aby tu bol spomenutý aj predošlý účet, keby sa v budúcnosti riešili práva a podobne.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Re: [V řešení]Funny -| #RuskiiTraktor/Akademie/JailBreak/CS:
2016-07-24 22:38:05 Jenže nikdo neodpoví. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_renegade_v5
2016-07-24 22:38:01 Už mám přihlášku.... [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_renegade_v5
Kdo si počká, ten se dočká.
Přijat
2016-07-24 22:38:01 Už mám přihlášku.... [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_renegade_v5
Kdo si počká, ten se dočká.
Přijat
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
TomMyGS - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1