• Stránka 1 z 1
NA ZADNI STENU BOXU
ahoj chtěl bych zde udělat takovou menší debatu o jednom jednoduchém příkazu "NA ZADNÍ STĚNU BOXU"
už jsem o tomhle příkazu mluvil s hodně adminy ale stávalo se mi (a myslím že nejsem sám) že měli odlišné názory dáme si příklad mapu : jail_indiana_v2 kdy je hráč v cele která je nejblíže k tlačítkům a simon řekne NA ZADNÍ STĚNU BOXU a teď co chci vyřešit
2 MOŽNOSTI:
a) jít DO boxu na zadní stěnu
b) jít na zadní stěnu MIMO box
tento případ se mi stal a řešil jsem ho s Tommym a ten se mi vyjádřil ze mam jít na tu nejbližší (to je ta V boxu), ale admin který, byl zrovna na serveru mi řekl ze jsem měl jít na zadní stěnu MIMO box
předem děkuji všem za vyjádření
už jsem o tomhle příkazu mluvil s hodně adminy ale stávalo se mi (a myslím že nejsem sám) že měli odlišné názory dáme si příklad mapu : jail_indiana_v2 kdy je hráč v cele která je nejblíže k tlačítkům a simon řekne NA ZADNÍ STĚNU BOXU a teď co chci vyřešit
2 MOŽNOSTI:
a) jít DO boxu na zadní stěnu
b) jít na zadní stěnu MIMO box
tento případ se mi stal a řešil jsem ho s Tommym a ten se mi vyjádřil ze mam jít na tu nejbližší (to je ta V boxu), ale admin který, byl zrovna na serveru mi řekl ze jsem měl jít na zadní stěnu MIMO box
předem děkuji všem za vyjádření

-
AngelOfDarkness - CS2 Admin
NA ZADNI STENU BOXU
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NA ZADNI STENU BOXU
Samozřejmě platí, že máš jít vždy na tu zadní stěnu, která ti je nejblíž.
-
TheAzzlack - Zkušený
to ja vim ale admini maji odlisne vyjadreni k tomu psal jsem to classic mi napsal ze u tohoto prikazu mam jit na zadni stenu MIMO box
i pres to ze jsem blize k te stene V boxu
i pres to ze jsem blize k te stene V boxu

-
AngelOfDarkness - CS2 Admin
Pokud Simon řekne: "Běžte na zadní stěnu boxu.", máš jít na nejbližší zadní stěnu boxu. Nezáleží, jestli jsi mimo box, či v něm. Záleží na tom, co je blíže. Pokud máš celu tak, že ti to lépe vychází abys byl v boxu, máš jít na zadní stěnu v boxu a naopak.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Platí to co napsal Gustik.
Teď už víš jak to je a nebudeš se moct vymlouvat že ti jeden admin řekl něco jiného
Teď už víš jak to je a nebudeš se moct vymlouvat že ti jeden admin řekl něco jiného

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1