• Stránka 1 z 1
-
MatiasGamerSVK - Kolemjdoucí
Na Koľko FPS mi utiahne hry tento PC ???
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Na Koľko FPS mi utiahne hry tento PC ???
Veľmi podobnú zostavu sme riešili tu:
https://www.gamesites.cz/forum/otazka-na-vykonnost-tohto-pc-t133506.html
https://www.gamesites.cz/forum/otazka-na-vykonnost-tohto-pc-t133506.html
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
No když se na to podívám na tu sestavu od značky Lenovo , tak by tě mohla ta sestava vyjít klidně levněji a dokonce lepší , protože ve většině případech jsou postavené sestavy dražší a horší .... No takhle koukni se , když si koupíš ........ ------>
Procesor : FX 6300 3.5 Ghz : Je to 6-ti jádrový procesor který zvládne nové hry úplně vpořádku . (Tento procesor vlastním a CS:GO nebo GTA V nebo DayZ mi ujede )
Grafická karta : Gigabyte R7 370 windforce 2x 2gb : Tahle grafická karta přináší výkon sama o sobě když se koukneš tak je to Středně-Herní grafická karta která je chlazena 2-mi ventilátory pro nízkou teplotu poměr cena/výkon ..... (Tuto grafickou katru také vlastním a mám v GTA V : na vysoké detaily 60+ fps ale někdy to spadne na 45 a níž ne i Dayz to mám cca 50 - 80 fps a CSGO okolo 200 - 300 fps někdy drop na 100-150 fps níže ne )
Základní deska : MSI 970A-G43 : Je to střední taktovací základní deska která vše utáhne a rozjede pasujou tam všechny komponenty ale moc bych se do taktování nedal , protože to není určená základní deska k taktování ale na práci (ale nemusís se bát mám tuhle základní desku taky a jsem s ní velice spokojený
)
Skřín : Zalman Z1 : je to Středně velká skříň , která má predinstalované 2 ventilátory o velikosti 120mm ,které jsou osazeny 1 vzadu a 1 ve předu na nasávání čerstvého vzduchu
Zdroj : Zalman ZM600 GS II : Je to 600Watový zdroj ,který má výkon pro 1 grafickou kartu s 2-mi 8-mi pinovými konektory (pro tu grafickou kartu stačí pouze 1 )
HardDisk : WD 1tb Blue : Je to 1 TeraBitový hard disk který má okolo 7200 otáček a je docela rychlý i s OS Win 10 apod. (Tento Disk mám také a jsem neuvěřitelně spokojený )
Paměti : Kingston 2x4gb KIT DDR3 : Jsou to dvě 4-gigové paměťové moduly takže když jedna selže tak jí může zastoupit druhá (bohatě stačí 8gb ramek ,protože většina her nepojme vice než 8gb pokud nehraješ nějaké moc náročné hry na plné detaily)
Tato sestava bude stát nějakých 520€ takže ještě o 40 € méně
Tohle je vše k tomuto PC (polovinu těchto komponentů vlastním a jsem nesmírně spokojený
Procesor : FX 6300 3.5 Ghz : Je to 6-ti jádrový procesor který zvládne nové hry úplně vpořádku . (Tento procesor vlastním a CS:GO nebo GTA V nebo DayZ mi ujede )
Grafická karta : Gigabyte R7 370 windforce 2x 2gb : Tahle grafická karta přináší výkon sama o sobě když se koukneš tak je to Středně-Herní grafická karta která je chlazena 2-mi ventilátory pro nízkou teplotu poměr cena/výkon ..... (Tuto grafickou katru také vlastním a mám v GTA V : na vysoké detaily 60+ fps ale někdy to spadne na 45 a níž ne i Dayz to mám cca 50 - 80 fps a CSGO okolo 200 - 300 fps někdy drop na 100-150 fps níže ne )
Základní deska : MSI 970A-G43 : Je to střední taktovací základní deska která vše utáhne a rozjede pasujou tam všechny komponenty ale moc bych se do taktování nedal , protože to není určená základní deska k taktování ale na práci (ale nemusís se bát mám tuhle základní desku taky a jsem s ní velice spokojený

Skřín : Zalman Z1 : je to Středně velká skříň , která má predinstalované 2 ventilátory o velikosti 120mm ,které jsou osazeny 1 vzadu a 1 ve předu na nasávání čerstvého vzduchu
Zdroj : Zalman ZM600 GS II : Je to 600Watový zdroj ,který má výkon pro 1 grafickou kartu s 2-mi 8-mi pinovými konektory (pro tu grafickou kartu stačí pouze 1 )
HardDisk : WD 1tb Blue : Je to 1 TeraBitový hard disk který má okolo 7200 otáček a je docela rychlý i s OS Win 10 apod. (Tento Disk mám také a jsem neuvěřitelně spokojený )
Paměti : Kingston 2x4gb KIT DDR3 : Jsou to dvě 4-gigové paměťové moduly takže když jedna selže tak jí může zastoupit druhá (bohatě stačí 8gb ramek ,protože většina her nepojme vice než 8gb pokud nehraješ nějaké moc náročné hry na plné detaily)
Tato sestava bude stát nějakých 520€ takže ještě o 40 € méně

Tohle je vše k tomuto PC (polovinu těchto komponentů vlastním a jsem nesmírně spokojený
Mysl je jako krýgl plný piva ... Pokud pořád dolíváš z prázdnoty tak většinou na všechno zapomeneš 
#JailBreak 3 #Slanousek

#JailBreak 3 #Slanousek
-
Slanous - Amatér
https://www.czc.cz/99689,105970,187661, ... 76259/kody Tohle by se mu vyplatilo více...
a rovnou by mohl vzít GTX 960 z bazaru a měl by to ještě levnější a lepší.
a rovnou by mohl vzít GTX 960 z bazaru a měl by to ještě levnější a lepší.
- zerry
- Pokročilý
Hele je mi to celkem jedno ,ale ta moje sestava zvládne všechno ta i3 ti něco nedá i když v testech má lepší výsledny protože tam jsou DDR4 ramky atd ale když příjdou novější hry tak bude mít problém a hlavně ti bude pést aspon za 60C°i s tím chladičem já mám s chladičem 37C° nejvíce 

Mysl je jako krýgl plný piva ... Pokud pořád dolíváš z prázdnoty tak většinou na všechno zapomeneš 
#JailBreak 3 #Slanousek

#JailBreak 3 #Slanousek
-
Slanous - Amatér
Tak ty už prosím tě nepiš nic
Ta i3 je výkonnější jak to tvoje šestijádro...

- zerry
- Pokročilý
Si myslíš ty
Všichni říkají se Intel je lepší .... No sice je ale chceš srovnat 2 jádro s 6-ti jádrem ?
Pokud by jsi chěl streamovat nebo něco natočit tak ti to ta i3 neda ja jedu FullHD stream 60fps a procak uplně vpoho
Je to na tobě

#JailBreak 3 #Slanousek

#JailBreak 3 #Slanousek
-
Slanous - Amatér
Stream, ale normálně na hrách je lepší i3....Ukaž mi hru, která využije 6 jader.
Většina her využívá 2 jádra.
Intel je lepší jak AMD. Sice má hodně jader, ale 2 jádra jsou stejně výkonná nebo dokonce i výkonnější
Většina her využívá 2 jádra.
Intel je lepší jak AMD. Sice má hodně jader, ale 2 jádra jsou stejně výkonná nebo dokonce i výkonnější

- zerry
- Pokročilý
Hele když hraju COD:BO III a streamuji tak procesor jede na 85-90% ale jak jsem se díval tak i3 jede na 100% a peče jak prase no ... 

#JailBreak 3 #Slanousek

#JailBreak 3 #Slanousek
-
Slanous - Amatér
To nevím kde ses díval, ale ok. Na stream je ta AMD výkonější, ale to je tak vše.
Asi je ti to marné říkat znovu, ale ve hrách jsou ty 2 jádra výkonnější jak těch 6 tvých.
Asi je ti to marné říkat znovu, ale ve hrách jsou ty 2 jádra výkonnější jak těch 6 tvých.
- zerry
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1