• Stránka 1 z 1
[ZAMÍTNUTO]Žadost (Furien 9) / M0ngoCz
Dobrý den,
Chtěl bych se ucházet o práva na furien serveru.
Nick ve hře: M0ngoCz (výhradně používám Aww Prince)
Nick na fóru: Mongo
Věk: 16 (16.8.2000) 16 mi bylo nedávno ano
Profil na fóru: mongo-u32750.html
STEAM nick: M0ngoCz
STEAM ID: STEAM_0:0:85282808
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=4952
Bany: V roce 2012 jsem dostal ban za AB a hodně mně to mrzelo, z tehle chyby jsem se poučil a řekl jsem si že už nikdy nebudu podvádět. Své slovo jsem dodržel a už nikdy jsem nepužil hacky.
Něco o mně: Jmenuji se Vojtěch, pocházím z Jablunkova. Chodím na školu SPŠOAFM (střední průmyslová škola, obchodní akademie a jazyková škola) ve volném čase hraju fotbal a hlavně počítačové hry. Jsme velmi pohodový člověk kterého "vytočí" važně málo co
Proč bych chtěl být adminem na GS?: Chtěl bych být adminem zejména proto, protože chci pomoci serveru který mam obzvlášť moc rád.Na furien 9 moc adminů není, spíše tam nechodí... což je velká škoda.
Děkuji za trpělivost při čtení a předem děkuji za odpověď
S pozdravem M0ngoCz
Chtěl bych se ucházet o práva na furien serveru.
Nick ve hře: M0ngoCz (výhradně používám Aww Prince)
Nick na fóru: Mongo
Věk: 16 (16.8.2000) 16 mi bylo nedávno ano

Profil na fóru: mongo-u32750.html
STEAM nick: M0ngoCz
STEAM ID: STEAM_0:0:85282808
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=4952
Bany: V roce 2012 jsem dostal ban za AB a hodně mně to mrzelo, z tehle chyby jsem se poučil a řekl jsem si že už nikdy nebudu podvádět. Své slovo jsem dodržel a už nikdy jsem nepužil hacky.
Něco o mně: Jmenuji se Vojtěch, pocházím z Jablunkova. Chodím na školu SPŠOAFM (střední průmyslová škola, obchodní akademie a jazyková škola) ve volném čase hraju fotbal a hlavně počítačové hry. Jsme velmi pohodový člověk kterého "vytočí" važně málo co

Proč bych chtěl být adminem na GS?: Chtěl bych být adminem zejména proto, protože chci pomoci serveru který mam obzvlášť moc rád.Na furien 9 moc adminů není, spíše tam nechodí... což je velká škoda.
Děkuji za trpělivost při čtení a předem děkuji za odpověď
S pozdravem M0ngoCz

-
Mongo - Kolemjdoucí
[ZAMÍTNUTO]Žadost (Furien 9) / M0ngoCz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žadost (Furien 9) / M0ngoCz
Ahoj.
Tvůj chat na serveru se mi vůbec nelíbí, navíc ani nevidím skoro žádnou snahu tady na fóru co se týče nahlášení lidí.
Ukaž snahu tím že nebudeš urážet lidi na serveru a podobné věci + nahlašuj do PP a za měsíc to zkus znovu.
Zamítnuto.
Tvůj chat na serveru se mi vůbec nelíbí, navíc ani nevidím skoro žádnou snahu tady na fóru co se týče nahlášení lidí.
Ukaž snahu tím že nebudeš urážet lidi na serveru a podobné věci + nahlašuj do PP a za měsíc to zkus znovu.
Zamítnuto.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
• Stránka 1 z 1