Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]T /GrooS /Cheaty-strafeemulatorspeedhackfpsscript

Příspěvekod TrEgL1GeM » 18 srp 2016, 00:12

1.
[=] Dostal jsi trest od admina: +GrooS^
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #10
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [Cheaty /chh]
[=] Zabanovany nickname: nM! ^TrEgL1;
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:6571709
[=] Zabanovana IP: 85.135.192.3
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
2.
Človek si nájde chvíľku času ukázať svoj skill pred Gamesites na Turnaj a stane sa toto. Je mi jedno čo si myslíte či mi to cuka alebo čo mi to robí. Nechcem teraz nikoho uraziť na GS hlavne nie Karmika, gratzza alebo dobrých CHH. Ale GS by sa malo zamyslieť na tým, že jediný kto pozná možno z CHH Teamu tie fpska alebo niečo také ako bgs atď. je asi ANGEL. Keby hraje napr. GrooS tak furien ako ja, že idem 600-1000 fps a robil by na Furiene to čo ja pochopil by. Angelovi som písal, že to hýbanie myškou mi robí veľká senzitivita ktorá je 19.0 + herná myška 4000DPI. Skúste si to niekto. Mne stačí položiť myšku na podložku na pracovnej ploche a sám od seba sa mi kurzor hýbe. Zamyslime sa. Má TrEgL1 script na ploche ? Že mu ako keby cuká kurzor ? No asi nie. S kým sa to mám o tom baviť keď by ma maximálne pochopil Angel ktorý dobre hraje a strafuje. S GrooSom sa asi o tom nebudem baviť (stačilo mi ho vidieť teraz na servery). Tým nechcem povedať že Admin alebo HLSA malo hrať tak ako ostatný, ale tu ide o princíp. Pochybujem že by malo dáky CHH 1000 FPS a takú myšku. Pošlete mi ako dôkaz demo kde sa mi klepe ruka ? Asi od čoho keď na Furien turnaji bol stres. Matymu to sekalo ten ping bol hrozný, ďalšieho zabili. Ale asi ide skôr o to ako som hral u CT. Veď asi ste nehrali proti N1 ktorý išli na oveľa viac FPS a neni som taký aimer že by som im dával hlavy alebo niečo také. Preto som všade strielal a keby tak trénujete ako ja mali by ste s takou senzitivitou reflexy ako ja. Mám 6 dém z Furien Turnaja. Sú aj demá pred Turnajom (HLTV) tak čo si ich pozrieť ? Sú aj demá medzi turnajom keď sme nehrali. Chcel len jedno, aby to demo alebo viac dém pozrel človek, CHH ktorý sa vyzná to strafov, boostu a hlavne myšiek a DPI. Lebo fakt ma nezaujíma názor niekoho kto ide raz za 2 roky na Furien server a opraví tam bug. Díky
3.
Na servery kde som bol zabanovaný som VIP neni, ale na GS mám VIPčka.
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

[Vyriešené]T /GrooS /Cheaty-strafeemulatorspeedhackfpsscript

od Rumcajz » 18 srp 2016, 00:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: T / GrooS / Cheaty - strafeemulatorspeedhackfpsscript

Příspěvekod TrEgL1GeM » 18 srp 2016, 00:13

Ešte som zabudol spýtať, aký to vlastne cheat mám no. Alebo si mám vybrať ? Lebo mne by pasoval aj ten Speedhack, kappa -_- ;) .
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod TrEgL1GeM » 18 srp 2016, 01:36

Natočil som si menšie video cez bandicam kvôli tomu, aby ste videli, že čo mi robí kurzor myšky na pracovnej ploche pri 4000DPI a 800DPI. To isté je aj pri hraní na servery + 19.0 senzitivita ;) - http://leteckaposta.cz/461836252 .
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod eXtr3mer » 18 srp 2016, 06:57

Demo v CHH sekcii bude preskúmané ostatnými CHH :)

Btw... aj keď ti ban dal Groos, riešil to spolu s Angelom ;)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod TrEgL1GeM » 18 srp 2016, 11:21

Len by ma fakt zaujímalo, že čo za cheat mám :D . Lebo to že sa mi troška hýbe ta toľko DPI myška neznamená že niečo mám. Na AB to nevyzerá no :D a WH určite nie a ani SH. Fakt neviem za čo som dostal BAN :D . Okej počkám si na verdikt ;) .
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod GrooS » 18 srp 2016, 15:16 VIP

Nakonec jsme to a angelem přehodnotili a rozhodli jsme se že ti dáme unban
Omlouváme se za způsobené problémy.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod TrEgL1GeM » 18 srp 2016, 15:43

Som rád, ale tak či tak mám dve otázky ešte. :) ;) . Podľa čoho ste usúdili že som mal cheaty ? A vlastne v dôvode bolo Cheat, tak aký vlastne som mal :D . Okej nabudúce naberte viac skúseností s DPI v myške a čo to robí pri 19.0 senzitivite. Stačí pozrieť to moje demo čo som točil na pracovnej ploche. :) Díky za UB ;)
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod eXtr3mer » 19 srp 2016, 08:42

Ako som povedal, demo v CHH sekcii preskúmali ďalší CHH - ja a Gratzz a nič sme tam nenašli... Takže nabudúce si prosím svoje pripomienky na náš CHH team nechaj pre seba. Ďakujem ;)

Podľa čoho ste usúdili že som mal cheaty ? A vlastne v dôvode bolo Cheat, tak aký vlastne som mal

To je teraz už jedno. Ban bol trochu unáhlený, ale Groos si to uvedomil, dokázal si priznať chybu a ospravedlnil sa.

Tak prosím prijmi jeho ospravedlnenie a hoď to za hlavu ;)
Vyriešené...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost