Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]Žádost o admina

Příspěvekod Arroww » 20 srp 2016, 23:50 VIP

Dobrý ráno nebo večer záleží kdy to budete číst :)
Nick ve hře: arroww!
Nick na forum : arroww
Profil na foru : arroww-u48602.html
Věk : 18 (14.01.1998)
Steam nick: zacatecnil12
Steam ID : STEAM_0:0:121535897
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... er=1348020

Nějaké bany nebo prohřešky(GS,jiný portál): cca před 5 roky sem měl ban za pujčování vip na mini 1 ale ponaučil sem se a od té doby nemam žádné prohřešky ani nevhodné chovaní na GS a nikde jinde než na GS nehraji .

Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Jirka. Baví mě hraní furien a zm mini 3.Jinak jsem obyčejný kluk a v realném životě se věnuji praci,hudbě a přítelkyni.
Myslím si, že víc o sobě toho psát ani moc nemusím jelikož to není moc podstatné , kdyby to někoho hodně zajímalo dočte se to v mojí první žadosti o admina.

Proč by jsem se chtěl stát adminem na GS? Jak už jsem dříve zmiňoval adminem se chci stát hlavně abych pomáhal adminům a také hráčům čistit server od chetingu,vulgárních hráčů a podobně.
Už dříve jsem adminem na GS byl, znalosti nějaké mám a co takhle mohu říct, že mě to opravdu bavilo a pokud jsi nějaký admin pamatuje G-eazy tak si taky může vzpomenout, že jsem se snažil být spravedlivý.
Adminem jsem byl do té doby než sem udělal jednu chybu a můžu řict, že jsem se z ní ponaučil ( na zm mini jsem banoval bez upozornění, protože sem byl v doměnce, že když mám důkaz můžu mu dát ban, ale toto jsem udělal jen na zm mini jelikož jsem ty hrače znal a věděl jsem, že k adminům nemají respekt jinak na furien 1 jsem hodně hráče upozorňoval a graboval než sem jim dal ban. ) A ano chápu, že neznalost neomlouvá, že si za to můžu sám a proto jsem se z chyby ponaučil a byl bych rád kdyby se mnou někdo aspoň zkusil pohovor a probral to semnou . :)

Váš hráč arroww! :)
EVIP Furien 1 and Zm mini 3
Steam jurasew12
Jdi za tím co tě baví a za tím co chceš protože život je krátky a nikdy nevíš co se stane. Nikdy v žádném připadě to nevzdavej a bojuj o to co tě baví a co maš rad !! :)
Arroww
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto]Žádost o admina

od Rumcajz » 20 srp 2016, 23:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o admina

Příspěvekod Arroww » 23 srp 2016, 00:31 VIP

Ještě bych rád dodal HLstats z Furien 1 kde bývám častěji děkuji arroww :)
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=882747
Steam jurasew12
Jdi za tím co tě baví a za tím co chceš protože život je krátky a nikdy nevíš co se stane. Nikdy v žádném připadě to nevzdavej a bojuj o to co tě baví a co maš rad !! :)
Arroww
Pokročilý
Pokročilý

Re: Žádost o admina

Příspěvekod GrooS » 24 srp 2016, 14:50 VIP

Nikdo se k tvé žádosti asi nechce vyjádřit :), tak se ti teda k tomu vyjádřím já.
Jakožto bývalý admin který byl zrušen si uděláš nejdřív akademii stím že až ji budeš mít hotovou tak pak si po měsíci požádas o práva a nebude problém to s tebou opět zkusit. Jestli ty práva doopravdy chceš tak to pro tebe problém nebude ;)

Zatím zamítnuto
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto]Žádost o admina

Příspěvekod Arroww » 24 srp 2016, 15:21 VIP

Ahoj chtěl sem to zkusit i bez akademie ale tak dobře udělam si akadimii a pote si podam žadost znova děkuji za vyjadření :)
Steam jurasew12
Arroww
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Nábory Adminů