Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Jailbreak / tnXe

Příspěvekod tnXe » 23 srp 2016, 06:53

Jailbreak / tnXe
Ahoj, rád bych požádal o admin práva na Jailbreak sereveru/sereverech.
Nick ve hře: tnXe
Nick na foru: tnXe
Profil na foru: profil
Věk: 18
Steam nick: tnXe
Hlstats: Hlstats
Nějaké bany nebo prohřešky: Ano, kdysi když jsem začínal jsem dostal asi 2 bany za FK, ale vždy šlo o nějaké nedorozumění nebo tak např. jsem řekl vězni ať jde za mnou skočil jsem do vody, on spadl na mě, zabil se a já dostal ban za FK. Chci říct, že jsem nikdy nedal úmyslně FK. A pak myslím, že jednou ban na chat. Měl jsem nějaké nejasnosti s admin Palderer, ale už je vše v pořádku. Ze všeho jsem dávno poučen.
Něco o sobě: Takže mé křestní jméno je Josef a bydlím v Karlovarském kraji v České Republice. Navštěvuji gymnázium a letos maturuji. Mám v plánu jít na vysokou IT školu do Prahy, kde také už zůstanu. Svůj volný čas trávím buď na brigádách, s přítelkyní a nebo zde, hraním Counter-Striku.
Proč bych chtěl na GS adminovat?: Chci adminovat, protože přeci jenom tu mámě 9 Jailbreak serverů + Jailbreak simple a není tady zas tolik adminů, aby tam "vždy" nějaký byl. Neříkám, že je zde špatná aktivita adminů, to vůbec ne, jen si myslím, že je ještě nějaký ten aktivní admin třeba.Přeci jenom Jailbreak je mod, kde se porušují pravidla skoro furt a to ať už chtěně nebo nechtěně a je třeba admina, aby na to dohlížel a nejen že bude hráče za prohřešky trestat, ale hlavně jim vysvětlí co dělají špatně aby to příště neudělali.Také chci admin práva, protože to neberu na lehkou váhu a bavilo by mě to.
Proč si myslím, že byste měli dát admin práva zrovna mně?: Tak myslím si, že i přesto, že teď o prázdninách nebylo zas tolik času, tak jsem dost aktivní hráč. Také jsem začal dělat akademii bezdůvodně, mohl jsem si jen tak zažádat o práva jako teď, ale neudělal jsem to. Změnil jsem však názor a myslím si, že už jsem na 100% připraven převzít na sebe takovou odpovědnost jakožto admin serveru. Také si myslím, že je dobré to, že ovládám plně AMXMOD a pravidla serveru.Na Jailbreak sekci mam nahráno minimálně 150hodin. Hodně nahlašuji na forum hráče, kteří porušují pravidla a dělám pro server vše co je v mých silách.

Děkuji Vám za trpělivost při čtení mé žádosti a věřím ve Vaše správné rozhodnutí.
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

[Zamietnuté] Jailbreak / tnXe

od Rumcajz » 23 srp 2016, 06:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak / tnXe

Příspěvekod Habs » 23 srp 2016, 07:34 VIP