I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyreseno] Stížnost na admina (APAČU)

Příspěvekod tomas258 » 22 srp 2016, 17:44

Jeho nick přesně zkopírovaný nemám, ale jedná se o admina APAČU.
Hrál se fotbal a míč vyletěl mimo hřiště, než jsem stihl říct příkaz: vraťte se na své poloviny a míč respawnout, jeden hráč opustil hřiště a tak jsem ho zabil. Apaču si stál pořád za svým, že musím míč okamžitě respawnout, jinak si hráč pro míč může klidně zajít sám což je ale hloupost. Hráč měl na žádost admina APAČU další kolo neoprávněné VD.
Sice v demu není zvuk, ale fotbal se hraje automaticky podle pravidel, takže si myslím že s tím problém nebude.
demo: http://leteckaposta.cz/196113787 (čas dema: 44:30)
tomas258
Zkušený
Zkušený

[Vyreseno] Stížnost na admina (APAČU)

od Rumcajz » 22 srp 2016, 17:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina (APAČU)

Příspěvekod Apacu98 » 22 srp 2016, 18:04

Lopta vyletela mimo ihriska..... čakalo sa dosť dlho nerespawnol si tú loptu... tak keď ju simon nerespawnuje ako mame podla teba hrať ? Hráč išiel po loptu a dal si mu kill... bola to tvoja demencia že si to nerespawnol.
Apacu98
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod tomas258 » 22 srp 2016, 18:08

to myslíš vážně? takže když bude mapa "snow" bude vzpoura a já budu jediné CT, budete hrát fotbal a míč vyletí k bazénu, tak mi chceš říct, že si pro něj můžeš doběhnout? Jak jsem se ti snažil vysvětlit tak než zazněl příkaz běžte na své poloviny, opustil hřiště a tak jsem ho zabil. Nejsem povinný ho respawnovat do 1-2 sekund. Opustil areál atrakce to znamená že dostal oprávněný kill!
tomas258
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Apacu98 » 22 srp 2016, 18:12

čakalo sa možno 10 sekúnd a stále nič ... ďalej ..., hráč z môiho teamu zobral loptu a dal gol ... loptu mal mať super ... takže si nadržoval ... buď rád že som ťa len upozornil napriek tomu že si stále rozprával blbosti, ďalej počkáme na vyjadrenie vyšších a vyhneme sa spamu.
Apacu98
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod tomas258 » 22 srp 2016, 18:17

10 sekund to myslíš jako vážně? a i kdyby minutu, tak máš dále čekat na můj příkaz, simon tvoří hru a né admin, který neovládá pravidla tak, jak by měl, jak jsi napsal počkáme na vyjádření vyšších :)
tomas258
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod VoLdEmOrD » 22 srp 2016, 23:30 VIP

more sú pravidlá že pri dokazovaní musí byť demo so zvukom..... Pokiaľ nemáš tak nepíš hlúposti :lol: :lol: :twisted:
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod tomas258 » 23 srp 2016, 00:26

Tuhle odpověď jsem čekal, ale jak jsem psal tak fotbal má automatické pravidla. Navíc admin se situací jak jsem jí popsal naprosto souhlasil, takže nechápu kde je ten problém, pokud si chcete vymýšlet hlouposti jen kvůli tomu, aby admin nebyl potrestaný tak potom nechápu smysl této sekce.
tomas258
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Apacu98 » 23 srp 2016, 11:48

Uvedomil som si, že som pochybil zato sa ospravedlňujem, no ty si to zbytočne zdržoval ... ale budiš, chybu som spravil, okej, ešte raz sa opravedlňujem, ďalej počkáme na vyjadrenie vyšších.
Apacu98
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Maxipes » 23 srp 2016, 13:42

Stiznost je smerovana na neopravnene nahlasene VD, coz bylo skutecne neopravnene nahlasene, nebot hrac opustil atrakci.

Byt ja na miste Apacua na serveru, tak stezujici si Simon uz davno v inkriminovanou chvili neni u CT. Simon cekal, zda hrac upusti atrakci a mohl tak vezne zabit, misto toho, aby mic respawnoval a mohlo se hrat dal. Simon je na serveru od toho, aby hre daval nejaky smer a spad. Kdyz to drhne, musi zasahnout admin a udrzet plynuly chod hry.

Apacu v tomto ohledu pochybil dvakrat a mel by si z toho vzit ponauceni.

Stiznost opravnena.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyreseno] Stížnost na admina (APAČU)

Příspěvekod tomas258 » 23 srp 2016, 19:08

V celé situaci šlo hlavně o to, že mi jeden nejmenovaný admin na JB1 řekl asi 2 dny zpět když se hrál fotbal: proč jsi nepočkal s respawnutím míče, až budou hráči na svých polovinách? Tohle jsem řekl i již zmíněnému adminovi APAČU, který si nadále stál za svým a trval na tom, že hráč může opustit atrakci. Je pravda že příkaz nějakou dobu nezazněl, protože jsem čekal až hráči budou na svých polovinách, abych mohl respawnout míč. Jeden hráč ale opustil hřiště a tak jsem ho zabil. Omluvu samozřejmě přijímám, jsme jen lidé a chyby dělá každý. Byl bych proto rád, aby mi někdo z vyšších napsal například do PMky, jestli musím čekat až budou hráči na svých polovinách a nebo můžu míč respawnout okamžitě po opuštění hřiště, jinak můžete lock.
tomas258
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy