• Stránka 1 z 1
[Neaktivní] CS:GO problémy s pingem
Ahoj pomocníci.
Potřeboval bych pomoc s nastavením cs:go. Po koupi nového notebooku a routeru jsem začal pařit opět cs:go, jenomže u kompetativních zápasů mi PING lítá z klasických 38-48 na 1500 a mám teda po zábavě. Hledám na internetu kdo co poradí,ale zatím nic moc k nenalezení.
Prosím vás o jakoukoliv radu. Kdyby bylo třeba dodám vše potřebné
Mějte se pěkně SwObiS
Potřeboval bych pomoc s nastavením cs:go. Po koupi nového notebooku a routeru jsem začal pařit opět cs:go, jenomže u kompetativních zápasů mi PING lítá z klasických 38-48 na 1500 a mám teda po zábavě. Hledám na internetu kdo co poradí,ale zatím nic moc k nenalezení.
Prosím vás o jakoukoliv radu. Kdyby bylo třeba dodám vše potřebné

Mějte se pěkně SwObiS

-
svobis - Kolemjdoucí
[Neaktivní] CS:GO problémy s pingem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS:GO problémy s pingem
zkus si zvýšit fps přes konzoli 

Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Re: CS:GO problémy s pingem
Ahoj Zapni si Cs:Go daj si Hru s Botmi a potom napíš toto: net_graph 1
Hodnoty Budeš Nastavovať pomocou príkazou: cl_cmdrate
cl_updaterate
rate
ex_interp
cl_cmdrate: je činitel fps klienta príklad máš 100 fps tak cl_cmdrate by si mal nastaviť o 1 viac čiže cl_cmdrate 101
podla toho kolko máš fps cl_cmdrate musí byť o jedno viac
Ku tomu aby si zistil kolko máš maximálne fps napíš do console: fps_max 0
cl_updaterate: Tvoje cl_updaterate by malo byť zhodné s sv_maxupdaterate na serveri. Toto funguje takým istým spôsobom ako som opísal cl_cmdrate. Ty chceš prijímať, čo najviac príkazov, čo je len možné.
Väčšinou bývajú public servery nastavené na sv_maxupdaterate 101 takže si možeš tak isto nataviť aj cl_updaterate na 101
ex_interp: Ak nastavíš “ex_interp 0” hodnota bude nastavená automaticky v závislosti od cl_updaterate.
rate: je vlastne velkosť v bytoch za sekundu ktore je možné prijať.
Najlepšie, čo môžeme urobiť je nastaviť rate tak vysoko aby si nepozoroval choke. Choke môžeš vidieť v číselnej hodnote ak zapneš net_graph 3. rate si možeš dať na: rate 25000
Samozrejme Všetko záleží na rýchlosti tvojho internetu kolko dokážeš príjmať a kolko odosielať dúfam že som ti pomohol
ja mám 300 mb/s download a 50 mb/s upload 
Hodnoty Budeš Nastavovať pomocou príkazou: cl_cmdrate
cl_updaterate
rate
ex_interp
cl_cmdrate: je činitel fps klienta príklad máš 100 fps tak cl_cmdrate by si mal nastaviť o 1 viac čiže cl_cmdrate 101
podla toho kolko máš fps cl_cmdrate musí byť o jedno viac
Ku tomu aby si zistil kolko máš maximálne fps napíš do console: fps_max 0
cl_updaterate: Tvoje cl_updaterate by malo byť zhodné s sv_maxupdaterate na serveri. Toto funguje takým istým spôsobom ako som opísal cl_cmdrate. Ty chceš prijímať, čo najviac príkazov, čo je len možné.
Väčšinou bývajú public servery nastavené na sv_maxupdaterate 101 takže si možeš tak isto nataviť aj cl_updaterate na 101
ex_interp: Ak nastavíš “ex_interp 0” hodnota bude nastavená automaticky v závislosti od cl_updaterate.
rate: je vlastne velkosť v bytoch za sekundu ktore je možné prijať.
Najlepšie, čo môžeme urobiť je nastaviť rate tak vysoko aby si nepozoroval choke. Choke môžeš vidieť v číselnej hodnote ak zapneš net_graph 3. rate si možeš dať na: rate 25000
Samozrejme Všetko záleží na rýchlosti tvojho internetu kolko dokážeš príjmať a kolko odosielať dúfam že som ti pomohol

-
z3oS - Amatér
• Stránka 1 z 1