• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o práva admina.
Zdravím, rád by som požiadal o práva admina na servery Dust 2 only #5.
Môj osobný názor je, že tam je minimum adminov (ak vlastne nejaký je) a poriadok treba.
Nick v hre : NAZDAR MADAFAKA
Nick na fóre : AMEN
Profil na fóre: amen-u51266.html#
Vek : 20
Steam nick : AMEN+
Steam ID : STEAM_0:0:31804427
Hlstats : http://stats.fakaheda.eu/27020/player.php?id=130892
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadny ban nemám, a ak mám tak o ňom neviem.
Niečo o sebe : Som Matúš, pochádzam z Slovenska, presnejšie z Košíc. Hrám od 6-7 rokov, kedy som objavil herňu na sídlisku a prepadol hraniu Counter Strike 1.5. Aktuálne pracujem, vo voľnom čase si rád pozriem film, seriál, poprípade zahrám hru ako odreagovanie.
Na servery ma poznajú, kedže tam hrajem dosť často. Snažím sa usmerniť hráčov, ukľudniť ich ak si nadávajú.
Adminom som bol, ale to bolo už dávno. Príkazy ovládam.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Kedže hrám na GS.CZ dlho, chcem v prvom rade pomôcť na servery a obmedziť cheatovanie na servery. V druhom sa môžem podieľať na rozvíjaní, pomáhať na fóre.
Admin Roxtedy ma pozná osobne, hrával som s ním kedysi (name thermikz).
PS: Upravovať text mi príde banálne, pardón. Posielam oficiálnu žiadosť na práva.
Môj osobný názor je, že tam je minimum adminov (ak vlastne nejaký je) a poriadok treba.
Nick v hre : NAZDAR MADAFAKA
Nick na fóre : AMEN
Profil na fóre: amen-u51266.html#
Vek : 20
Steam nick : AMEN+
Steam ID : STEAM_0:0:31804427
Hlstats : http://stats.fakaheda.eu/27020/player.php?id=130892
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadny ban nemám, a ak mám tak o ňom neviem.
Niečo o sebe : Som Matúš, pochádzam z Slovenska, presnejšie z Košíc. Hrám od 6-7 rokov, kedy som objavil herňu na sídlisku a prepadol hraniu Counter Strike 1.5. Aktuálne pracujem, vo voľnom čase si rád pozriem film, seriál, poprípade zahrám hru ako odreagovanie.
Na servery ma poznajú, kedže tam hrajem dosť často. Snažím sa usmerniť hráčov, ukľudniť ich ak si nadávajú.
Adminom som bol, ale to bolo už dávno. Príkazy ovládam.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Kedže hrám na GS.CZ dlho, chcem v prvom rade pomôcť na servery a obmedziť cheatovanie na servery. V druhom sa môžem podieľať na rozvíjaní, pomáhať na fóre.
Admin Roxtedy ma pozná osobne, hrával som s ním kedysi (name thermikz).
PS: Upravovať text mi príde banálne, pardón. Posielam oficiálnu žiadosť na práva.
- AMEN
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť o práva admina.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva admina.
Zdravím,
ve hře se vyjadřuješ moc hezky:
Navíc nevidím žádnou snahu, jako například nahlašování hříšníků do sekce Porušení pravidel zde na fóru.
Samozřejmě jsou admini třeba všude, ale musí mít také nějakou úroveň, kterou ty zatím nesplňuješ.
Zapracuj nad tím, co jsem ti vytkl a minimálně za měsíc to zkus znovu.
Zamítnuto.
ve hře se vyjadřuješ moc hezky:
2016-08-24 20:05:50 ALL MID a oni idu Bja som to cakal k u r v a ..... Gamesites.cz ^Dust2 Only #5 de_dust2
2016-08-22 17:40:49 mozte ma fajcit. Gamesites.cz ^Dust2 Only #5 de_dust2
2016-08-22 16:15:43 kurulisek, chod sa vyplakat niekomu inemu, mna nezaujimaju tvoje pri je ba ne reci. Gamesites.cz ^Dust2 Only #5 de_dust2
Navíc nevidím žádnou snahu, jako například nahlašování hříšníků do sekce Porušení pravidel zde na fóru.
Samozřejmě jsou admini třeba všude, ale musí mít také nějakou úroveň, kterou ty zatím nesplňuješ.
Zapracuj nad tím, co jsem ti vytkl a minimálně za měsíc to zkus znovu.
Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1