• Stránka 1 z 1
[Přijat]Deathrun/Cyka Blyat
Zdravím, chtěl bych si požádat o admin práva na Deathrun serveru.
Nick ve hře: Cyka Blyat
Nick na fóře: huntr
Profil na fóře: huntr-u2368.html
Věk: 18
Steam nick: Indy907
Steam ID: STEAM_0:0:9977802
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=51846
Nějaké bany nebo prohřešky na GS: O žádných nevím.
Něco o sobě: Takže, jmenuji se Patrik, je mi 18 let chodím na střední školu a pocházím z Kladna. Ve volném čase většinou hraji počítačové hry, rád sestavuji počítače (spíše bych chtěl sestavovat počítače, zatím jsem si sestavil jen ten svůj
). Docela často hraju i CS 1.6 jelikož mě uklidňuje od jiných her a školních povinností. Nejčastěji hraju Deathrun nebo Jump server, ale spíše Deathrun z důvodu VIP výhod
. Nemám akorát rád když si lidi o sobě moc myslí a porušují pravidla. S amx nějaké zkušenosti mám. Adminem jsem byl také už dříve, akorát na Minecraftu zde na GS. Začalo to supportem, pak adminem a nakonec jsem se dostal až k hl. eventmasterovi. Bohužel časem mě to už přestalo bavit kvůli školním povinnostem a svůj post jsem přenechal dalším adminům.
Proč bych chtěl na GS být adminem?: Na GS hraju něco mezi 3-4 lety, takže tu nejsem nějakým nováčkem. Adminem bych chtěl být proto z důvodu častého porušování pravidel na serveru a zároveň bych chtěl pomoci dalším adminům kteří na daném serveru též hrají. Též mám rád pořádek a to platí i na serveru. Když jsem na serveru snažím se pomáhat ostatním lidem pokud potřebují s něčím pomoc ohledně příkazů apod. Také se snažím být aktivní na fórum v sekci porušování pravidel serveru. A v neposlední řadě by jsem chtěl zapadnout do vašeho A-týmu, pomáhat, udržovat pořádek a podílet se na chodě GS portálu.
Předem děkuji za přečtení mé žádosti ohledně admin práv na Deathrun serveru.
Nick ve hře: Cyka Blyat
Nick na fóře: huntr
Profil na fóře: huntr-u2368.html
Věk: 18
Steam nick: Indy907
Steam ID: STEAM_0:0:9977802
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=51846
Nějaké bany nebo prohřešky na GS: O žádných nevím.
Něco o sobě: Takže, jmenuji se Patrik, je mi 18 let chodím na střední školu a pocházím z Kladna. Ve volném čase většinou hraji počítačové hry, rád sestavuji počítače (spíše bych chtěl sestavovat počítače, zatím jsem si sestavil jen ten svůj

Proč bych chtěl na GS být adminem?: Na GS hraju něco mezi 3-4 lety, takže tu nejsem nějakým nováčkem. Adminem bych chtěl být proto z důvodu častého porušování pravidel na serveru a zároveň bych chtěl pomoci dalším adminům kteří na daném serveru též hrají. Též mám rád pořádek a to platí i na serveru. Když jsem na serveru snažím se pomáhat ostatním lidem pokud potřebují s něčím pomoc ohledně příkazů apod. Také se snažím být aktivní na fórum v sekci porušování pravidel serveru. A v neposlední řadě by jsem chtěl zapadnout do vašeho A-týmu, pomáhat, udržovat pořádek a podílet se na chodě GS portálu.
Předem děkuji za přečtení mé žádosti ohledně admin práv na Deathrun serveru.

-
huntr - Pokročilý
[Přijat]Deathrun/Cyka Blyat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Deathrun/Cyka Blyat
Na serveru jsem tě už parkrát potkal a zdáš se být v pohodě, přidej si mě na steamu a tam se dozvíš do dál
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: Deathrun/Cyka Blyat
Přijatý, vítej 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1