Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

zmizlo mi VIP

Příspěvekod navrhnemtivec » 03 zář 2016, 13:26

dobrý deň moje meno zZ.h0mBie.BlodD alebo prezívka chlapec s 80banami za mesiac no dobre to podstatné zmizlo mi vip na servery Zombie Evolution... vždy keď si zadám VIp kod napiše mi že maju nejake podozrenie bla bla bla a že mi pride email kde budem mať napisane podrobnosti a že si chcú overiť či je to ozaj moje no problém je v tom že mi nič neprišlo kludne vám sem dám moj starý vip kod a email poprosím zaslať nový alebo radu ako tento problém vyriešiť vďaka za pochopenie.... e-mail [email protected] VIP kod vam dam až keď mi odpišete či ho sem mám dať

Podpis: ][zI^.zZ.h0mBie.BlodD
navrhnemtivec
Drbna
Drbna

zmizlo mi VIP

od Rumcajz » 03 zář 2016, 13:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: zmizlo mi VIP

Příspěvekod UjoBochniiik » 03 zář 2016, 22:35 VIP

Ahoj,

Za 1. Nikdy sem nepíš svoj VIP kód.. :roll:
Za 2. Skús napísať na -> [email protected] a skús im dopodrobna opísať tvoj problém, oni by ti už mali tvoj problém vyriešiť ;).
d1e188ad0453aad9a906f10f9dd65e0e
UjoBochniiik
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: zmizlo mi VIP

Příspěvekod leftCZ » 04 zář 2016, 07:16

navrhnemtivec píše:dobrý deň moje meno zZ.h0mBie.BlodD alebo prezívka chlapec s 80banami za mesiac no dobre to podstatné zmizlo mi vip na servery Zombie Evolution... vždy keď si zadám VIp kod napiše mi že maju nejake podozrenie bla bla bla a že mi pride email kde budem mať napisane podrobnosti a že si chcú overiť či je to ozaj moje no problém je v tom že mi nič neprišlo kludne vám sem dám moj starý vip kod a email poprosím zaslať nový alebo radu ako tento problém vyriešiť vďaka za pochopenie.... e-mail [email protected] VIP kod vam dam až keď mi odpišete či ho sem mám dať

Podpis: ][zI^.zZ.h0mBie.BlodD

Podívej se na svůj starý email, kde máš ten kód, a zašli si znova aby to ověřili, a jestli to fakt nepříjde ani cca po 5 minutách, napiš na mail.
ex. MC EventMaster
leftCZ
Zkušený
Zkušený

Zpět na VIP poradna