Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijaty] Jailbreak servers/Odysee

Příspěvekod odyseenko » 06 zář 2016, 23:27 VIP

Pekný večer prajem! Touto cestou by som chcel požiadať o admin práva v sekcii serverov Jailbreak, prajem ničím nerušené a pekné čítanie!

Nick v hre : odyseenko (alebo rôzne obmeny nicku Odysee)

Nick na fóre : Destiiny

Link na profil : destiiny-u25973.html

Vek : 22

Steam nick : Odysee The Pokémon GO Master

Steam ID : STEAM_0:1:61645405

Link na Psychostats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=4073

Nejaké bany/prehrešky : V tejto chvíli neviem o žiadnom, moja minulosť však hovorí jasne za seba, mal som tu dosť banov, nejaké permy, nezhody s Garlinom a tuším aj Aweem po mojej demencii. Nebudem sa za nič skrývať, hrával som aj pod nickom Banehallow a Destiny. Avšak, rozhodol som sa zmeniť svoj postoj a pomôcť.

Niečo o mne : Takže pekné čítanie prajem. Volám sa Martin, mám 22 rokov, pochádzam zo srdca východu, z Košíc, čiže to značí isté bláznovstvo. Samozrejme v medziach. Mám malú dcérku Stelu, ktorá čoskoro oslávi 3 mesiace. Medzi moje koníčky patrili kolektívne športy hokejbal, futbal a pod. Venoval som sa chvíľu aj gaming scéne, avšak som sa na to vykašľal kvôli nezhodám v tíme. Inak môj voľný čas väčšinou strávim hraním hier. Avšak privyrábam si ako animátor/vedúci v tábore. Bohužiaľ, v poslednej dobe trávim väčšinu času doma aj kvôli menšiemu počtu akcií, ale aj kvôli predoperačným vyšetreniam.

Prečo by som chcel adminovať na GS : Ubehlo mnoho času, hrávam tu dlho a bol by som veľmi rád, ak by som bol prínosom pre Gamesites spôsobom tým, že by som dokázal pomáhať hráčom na Jailbreak serveroch, ale zároveň ich aj usmerňovať, aby nebol zbytočný neporiadok na serveri.

Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti, prajem pekný večer/deň, ak som niečo opomenul, prosím vás, pripomeňte mi to. Ďakujem ešte raz!

S pozdravom

Odysee
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Prijaty] Jailbreak servers/Odysee

od Rumcajz » 06 zář 2016, 23:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak servers/Odysee

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 07 zář 2016, 18:58 VIP

Konečně nadešla ta chvíle :D
K tomuto hráči nemám ani 1 zápor. Znalost pravidel má nad úroveň, rád pomáhá hráčům, je komunikativní, zábavný a tak vypadají i jeho kola jak ze simonem, tak i bez něho. Jak jsem už psal o jeho pomoci hráčům, tak pomůže jakémukoli hráči, jak TT, CT, mladším, starším. Správný příklad budoucího admina :) Za mě to je jasné +

Držím ti palce a pevně doufám, že budeš hodně velkým přínosem pro A-Team :) GL ;)
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Classsic » 07 zář 2016, 20:14

K tomuto hraci nemam taktez ani jeden zapor.. casto ho potkavam na serveru, prevazne na JB#1.
+ Znalost pravidel mu nechybi.
+ Dava zabavne kola a casto bere simona.
+ Pomaha hracum

Ode me ma velke +

Myslim si, ze by byl obrovskym prinosem pro GS a drzim ti palce at ti to vyjde! :)
Ex cs 1.6 JB's & Furien admin
Ex Cheathunter
Classsic
CS 1.6 Support
CS 1.6 Support

Příspěvekod Achilleus » 07 zář 2016, 20:28 VIP

Co dodat. Je to odysee :D :)... Za mě tedy určitě. Pravidla ovládá a když něco neví, neváhá a zeptá se, se simonováním také nemá problém, dává jasné a srozumitelné příkazy které zdůrazní, což dělá málo lidí a je mu tak dobře rozumět a člověk ví co má dělat. Snaží se dávat originální atrakce, což mi u 75% simonů chybí. Musim říct, že smysl pro humor mu taky nechybí, viz. večery na JB1 :D. Je i velmi přátelský o tom tedy žádná.. Zkráceně tenhle chlapík by určitě měl dostat šanci, má to v hlavě v pořádku, když tedy nemá až moc dobrou náladu ( určitě chápete co tím myslím :D ) Ode mě máš tedy jedno velké +

Tak hodně štěstí chlape, nezklam mě :D ;-)
Život je boj, tak bojuj..

STEAM: Achillesツ
Obrázek
Achilleus
Mistr
Mistr

Příspěvekod Habs » 09 zář 2016, 14:24 VIP

Vyskúšaš si pohovor, postupuj podľa topiku -> terminy-pohovoru-t127662.html
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Pohovor] Jailbreak servers/Odysee

Příspěvekod Maxipes » 14 zář 2016, 10:10

Tak to vyzkousime. Prijaty s akademickymi pravy. Vitej ;-)
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Prijaty] Jailbreak servers/Odysee

Příspěvekod Sm3iL » 18 zář 2016, 20:28

cs kamo cg k pravum
Sm3iL
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů