• Stránka 1 z 1
[vyriešené] zdielanie
Zdravim, dufam sem pisem spravne
Tak este raz zdravim, potrebujem radu
Notebook
Windows 10
Skor potrebujem radu
Cez ten windows 10 screen recorder, alebo co to je, som skusal nahrat nejaky zaznam, vsetko slo, ale nejde mi zdielat ten zaznam.. Skusal som to na hre Counter Strike 1.6 a Minecraft (obidve hry mam originalne) .. Jednoducho ked som klikol pod tym zaznamom na zdielat, napisalo mi, ze Nepodarilo sa rozpoznat hru atd atd.. Dokonca som dal follow tym hram cez ten xbox daco.. Tam sa ukladaju tie zaznamy.. Diky
Tak este raz zdravim, potrebujem radu
Notebook
Windows 10
Skor potrebujem radu
Cez ten windows 10 screen recorder, alebo co to je, som skusal nahrat nejaky zaznam, vsetko slo, ale nejde mi zdielat ten zaznam.. Skusal som to na hre Counter Strike 1.6 a Minecraft (obidve hry mam originalne) .. Jednoducho ked som klikol pod tym zaznamom na zdielat, napisalo mi, ze Nepodarilo sa rozpoznat hru atd atd.. Dokonca som dal follow tym hram cez ten xbox daco.. Tam sa ukladaju tie zaznamy.. Diky
-
dablokin - Pokročilý
[vyriešené] zdielanie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zdielanie
Teda ked som klikol pod tym zaznamom na nahrat
-
dablokin - Pokročilý
Tomu, že chceš zdielať tie záznamy rozumiem. No nerozumiem tomu kde ich chceš mať zdielané. Či to má byť cez youtune a chceš to zdielať na steame alebo nejak inak? Poprosím ťa aby si toto presne do-špecifikoval inak ti neviem presne poradiť.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Takto, ja ked to normalne nahravam a vypnem to nahravanie, tak v tom xbox live alebo co to je, kde mam tie nahravky a vsetko toto, je pod tym zaznamom ze nahrat... (Aby som to asi napr. mohol poslat niekomu) Ale ked dam ze nahrat, napise mi to, ze nejde rozpoznat tu hru.. (Vsetky hry ktore som nahraval mam originalne) V xbox daco som dal aj follow na tie hry a nic..
-
dablokin - Pokročilý
Teda aby som to nemusel uploadovat za yt
tu je screen: https://ctrlv.cz/co4K
tu je screen: https://ctrlv.cz/co4K
-
dablokin - Pokročilý
jak tak na tym rozmyslam, mozte to lockut, ja to este ked tak nejako zistim, aj tak dakujem za rady
-
dablokin - Pokročilý
Priamo to nevieš zdielať z tvojho PC (Respektívne aj by si to vedel ale to by som ti neodporúčal).
Tak či onak by sa to vždy muselo upload-ovať. No napr. na youtube to musíš nahrať len raz a daný odkaz vieš používať. Pokiaľ by si to zdieľal priamo z tvojho pc tak by sa to upload-ovalo zvlášť pre každé jedno pozretie (čo sa naozaj neoplatí).
Tak či onak by sa to vždy muselo upload-ovať. No napr. na youtube to musíš nahrať len raz a daný odkaz vieš používať. Pokiaľ by si to zdieľal priamo z tvojho pc tak by sa to upload-ovalo zvlášť pre každé jedno pozretie (čo sa naozaj neoplatí).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1