• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Jailbreak/Janosik
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva Jailbreak serveroch.
Nick v hre : Janosik
Nick na fóre : Janosik
Profil na fóre : janosik-u1988.html
Vek : 19
Steam nick : Janosik
Steam ID : STEAM_0:0:1137757
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=39687
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nemám žiaden ban. Hrávam iba na JB. V minulosti boli nejaké bany keď som JB ešte len spoznával ale nikdy nič vážne.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Braňo a mám 19 rokov. Vo voľnom čase hrávam florbal, futbal ale jazdím na motorke. Tento rok som dokončil strednú školu a pred nedávnom som začal pracovať.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na servery neustále chodia hráči, ktorí porušujú pravidlá a kazia tak hru ostatným slušným hráčom. Adminom som bol už na mnoho portáloch či už na Vašom alebo na konkurenčných. Ak na servery nie je admin tak snažím sa nejakého kontaktovať na steame aby prišiel problém vyriešiť. Keď sa dá snažím sa ostatným hráčom poradiť/pomôcť. Dúfam že budem pre Vás prínosom.
Ďakujem za odpoveď.
Nick v hre : Janosik
Nick na fóre : Janosik
Profil na fóre : janosik-u1988.html
Vek : 19
Steam nick : Janosik
Steam ID : STEAM_0:0:1137757
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=39687
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nemám žiaden ban. Hrávam iba na JB. V minulosti boli nejaké bany keď som JB ešte len spoznával ale nikdy nič vážne.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Braňo a mám 19 rokov. Vo voľnom čase hrávam florbal, futbal ale jazdím na motorke. Tento rok som dokončil strednú školu a pred nedávnom som začal pracovať.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na servery neustále chodia hráči, ktorí porušujú pravidlá a kazia tak hru ostatným slušným hráčom. Adminom som bol už na mnoho portáloch či už na Vašom alebo na konkurenčných. Ak na servery nie je admin tak snažím sa nejakého kontaktovať na steame aby prišiel problém vyriešiť. Keď sa dá snažím sa ostatným hráčom poradiť/pomôcť. Dúfam že budem pre Vás prínosom.
Ďakujem za odpoveď.

-
Janosik - Kolemjdoucí
[Zamitnuto] Jailbreak/Janosik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/Janosik
Udelej nejaka hlaseni do PP a za mesic napis zadost znovu.
Ted zamitam.
Ted zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1