• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žiadosť o admina na JB#2
Nick na serveru: R1Chy
SID: STEAM_1:0:128165268
Server, na kterém hraji: JB 2 ale nemám problém prísť aj na ostatné JBs servery.
Věk: 16 rokov
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=49409
Bany, které jsem dostal (i na CS 1.6): Žiadne.
Něco o mně: Volám sa Lukáš, mam 16 rokov a narodil som sa v Bratislave, rád hrám hry ako je csgo, arma3, dead by daylight a League of Legends. Rád trávim čas s kamošmi vonku ale aj doma za počítačom.
Zkušenosti s CS:GO: Túto hru hrám od roku 2013 pár mesiacov od vydania do obehu a stále to hrám s takým nadšením ako aj na začiatku. Hrával som aj CS 1.6 JBs tam som bol raz Akademikom pričom som pokročil ku Akad. Právam. Keď som viac menej tryhardil matchmaking tak najväčší rank som dosiahol Global Elite, a aktuálne sa nachádzam na LegendaryEagle Master...
Případné poznámky: Snažím sa keď je na servery bordel upozorniť hráča ak nepomáha tak informujem admina cez steam alebo teamspeak aby prišiel a urobil poriadok na servery. A áno viem nemám na forku 50 príspevkov ale budem sa snažiť to čo najskôr dobehnúť.
S pozdravom RiChy.
SID: STEAM_1:0:128165268
Server, na kterém hraji: JB 2 ale nemám problém prísť aj na ostatné JBs servery.
Věk: 16 rokov
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=49409
Bany, které jsem dostal (i na CS 1.6): Žiadne.
Něco o mně: Volám sa Lukáš, mam 16 rokov a narodil som sa v Bratislave, rád hrám hry ako je csgo, arma3, dead by daylight a League of Legends. Rád trávim čas s kamošmi vonku ale aj doma za počítačom.
Zkušenosti s CS:GO: Túto hru hrám od roku 2013 pár mesiacov od vydania do obehu a stále to hrám s takým nadšením ako aj na začiatku. Hrával som aj CS 1.6 JBs tam som bol raz Akademikom pričom som pokročil ku Akad. Právam. Keď som viac menej tryhardil matchmaking tak najväčší rank som dosiahol Global Elite, a aktuálne sa nachádzam na LegendaryEagle Master...

Případné poznámky: Snažím sa keď je na servery bordel upozorniť hráča ak nepomáha tak informujem admina cez steam alebo teamspeak aby prišiel a urobil poriadok na servery. A áno viem nemám na forku 50 príspevkov ale budem sa snažiť to čo najskôr dobehnúť.
S pozdravom RiChy.
-
RiChy - Amatér
[Zamietnuté] Žiadosť o admina na JB#2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admina na JB#2
Nevěřím tomu, že za 5 dnů se člověk naučí perfektně pravidla, hraj a nahlašuj ještě alespoň 2 týdny a uvidíme co s tebou.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Re: [Pod] Žiadosť o admina na JB#2
V pohode, ale ako som napísal hrával som JB na 1.6tke a pravidla sa o toľko nezmenili.
-
RiChy - Amatér
Re: [Pod] Žiadosť o admina na JB#2
Po tych 2 tyzdnoch ta to zrejme omrzelo a nemáš ani aktivitu na serveroch.
Zamietam.
Zamietam.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1