Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Orel/JB1

Příspěvekod Orel » 21 zář 2016, 15:48

Přeju krásný den , rád bych si požádal o admin práva na serveru Jailbreak 1.

Nick ve hře : Orel

Nick na fóru : Orel

Profil na fóru : ucp.php

Vek : 18

Steam nick : Orel

Steam ID : STEAM_0:0:39369615

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=40583

Nějaké bany nebo prohřešky : Ano, na Gamesites hraju již několik let , a kdysi v minulosti jsem dostal pár banu například za MFK nebo FK. Ale to se už nebude nikdy opakovat, protože se stal ze mě hráč, který si nedovolí dát FK, nebo například jakýmkoliv zpusobem znevýhodnit ostatní hráče , to vám můžou dosvědčit i admini, kteří se na JB 1 vyskytují a vidí mě hrát. Ted přejdeme k té hlavní části, která se hodně řešila. Dostal jsem permament ban za AB, poté jsem si podal žádost o unban, protože jsem nikdy nepoužíval jakékkoliv zvýhodnění ve hře, kterou miluji. Po krátké době jsem dostal unban, protože se prokázalo, že aimbot nemám , ale za malou chvilku mi přišel ban za no recoil, za který jsem unban nedostal, snažil jsem se kontaktovat hlavní cheathuntery GS portálu a poprosit je aby demo pořádně vyšetřili. Každopádně rozhodnutí respektuji, ikdyž jenom já mohu znát pravdu a těžce se dá prokázat svuj názor přes takovou obrovskou komunitu, že jsem cheaty nikdy nepoužíval. Stačí se podívat, kolik mám nahraných let na 1.6 a nahraných hodin na svém Steam učtu . Kdysi jsem patřil mezi elitu, co spousta hráču neví, měl jsem medaili na undzwei , což byla nejvetší liga CZ/SK, kde hráli profíci, kteří tuto hru hrají celý život, já osobně hraju tuto hru již 12 let, to znamená od svých 6-ti let. Na lize Esports, později tuším přejmenována na 4game, už si nepamatuji přesný název této ligy, to se omlouvám, každopádně tam jsem měl kolem 8 medailí. Hraju Counter Strike tolik let , že už rozpoznám cheating pouhým spectováním hráče. Tímto se nevychloubám, to vubec ne, pouze směřuji k tomu, abych Vám prokázal, že jsem čistý hráč, který nikdy necheatoval. Jsem už v této hře, jak se říká "starý mazák". S Roxtedym, který mě zabanoval za tuto věc jsem si později psal ve steam chatu a v klidném duchu jsme si tam popovídali. Vysvětloval jsem svojí situaci ohledně této hry a v mnoha věcech jsme si podobní. Nicméně proti Roxtedymu, přesto že mě zabanoval, nic nemám, naopak má moje sympatie. To by bylo asi tak, podle mého mínění, doufám dostatečné vysvětlení k tomu tématu, omlouvám se za jeho zdlouhavost.

Něco o sobě : Ahoj , rád bych Vám představil moje koníčky a záliby abyste si o mě udělali představu a vlastní názor. Ve svém volném čase chodím ven, například pobavit se s kamarády. Chodím sportovat, nejčastěji konkrétně zahrát si fotbal, který hraju závodně od malička, rád se kouknu na příjemný film, či podívám na seriál. V neposlední řadě si samozřejmě zahraju CS.

Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Velice jsem si Váš portál oblíbil, chci se podílet a pomáhat na jeho budoucnosti, zlepšovat čím dál víc jeho kvalitu a oddat svuj veškerý volný čas tomu, aby se tu objevila ještě větší komunita. Chci aby se hráči vráceli i nadále s radostí a vášni na servery Gamesites.

Děkuju za přečtení žádosti a v srdci věřím , že bude kladně vyřízena.
I am the only one.
Orel
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] Orel/JB1

od Rumcajz » 21 zář 2016, 15:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Orel/JB1

Příspěvekod Orel » 21 zář 2016, 16:52

Omlouvám se za malou chybičku , tu je správný profil na fóru - orel-u47212.html
I am the only one.
Orel
Amatér
Amatér

Příspěvekod Fapi » 21 zář 2016, 18:18

Orel je Starej Mazák s kterým jsem začínal hrát na jb1, myslím že se naučil už na serverech i chovat, ale ne vždy byl takový určiťě nemá cheaty ale i tak se na serverech choval jak blb a kazil hru ostatním. Co se týká pravidel tak v těch ty mezery určiťě jsou a měl by si zkusit akademii ta by mu určitě pomohla. Ale dneska už se na serverech chova slušně a nikomu hru nekazi, spiš naopak snaźi se i zpestřit hru ostatním vymyslel novej mod očistu, zatím dost oblíbený mod na jb1 serveru. Doufám že se naurazíš ale rozhodně nemáš na práva ani na akademický dám ti sem odkaz na akademii kde by si to měl zatím zkusit. To je ode mě vše.

Akademie: counter-strike-1-6-f546.html
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, ať máš dnes a zítra volno.
Fapi
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KosSo » 22 zář 2016, 10:35 VIP

Ja len v skratke , si prvý hráč ktorému sa vyjadrujem do ziadosti. Simon jak fazulové vínko, očista je pomaly legendárna , čo viac , snáď sa to podarí a nesklameš nás :D

PS: nech sa darí pán DJ ;) :lol:
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Habs » 22 zář 2016, 15:44 VIP

Pre pocit zadosťučinenia sa zatiaľ dohodneme na akademií, kde by si mohol ukázať, že o šancu naozaj stojíš.

Zamietnuté.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Zamietnuté] Orel/JB1

Příspěvekod Orel » 22 zář 2016, 17:05

Dobře, nevadí..Nabídku přijímam, jak ted dále pokračovat ? Mam si požádat o akademika ?
I am the only one.
Orel
Amatér
Amatér

Příspěvekod JayoX » 22 zář 2016, 18:54 VIP

Ano, požádej si o akademika, projdi si akademií, čímž dokážeš snahu. Poté, minimálně však za měsíc od zamítnutí, si požádej znovu.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 22 zář 2016, 18:54 VIP

Orel píše:Dobře, nevadí..Nabídku přijímam, jak ted dále pokračovat ? Mam si požádat o akademika ?

Ano, ZDE
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Zpět na Nábory Adminů