• Stránka 1 z 1
[Prijatý]MerylFelstorm / Survival / Akademik
Nick: MerylFelstorm (dříve FelixSteiner)
Proč se chci stát adminem: Něco jsem už napsal v předešlé přihlášce. Ale hlavním důvodem je že minecraft hraju už dlouho. Rád pomáhám hráčům. A myslím si že se na to hodím protože jsem pohodář a nic mě jen tak nedokáže rozhodit
Kolik mi je let: 19
Čím můžu být přínosem: Budu se snažit co nejlépe pomáhat hráčům v rámci možností. Jelikož jsem byl adminem na http://www.genius-craft.hys.cz/ (který už dnes nefunguje) s nickem Worgen tak to nebude pro mě nic nového a lehce se do toho opřu
Vlastníte originálnu hru minecraftu: Dnes jsem si koupil originál i VIP
Proč se chci stát adminem: Něco jsem už napsal v předešlé přihlášce. Ale hlavním důvodem je že minecraft hraju už dlouho. Rád pomáhám hráčům. A myslím si že se na to hodím protože jsem pohodář a nic mě jen tak nedokáže rozhodit

Kolik mi je let: 19
Čím můžu být přínosem: Budu se snažit co nejlépe pomáhat hráčům v rámci možností. Jelikož jsem byl adminem na http://www.genius-craft.hys.cz/ (který už dnes nefunguje) s nickem Worgen tak to nebude pro mě nic nového a lehce se do toho opřu

Vlastníte originálnu hru minecraftu: Dnes jsem si koupil originál i VIP
-
FelixSteiner - Kolemjdoucí
[Prijatý]MerylFelstorm / Survival / Akademik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MerylFelstorm / Survival / Akademik
Ozvi sa mi zajtra na ts.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
-
Lubou - Profesionál
Re: MerylFelstorm / Survival / Akademik
Prijatý do akademie
Herný Nick: Neznamy
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1