• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Stížnost na admina Owen
Tak situaci bych popsal následovně: Hrála se mapa flyhigh a byl tam admin Owen, ten šel v čase 22:10 AFK, asi kolo po tom si dal hráč co měl PP duel proti všem dozorcům, nás 2 zabil a zůstal jen AFK Owen ( 24:50 ). Vězeň ho ale z neznámého důvodu nechtěl zabít a jen ho nahitoval a pak si hrál po mapě a všichni hráči na serveru čekali... Tak jsme dali Owenovi vote, abychom nemuseli všichni čekat. Potom se Owen připojil a já mu vše vysvětlil, ale několik minut potom konkrétně v 34:50 a v 35:07 jsme dostali s hráčem WhiTTerS ban za Free Vote.
HLTV
Vyčasování: viz. Popis
PS: Přijde mi to od tebe Owene docela hnusný, my nemůžem za to, že jsi AFK a chceme hrát... zrovna od tebe bych takovou věc nečekal
HLTV
Vyčasování: viz. Popis
PS: Přijde mi to od tebe Owene docela hnusný, my nemůžem za to, že jsi AFK a chceme hrát... zrovna od tebe bych takovou věc nečekal

Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
-
tnXe - Drbna
[Vyr.]Stížnost na admina Owen
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina Owen
Zdravím,
Jak píšeš, hrála se mapa jb_flyhigh, připojil jsem se k CT, pote jsem chvíli hrál, pak jsem si odskočil, protože někdo zvonil, a neuvědomil jsem si v tom spěchu, ze jsem na serveru u CT. Snažil jsem se dojit co nejrychleji, ale musel jsem něco vyřešit. Nemohl jsem vedet, ze hráč nebude plnit povinnosti, a místo toho si bude si bude hrát. Pote, jak jsem přišel zpět k počítači, už jsem na serveru nebyl. Pote, co jsem se připojil zpět na server, jsem se vás ptal, proč jste mě votli, ano, ty jsi mi sice slušně odpověděl, ale tvůj spoluhráč Whitters mi k tomu nic neřekl. Naopak, začal si tam se mě dělat srandu, typu "Owene, proč nejsi u CT?" a tak podobně. No, a jelikož má hráč Whitters v oblibě kazit hru ostatním, v nepřítomnosti admina, tak jsem mu dal ban. A jelikož jsi mě votoval taky, tak jsem musel dát ban i tobě. A víš proč? Protože jste v tom byly namočeni oba stejným dílem.
Hráč Whitters si dělá srandu se všech adminů a hráčů, když je admin přítomen na serveru, tak se sebe dělá neviňátko, ale když na serveru admin není, mám zaspamovaný Steam, protože hráč Whitters dělá neustále na JB bordel.
Nyní počkej na vyjádření někoho z vyšších, pokus se vyhnout spamu.
Edit: Omlouvám se za gramatické chyby, jsem si toho vědom. Psal jsem to z telefonu.
Jak píšeš, hrála se mapa jb_flyhigh, připojil jsem se k CT, pote jsem chvíli hrál, pak jsem si odskočil, protože někdo zvonil, a neuvědomil jsem si v tom spěchu, ze jsem na serveru u CT. Snažil jsem se dojit co nejrychleji, ale musel jsem něco vyřešit. Nemohl jsem vedet, ze hráč nebude plnit povinnosti, a místo toho si bude si bude hrát. Pote, jak jsem přišel zpět k počítači, už jsem na serveru nebyl. Pote, co jsem se připojil zpět na server, jsem se vás ptal, proč jste mě votli, ano, ty jsi mi sice slušně odpověděl, ale tvůj spoluhráč Whitters mi k tomu nic neřekl. Naopak, začal si tam se mě dělat srandu, typu "Owene, proč nejsi u CT?" a tak podobně. No, a jelikož má hráč Whitters v oblibě kazit hru ostatním, v nepřítomnosti admina, tak jsem mu dal ban. A jelikož jsi mě votoval taky, tak jsem musel dát ban i tobě. A víš proč? Protože jste v tom byly namočeni oba stejným dílem.
Hráč Whitters si dělá srandu se všech adminů a hráčů, když je admin přítomen na serveru, tak se sebe dělá neviňátko, ale když na serveru admin není, mám zaspamovaný Steam, protože hráč Whitters dělá neustále na JB bordel.
Nyní počkej na vyjádření někoho z vyšších, pokus se vyhnout spamu.
Edit: Omlouvám se za gramatické chyby, jsem si toho vědom. Psal jsem to z telefonu.
-
OwenGS - Drbna
Re: Stížnost na admina Owen
Pokud jde admin pryč, má se ze hry odpojit. Pokud to nestíhá, nemůže se divit že dostane kick.
Tady není o čem diskutovat. Admin měl tolik možností, jak si zachránit kůži.
Mohl to nechat být a říct si že za blbost se platí.
Mohl to nechat být když mu vše bylo slušně vysvětleno!
Ještě bych snesl kdyby potrestal jen toho arogantního hráče. Ne však toho co mu vše vysvětlil.
Mohl se tady omluvit a uznat chybu.
Hold má nějaké pokřivené uvažování a proto jsme se s ním museli rozloučit.
Admin si dá měsíc pauzu a pak uvidíme.
Stížnost oprávněná.
Tady není o čem diskutovat. Admin měl tolik možností, jak si zachránit kůži.
Mohl to nechat být a říct si že za blbost se platí.
Mohl to nechat být když mu vše bylo slušně vysvětleno!
Ještě bych snesl kdyby potrestal jen toho arogantního hráče. Ne však toho co mu vše vysvětlil.
Mohl se tady omluvit a uznat chybu.
Hold má nějaké pokřivené uvažování a proto jsme se s ním museli rozloučit.
Admin si dá měsíc pauzu a pak uvidíme.
Stížnost oprávněná.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1