• Stránka 1 z 1
[Přijat] Fy_maps 2 ; Dave
Zdravím, rád bych požádal o práva na server fy_maps 2
Nick ve hře: Nejvíce zabití jsem měl s nickem "Dave", ale poslední dobou si nicky co týden měním, jelikož mě stejný nick nudí. K dnešnímu dni používám "OMEN by hp"
Nick na fóru: Dave95
Profil na fóru: dave95-u48962.html
Věk: 20(20.10. se to změní na 21)
Steam nick: Ten si měním ještě častěji, než v cs 1.6, ale samozřejmě podle potřeby si mohu nějaký stanovit jak na steamu, tak i v CSku
Steam ID: STEAM_0:1:51692846
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=170432
Nějaké bany či jiné prohřešky: V době, kdy jsem hrál ještě Jailbreak(více jak 4 roky zpět), tak jsem dostal pár banů za vulgaritu.
Něco o sobě: Tak ještě raz zdravím, všude na netu vystupuji jako Dave(nebo Dejv), ale reálné křestní jméno je Tomáš. 20.10. mi bude 21 let. Rok zpět jsem se vyučil jakožto Strojní mechanik. Ve volném čase(to je kdykoliv po robotě), si buď něco zahraji, koukám na YT ; Stream a nebo zajdu s kamarády ven(tzv. do lepší společnosti). Dále ve volném čase stříhám videa, a upravuji obrázky ve Photoshopu, takže.. času mám dost. S používáním TSka problém nemám, ale ani nějak extra hovorný nejsem.
Proč žádám o práva: CSko hraji především jen na tomto serveru(fy_maps2) a čas od času se tam objeví někdo, koho nebaví hrát čistě. Admina na tomto serveru moc často nevidím, proto jsem si řekl, že bych mohl zkusit nějak doplnit "mezeru".
Snad zde nebude žádný problém a díky za váš čas.
Nick ve hře: Nejvíce zabití jsem měl s nickem "Dave", ale poslední dobou si nicky co týden měním, jelikož mě stejný nick nudí. K dnešnímu dni používám "OMEN by hp"
Nick na fóru: Dave95
Profil na fóru: dave95-u48962.html
Věk: 20(20.10. se to změní na 21)
Steam nick: Ten si měním ještě častěji, než v cs 1.6, ale samozřejmě podle potřeby si mohu nějaký stanovit jak na steamu, tak i v CSku
Steam ID: STEAM_0:1:51692846
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=170432
Nějaké bany či jiné prohřešky: V době, kdy jsem hrál ještě Jailbreak(více jak 4 roky zpět), tak jsem dostal pár banů za vulgaritu.
Něco o sobě: Tak ještě raz zdravím, všude na netu vystupuji jako Dave(nebo Dejv), ale reálné křestní jméno je Tomáš. 20.10. mi bude 21 let. Rok zpět jsem se vyučil jakožto Strojní mechanik. Ve volném čase(to je kdykoliv po robotě), si buď něco zahraji, koukám na YT ; Stream a nebo zajdu s kamarády ven(tzv. do lepší společnosti). Dále ve volném čase stříhám videa, a upravuji obrázky ve Photoshopu, takže.. času mám dost. S používáním TSka problém nemám, ale ani nějak extra hovorný nejsem.
Proč žádám o práva: CSko hraji především jen na tomto serveru(fy_maps2) a čas od času se tam objeví někdo, koho nebaví hrát čistě. Admina na tomto serveru moc často nevidím, proto jsem si řekl, že bych mohl zkusit nějak doplnit "mezeru".
Snad zde nebude žádný problém a díky za váš čas.
-
Dave95 - Amatér
[Přijat] Fy_maps 2 ; Dave
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Fy_maps 2 ; Dave
Zdravím,
nahlaš ještě 3 hráče z AIM sekce do PP a pak mi napiš
V řešení..
nahlaš ještě 3 hráče z AIM sekce do PP a pak mi napiš

V řešení..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [V řešení] Fy_maps 2 ; Dave
Ještě zítra a pozítří mám v práci odpolední. Domů docházím vcelku pozdě, takže na serverech moc lidí už nehraje. Ale od pátku je to zase cajk a času dost.
-
Dave95 - Amatér
Re: [Přijat] Fy_maps 2 ; Dave
Přijat s akademickými právy! Vítej v týmu.. 

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1