• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost o práva - GS.cz # Jephi Jabodai
Nejdřív bych chtěl pozdravit všechny adminy, hráče a prostě všechny ty co si tuto žádost budou číst.
1) Věk 16 let - Dokončená akademie ✓
2) Pokud možno žádný ban (jen 1)
3) Nahraná aktivita na serveru minimálně 24 hodin ✓
4) Na serveru zbytečně nespamovat chat a vyjadřovat se, jako rozumný a inteligentní člověk ✓
5) Mít 50 smysluplných příspěvků na fóru ✓
6) Funkční a kvalitní mikrofón ✓
7) Minimálně 1 VIP/ EVIP na tomto portále ✓
8) Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále ✓
9) Perfektní znalost pravidel JailBreak serverů ✓
10) Povinně nahlásit alespoň 10 hříšníků do sekce s porušením pravidel ✓
11) Nemít zamítnuté jiné žádosti před kratší dobou než měsíc ✓
12) Ochota komunikace a spolupráce s ostatními členy týmu a vyššími jedinci ✓
Nick na serveru: GS.cz # Jephi Jabodai
SID: STEAM_0:0:137193220
Sekce, na které chci práva: Jailbreak's
Věk: 13 let ale prošel jsem akademii
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=792
Bany, které jsem dostal: [1] nadržování(neúmyslné)
Něco o mně: Jmenuji se Jakub, je mi 13 let. Jsem student na základní škole v Ostravě a zde také bydlím.Na střední škole bych se chtěl učit něco s počítačema ,protože rád snima pracuji.Ve volném čase se věnuji většinou počítačovým hrám jako je nejvíce u mně CS:GO Jailbreak.
Proč právě já: Hrál jsem dříve JailBreak na 1.6 a ten mně neskutečně bavil do té doby než jsem si zakoupil Counte Strike:Global Offensive(CS:GO).Jako první jsem šel na Jailbreak #3 kde jsem i zůstal mám tam i VIP. Hraju tam už nějakou tu dobu a zdokonalil jsem se v pravidlech. Troufnu si říct, že veškerá pravidla ovládám a během hry se snažím v chatu ostatním pomáhat a vysvětlovat killy, které dostali. Už mě přestáva bavit když příjdu na server a tam neustále jen slyším nadávky,nadávky na admina, spam voice nebo chatu ale to nejhorší když někdo dává fk,mfk nebo někdo cheatuje. A proto se snažím stát admine abych tyhle lidí byly potrestaní. Aspoň to je můj názor.
Zkušenosti s CS:GO: Můj rank se motá kolem šerifa 176 vyhraných kompetáků a něco kolem 1355h a z toho je něco málo kolem 570h na jailu ,ale kompety mně moc nebaví,protože bud chytnu rusáky nebo hráče co neumí moc hrát na to jaké jsou ranky takže spíše ten jailbreak,protože tam je hodně srandy a tak no...
S pozdravem Jephi
Přeji krásnej den
Pokud byste mě nevzali z nějakého důvodu tak mi napište podrobněji proč aby se to v příští žádosti nemuselo objevovat.
1) Věk 16 let - Dokončená akademie ✓
2) Pokud možno žádný ban (jen 1)
3) Nahraná aktivita na serveru minimálně 24 hodin ✓
4) Na serveru zbytečně nespamovat chat a vyjadřovat se, jako rozumný a inteligentní člověk ✓
5) Mít 50 smysluplných příspěvků na fóru ✓
6) Funkční a kvalitní mikrofón ✓
7) Minimálně 1 VIP/ EVIP na tomto portále ✓
8) Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále ✓
9) Perfektní znalost pravidel JailBreak serverů ✓
10) Povinně nahlásit alespoň 10 hříšníků do sekce s porušením pravidel ✓
11) Nemít zamítnuté jiné žádosti před kratší dobou než měsíc ✓
12) Ochota komunikace a spolupráce s ostatními členy týmu a vyššími jedinci ✓
Nick na serveru: GS.cz # Jephi Jabodai
SID: STEAM_0:0:137193220
Sekce, na které chci práva: Jailbreak's
Věk: 13 let ale prošel jsem akademii
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=792
Bany, které jsem dostal: [1] nadržování(neúmyslné)
Něco o mně: Jmenuji se Jakub, je mi 13 let. Jsem student na základní škole v Ostravě a zde také bydlím.Na střední škole bych se chtěl učit něco s počítačema ,protože rád snima pracuji.Ve volném čase se věnuji většinou počítačovým hrám jako je nejvíce u mně CS:GO Jailbreak.
Proč právě já: Hrál jsem dříve JailBreak na 1.6 a ten mně neskutečně bavil do té doby než jsem si zakoupil Counte Strike:Global Offensive(CS:GO).Jako první jsem šel na Jailbreak #3 kde jsem i zůstal mám tam i VIP. Hraju tam už nějakou tu dobu a zdokonalil jsem se v pravidlech. Troufnu si říct, že veškerá pravidla ovládám a během hry se snažím v chatu ostatním pomáhat a vysvětlovat killy, které dostali. Už mě přestáva bavit když příjdu na server a tam neustále jen slyším nadávky,nadávky na admina, spam voice nebo chatu ale to nejhorší když někdo dává fk,mfk nebo někdo cheatuje. A proto se snažím stát admine abych tyhle lidí byly potrestaní. Aspoň to je můj názor.
Zkušenosti s CS:GO: Můj rank se motá kolem šerifa 176 vyhraných kompetáků a něco kolem 1355h a z toho je něco málo kolem 570h na jailu ,ale kompety mně moc nebaví,protože bud chytnu rusáky nebo hráče co neumí moc hrát na to jaké jsou ranky takže spíše ten jailbreak,protože tam je hodně srandy a tak no...
S pozdravem Jephi
Přeji krásnej den

Pokud byste mě nevzali z nějakého důvodu tak mi napište podrobněji proč aby se to v příští žádosti nemuselo objevovat.
-
TheJephi - Mistr Yoda
[Zamietnuté] Žádost o práva - GS.cz # Jephi Jabodai
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva - GS.cz # Jephi Jabodai
Na adminovanie to u teba ešte nevidím.
Je to davno ale stale sa to da najst ze si nedostal len 1 ban.
jb3-fk-t96671.html#p541912
Zamietam.
Je to davno ale stale sa to da najst ze si nedostal len 1 ban.
jb3-fk-t96671.html#p541912
Zamietam.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1