• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] TJPNL / JB's
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Jailbreak serveroch.
Nick v hre : TJPNL
Nick na fóre : TJPNL
Profil na fóre : tjpnl-u51889.html
Vek : 16 - 5.9. 2000 -
Steam nick : TJPNL
Steam ID : STEAM_0:0:187048663
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1267134
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadný BAN nemám ani tu na GS a dá sa povedať že inde ani nehrám.
Niečo o sebe : Ahoj, moje meno je Marek. Pochádzam z malej dedinky okreš Žilina. Mám 16 rokov. Vo svojom volnom čase sa venujem futbalu , hrani počitačových hier , počuvaní pesničiek , zvieratam a ešte si aj niekdy zacvičim. Rád pomaham ľudom. Counter - Strike 1.6 sa venujem 4roky, futbalu momentálne nejak mesiac. Moja denna aktivita na CS 1.6 je cca 3-4hodinky niekedy viac podľa toho či mam trening alebo niečo ine
VIP/EVIP na servery,TS : Extra VIP mám na TeamSpeak3.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Často pridem na server kde je problemový hráč kazi hru ostatným čo mne osobne sa to nepáči. Nemám rad keď je na servery cheater alebo hráč ktorý umyselne zabíja hráčov alebo im bezdôvodne nadáva. Do PP (Porušovaní Pravidiel) sa snažím nahlašovať ako to ide niekedy napišem adminom na steam nech pridu na server a tak...
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Nick v hre : TJPNL
Nick na fóre : TJPNL
Profil na fóre : tjpnl-u51889.html
Vek : 16 - 5.9. 2000 -
Steam nick : TJPNL
Steam ID : STEAM_0:0:187048663
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1267134
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadný BAN nemám ani tu na GS a dá sa povedať že inde ani nehrám.
Niečo o sebe : Ahoj, moje meno je Marek. Pochádzam z malej dedinky okreš Žilina. Mám 16 rokov. Vo svojom volnom čase sa venujem futbalu , hrani počitačových hier , počuvaní pesničiek , zvieratam a ešte si aj niekdy zacvičim. Rád pomaham ľudom. Counter - Strike 1.6 sa venujem 4roky, futbalu momentálne nejak mesiac. Moja denna aktivita na CS 1.6 je cca 3-4hodinky niekedy viac podľa toho či mam trening alebo niečo ine

VIP/EVIP na servery,TS : Extra VIP mám na TeamSpeak3.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Často pridem na server kde je problemový hráč kazi hru ostatným čo mne osobne sa to nepáči. Nemám rad keď je na servery cheater alebo hráč ktorý umyselne zabíja hráčov alebo im bezdôvodne nadáva. Do PP (Porušovaní Pravidiel) sa snažím nahlašovať ako to ide niekedy napišem adminom na steam nech pridu na server a tak...
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
„Mužov môžeme analyzovať, ženy len zbožňovať.“
„Čím viac prekážok, tým väčšia radosť v cieli.“
EVIP - TS3
„Čím viac prekážok, tým väčšia radosť v cieli.“
EVIP - TS3
-
TJPNL - Pokročilý
[Zamietnuté] TJPNL / JB's
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TJPNL / JB's
Skús si najprv prejsť akadémiou.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Habs - Spamer
Re: [Zamietnuté] TJPNL / JB's
Trvale zamitnuty pro pokus o podvod s nahlasovanim.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1