• Stránka 1 z 1
[P] Žádost o práva /Pablo
Nick na serveru: Pablo
SID: STEAM_0:0:177505056
Sekce, na které chci práva: Jailbreaks servry
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=42901
Bany, které jsem dostal: Ve starém banlistu mám ban za slam a free VD.. Upřímně už ani nevím o co jde je možné že to bylo u atrakce.
Něco o mně a proč právě já : Snažím se pomáhat hráčům když mají problém ať se týká čehokoliv. Jsem oblíbený na servru a jsem tam legenda. Mám nahraných 30d 22:16:15h na servreru a chodím hrat na jb2 a občas jb1, jb6. Rád jezdím na motorce, chovám 2 hady a 1 chameleona. Školu mám hotovou a chodím pracovat jako očkovaný běloch.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahraných 917 hodin ale porad to chce trénovat protože nejsem spokojený a vim že jde vždycky dopilovat techniku.
SID: STEAM_0:0:177505056
Sekce, na které chci práva: Jailbreaks servry
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=42901
Bany, které jsem dostal: Ve starém banlistu mám ban za slam a free VD.. Upřímně už ani nevím o co jde je možné že to bylo u atrakce.
Něco o mně a proč právě já : Snažím se pomáhat hráčům když mají problém ať se týká čehokoliv. Jsem oblíbený na servru a jsem tam legenda. Mám nahraných 30d 22:16:15h na servreru a chodím hrat na jb2 a občas jb1, jb6. Rád jezdím na motorce, chovám 2 hady a 1 chameleona. Školu mám hotovou a chodím pracovat jako očkovaný běloch.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahraných 917 hodin ale porad to chce trénovat protože nejsem spokojený a vim že jde vždycky dopilovat techniku.
JB je odpad csgo
-
Pablo420 - Amatér
[P] Žádost o práva /Pablo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva /Pablo
Prvně splň podmínku 8) Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel až splníš tak sem znovu napiš a uvidíme co s tebou.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Re: Žádost o práva /Pablo
Karl0s píše:Prvně splň podmínku 8) Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel až splníš tak sem znovu napiš a uvidíme co s tebou.
Podmínka splněna
JB je odpad csgo
-
Pablo420 - Amatér
Re: [Podmínka] Žádost o práva /Pablo
podmínku jsi splnil, to jsem rád, ale neznamená to že hned přestaneš nahlašovat.
V tom případě zkusíme co se s tebou dá dělat. Až bude vypsán termín pohovorů tak se zapiš, budeme tě čekat
Přijat k testu.
hráč testy splnil, vítej v teamu
V tom případě zkusíme co se s tebou dá dělat. Až bude vypsán termín pohovorů tak se zapiš, budeme tě čekat
Přijat k testu.
hráč testy splnil, vítej v teamu
-
Karl0s - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1