I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr.] Názor na jednání některých adminů.

Příspěvekod babovickaGS2 » 13 lis 2016, 21:08

Ahoj, není tu žádné přímé obvinění, ale ocenil bych u většiny adminů tyto věci, které zde napíšu. Jsem tu sice dalo by se říct nový a ještě se tu učím a vše neumím perfektně, ale i za těch pár týdnů se mi tu přihodili zvláštní věci. Za 2 dny jsem dostal 3x neoprávněný přesun od CT, teď vám řeknu jak se to přihodilo.

1. Přehození: Byl jsem u CT a šli jsme se Simonem a vězni do disco room, on mi řekl, že mohu zpívat a že mi zapne karaoke a vězni budou tancovat, tak jsem zpíval a najednou dorazil na server admin (bohužel nevím nickú, nevěděl ani o co jde a šup se mnou k T. Poté jsem mu řekl, jak to bylo a on mi na to odpověděl pouze "No jo.. život je boj" a to bylo vše, pak odešel.

2. Přehození: Šli jsme se Simonem, dokonce to byl Watcher , na fotbalové hřiště a on řekl ať nějaké CTčko vezme míč a, že budeme hrát vybíjenou, tak jsem šel pro míč a hrál jsem s Tčkama vybíjenou. Poté přišel admin, nějak Focus nebo jak se jmenoval, opět nevěděl co se dělá, protože byl chvíli AFK a dostal jsem insta přehození za to, že si hraju s míčem.

3. Přehození: Tohle přehození jsem možná trochu chápal, ale nedostal jsem za to opět odůvodnění. Simonuju a chtěl jsem udělat s hráčema atrakci, ale dělali bordel a zbylo jich málo, tak jsem atrakci musel změnit, vysvětloval jsem pravidla nové atrakce a někde jsem se trochu zaškobrtnul, omluvil se a začal to vysvětlovat znova. Sotva jsem to dovysvětlil už mě Smajloš hodil k T a když jsem se ho zeptal jestli by mi podal důvod, tak jsem nedostal odpověď. Neberte to jako urážky, vím, že se každý někdy splete, ale když už se spletete, tak to nemusíte zakecávat a aspoň se omluvit. Vím, že by 90% hráčů začalo nadávat "Ty ***** co mě házíš k T", ale i tak by byla omluva na místě.

A ještě jedna třešnička.. Za CT jsem si hrál s míčem a Focus mě chtěl grabnout a hodit pryč (což chápu, moje blbost), ale místo toho, aby mě třeba je***l o zem, tak mě hodil přímo na texturu. Ještě jednou, abych nedostal hate. Píšu to sem jen proto, aby někteří adminy nedělali nějaké věci, když ani neví o co pořádně jde.

e by PEto: troska upravene pre prehladnost
Tohle je můj 2. účet na GS. První účet mi byl bohužel z neznámých důvodů zablokován nebo smazán. http://steamcommunity.com/id/babovicka/
babovickaGS2
Amatér
Amatér

[Vyr.] Názor na jednání některých adminů.

od Rumcajz » 13 lis 2016, 21:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Názor na jednání některých adminů.

Příspěvekod Brano21 » 14 lis 2016, 00:07 VIP

Bod 3. Neviem o čo tam presne šlo ale keď som ťa prehodil k T tak som mal aj dôvod. To že viacerí hráči sa ma pýtajú prečo som ich prehodil alebo dostali ban tak ja im napíšem daný prehrešok čo spravili lenže vy to ignorujete.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod babovickaGS2 » 14 lis 2016, 05:35

Focusi, přiznávám, že jsem si hrál, ale bylo to pouze jednou v tu chvíli, jak si mě hodil na texturu. Slovo NEUSTÁLE bych nepoužíval.
Tohle je můj 2. účet na GS. První účet mi byl bohužel z neznámých důvodů zablokován nebo smazán. http://steamcommunity.com/id/babovicka/
babovickaGS2
Amatér
Amatér

Příspěvekod babovickaGS2 » 14 lis 2016, 05:50

Smajlosi, to, že si měl důvod mi došlo, ale zajímalo by mě jaký :D . Jak jsem říkal.. ještě tu nehraju dlouho, takže hodně věcí spletu, ale když už se něco stane a nevím z jakého důvodu, tak se ptám na každou hloupost.
babovickaGS2
Amatér
Amatér

Příspěvekod byLife » 14 lis 2016, 09:48 VIP

babovickaGS2 píše:Smajlosi, to, že si měl důvod mi došlo, ale zajímalo by mě jaký :D . Jak jsem říkal.. ještě tu nehraju dlouho, takže hodně věcí spletu, ale když už se něco stane a nevím z jakého důvodu, tak se ptám na každou hloupost.

Pokud se pripojis na jb server automaticky se pocita s tim, ze jsi si precetl pravidla a ovladas je. Pokud tomu tak neni a jeste chodis k CT nemuzes se divit, ze mas problem s nejednim adminem. Byt tebou tak si nejaky ten tyden posedim u TT, pozoruji hru CT a az pak to taky zkusim, u TT toho moc zkazit nemuzes krom napr. zabiti v grabu a podobne.. Taktez si muzes pridat admina na steamu a ptat se na pripadne situace, ktere ti nejsou jasne, ovsem cely jb je o premysleni a logice. Postupne tomu prijdes na kloub a treba budes i soucast a-tymu jednou.. Kdo vi

Life
byLife
CS:GO Admin

Příspěvekod babovickaGS2 » 14 lis 2016, 11:48

byLife píše:
babovickaGS2 píše:Smajlosi, to, že si měl důvod mi došlo, ale zajímalo by mě jaký :D . Jak jsem říkal.. ještě tu nehraju dlouho, takže hodně věcí spletu, ale když už se něco stane a nevím z jakého důvodu, tak se ptám na každou hloupost.

Pokud se pripojis na jb server automaticky se pocita s tim, ze jsi si precetl pravidla a ovladas je. Pokud tomu tak neni a jeste chodis k CT nemuzes se divit, ze mas problem s nejednim adminem. Byt tebou tak si nejaky ten tyden posedim u TT, pozoruji hru CT a az pak to taky zkusim, u TT toho moc zkazit nemuzes krom napr. zabiti v grabu a podobne.. Taktez si muzes pridat admina na steamu a ptat se na pripadne situace, ktere ti nejsou jasne, ovsem cely jb je o premysleni a logice. Postupne tomu prijdes na kloub a treba budes i soucast a-tymu jednou.. Kdo vi

Life

No já mám zkušnosti z JB i z jiných portálů a pravidla znám, ale hodně věcí jsem v pravidlech nenašel a už jsem dostal 2x. Nedělám moc hyby tipů, že bych neuměl pravidla, ale prostě si to v danou chvíli neuvědomím, ale nejsem jak ostatní, že bych hned nadával. Chybu si dokážu přiznat. Možná se chovám na můj věk důležitě, ale baví mě pomáhat a zastávat se lidí, kteří si to zaslouží a naopak se pokusit přesvědčit lidi co dělají blbosti, aby je nedělali. A určitě bych tu někdy chtěl být součástí ATeamu, ikdyž na to ještě zdaleka nemám věkem a zkušenostmi.
babovickaGS2
Amatér
Amatér

Příspěvekod babovickaGS2 » 14 lis 2016, 12:36

2x ban*

hyby - chyby* :D :D
babovickaGS2
Amatér
Amatér

Příspěvekod babovickaGS2 » 14 lis 2016, 17:32

FocusMight píše:No, pro příště si nehrej a hlídej simona a budeme spolu za dobře, za mě vše.

Jednou jsem si hrál (bylo to z nedbalosti, ale ANO hrál jsem si) což si myslím, že je na úrovni slaye pro výstrahu a potom už jsem to neudělal a ne na to, aby si se mohl vymlouvat, když jsi mě přehodil omylem k T, ale chápu, že se to může stát. :)
babovickaGS2
Amatér
Amatér

Příspěvekod Habs » 14 lis 2016, 20:13 VIP

To, že jailbreak je principialne všade rovnaký, neznamená, že má všade rovnaké pravidlá. Že si si ich prečítal je pekné a určite dôležité, ale je to len základ úspechu. Riaď sa odporučaním admina Life a než sa začneš viac angažovať, poriadne sleduj hru (vo vlastnom záujme od TT ).

Nakoľko sťažnosť neobsahuje žiaden dôkaz, označujem ju ako neoprávnenu.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod babovickaGS2 » 14 lis 2016, 21:02

Habs píše:To, že jailbreak je principialne všade rovnaký, neznamená, že má všade rovnaké pravidlá. Že si si ich prečítal je pekné a určite dôležité, ale je to len základ úspechu. Riaď sa odporučaním admina Life a než sa začneš viac angažovať, poriadne sleduj hru (vo vlastnom záujme od TT ).

Nakoľko sťažnosť neobsahuje žiaden dôkaz, označujem ju ako neoprávnenu.

Už jsem říkal.... všchny okolnosti a všechno kolem už zvládám, ale dělám chyby spíš takový, že zapomenu něco říct nebo se přeřeknu a tak.. Každopádně to nesouvisí s tématem co sem napsal. A nepsal jsem to sem za cílem někoho trestat a dávat nějaké důkazy, jen bych rád, aby se admini neřešeli věci hned přehozem nebo banem, když ani neví o co jde.
babovickaGS2
Amatér
Amatér

Re: [Vyr.] Názor na jednání některých adminů.

Příspěvekod Habs » 14 lis 2016, 21:08 VIP

Admini sú tí, ktorí situáciu v daný moment vyhodnocujú a sú vedení k tomu, aby ju vyhodnotili čo najlepšie. Samozrejme, že aj admin môže chybovať, preto zdôrazňujem, že najlepšie je mať dôkaz o prípadnom pochybení admina, aby sme to vedeli spoločne vyriešiť.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod babovickaGS2 » 15 lis 2016, 06:20

Habs píše:Admini sú tí, ktorí situáciu v daný moment vyhodnocujú a sú vedení k tomu, aby ju vyhodnotili čo najlepšie. Samozrejme, že aj admin môže chybovať, preto zdôrazňujem, že najlepšie je mať dôkaz o prípadnom pochybení admina, aby sme to vedeli spoločne vyriešiť.

Mě nejde o to ty adminy potrestat a nějak to s nima řešit já jen chci, aby ty věci neřešili tak ukvapeně... v těhlech situacích mě stačilo grabnout a zeptat se mě, né hned přehazovat..
babovickaGS2
Amatér
Amatér

Příspěvekod byLife » 15 lis 2016, 07:35 VIP

babovickaGS2 píše:
Habs píše:Admini sú tí, ktorí situáciu v daný moment vyhodnocujú a sú vedení k tomu, aby ju vyhodnotili čo najlepšie. Samozrejme, že aj admin môže chybovať, preto zdôrazňujem, že najlepšie je mať dôkaz o prípadnom pochybení admina, aby sme to vedeli spoločne vyriešiť.

Mě nejde o to ty adminy potrestat a nějak to s nima řešit já jen chci, aby ty věci neřešili tak ukvapeně... v těhlech situacích mě stačilo grabnout a zeptat se mě, né hned přehazovat..

Jeste jednou a naposled.
Kazdy admin ma svou hlavu a kazdy admin posuzuje situaci od situace jinak. Jsme vedeni k tomu, abychom vzdy reagovali nejlepe jak to jen jde. Pokud si myslis, ze nejaky admin reaguje lajcne receno na pytel vuci svemu postaveni popripade v dane situaci, je zde prave tohle forum.. Ale nebudes zde psat nic o Cervene Karkulce.. Pomoci konzole muzes natacet i cele mapy a kdyz se stane neco v rozporu s pravidly popr. se ti nebude libit jednani jakehokolv admina, tak ho nahlasis podle vzoru.. To ze sem napises, hej nechci aby nekoho nekdo trestal, ale aby admini delali svou praci.. Nic tim nezmenis, navic si sam uznal, ze jsi si hral atp.. Bud rad, ze jb neni ve starych casech, kde se i Fk banov na 6 hodin zakazem do hry, nynejsi tresty jsou tak mirne, ze kdyz te admin jako varovani prehodi, ty sk muzes jit s radosti koupit pizzu a dalsi mapu hura k Ct.. Tento prispevek je jiz vyreseny.. Dostal si svou odpoved, dostal si i par tipu jak muzes vsemu predejit.. Nema to hlavu ani patu, chvili to je auto a najednou letadlo. Je to tak moc zamotane, ze nevim jestli si teda stezujes, uznavas svou chybu a omlouvas se, nebo nam jen neco oznamujes.. Mame byt pohorseni, nebo spokojeni..? Nevim.. Ted sem uz nepis, je to jen zbytecny spam, ktery nic nevyresi a rad bych, kdyby to zustalo u letadla a nedostalo se to k 11/9.. Pokud ale trvas na tom, ze admini svou praci nedelaji nejlepe a nehodlas jak pises, nebo spise nechces aby byl nekdo potrestan, hraj jak nejlepe umis, pomahej, nahlasuj hrisne hrace a zazadej si o prava, test spln jako prikladny admin na jednicku a nikdy, opakuji nikdy nechybuj..

Life
byLife

Příspěvekod babovickaGS2 » 15 lis 2016, 08:37

byLife píše:
babovickaGS2 píše:

Jeste jednou a naposled.
Kazdy admin ma svou hlavu a kazdy admin posuzuje situaci od situace jinak. Jsme vedeni k tomu, abychom vzdy reagovali nejlepe jak to jen jde. Pokud si myslis, ze nejaky admin reaguje lajcne receno na pytel vuci svemu postaveni popripade v dane situaci, je zde prave tohle forum.. Ale nebudes zde psat nic o Cervene Karkulce.. Pomoci konzole muzes natacet i cele mapy a kdyz se stane neco v rozporu s pravidly popr. se ti nebude libit jednani jakehokolv admina, tak ho nahlasis podle vzoru.. To ze sem napises, hej nechci aby nekoho nekdo trestal, ale aby admini delali svou praci.. Nic tim nezmenis, navic si sam uznal, ze jsi si hral atp.. Bud rad, ze jb neni ve starych casech, kde se i Fk banov na 6 hodin zakazem do hry, nynejsi tresty jsou tak mirne, ze kdyz te admin jako varovani prehodi, ty sk muzes jit s radosti koupit pizzu a dalsi mapu hura k Ct.. Tento prispevek je jiz vyreseny.. Dostal si svou odpoved, dostal si i par tipu jak muzes vsemu predejit.. Nema to hlavu ani patu, chvili to je auto a najednou letadlo. Je to tak moc zamotane, ze nevim jestli si teda stezujes, uznavas svou chybu a omlo mi uvas se, nebo nam jen neco oznamujes.. Mame byt pohorseni, nebo spokojeni..? Nevim.. Ted sem uz nepis, je to jen zbytecny spam, ktery nic nevyresi a rad bych, kdyby to zustalo u letadla a nedostalo se to k 11/9.. Pokud ale trvas na tom, ze admini svou praci nedelaji nejlepe a nehodlas jak pises, nebo spise nechces aby byl nekdo potrestan, hraj jak nejlepe umis, pomahej, nahlasuj hrisne hrace a zazadej si o prava, test spln jako prikladny admin na jednicku a nikdy, opakuji nikdy nechybuj..

Life

Já tu jen upozorňují na laxnost adminů, to je vše, nehodlám to dál rozvíjet.
babovickaGS2
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy