• Stránka 1 z 1
VIP-Evip pomoc
Zdravíčko
Chtěl bych poradit s problémem který mám. Jde o to, že si nemůžu znovu aktivovat svůj kod z emailu. Píše mi to toto:
Tento účet je chráněný! Majitel VIP účtu vlastní originální hrou CS 1.6 steam, a proto nelze reaktivovat účet pro cizího hráče.
Každý majitel originální hry má automaticky chráněný svůj VIP účet před zneužitím.
I když jsem na svém účtu a zadám VIp - Evip kod z emailu tak mě to nepustí a napíše mi to!
Prosím o radu jak znovu obnovit Evip děkuji.

Chtěl bych poradit s problémem který mám. Jde o to, že si nemůžu znovu aktivovat svůj kod z emailu. Píše mi to toto:
Tento účet je chráněný! Majitel VIP účtu vlastní originální hrou CS 1.6 steam, a proto nelze reaktivovat účet pro cizího hráče.
Každý majitel originální hry má automaticky chráněný svůj VIP účet před zneužitím.
I když jsem na svém účtu a zadám VIp - Evip kod z emailu tak mě to nepustí a napíše mi to!

Prosím o radu jak znovu obnovit Evip děkuji.
-
skinnywliggler - Drbna
VIP-Evip pomoc
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP-Evip pomoc
Ahoj,
pokud se nemýlím, bývalý admin.. Napiš na [email protected], nebo zkus napsat Petovi pmku, on ti to nahodí.
pokud se nemýlím, bývalý admin.. Napiš na [email protected], nebo zkus napsat Petovi pmku, on ti to nahodí.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Re: VIP-Evip pomoc
Chtěl bych poděkovat Petovi za jeho čas a ochotu. Díky Peto
Vyřešeno Vip - Evip jdou můžete Lock
Vyřešeno Vip - Evip jdou můžete Lock

-