• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o akademika.
Nick ve hře: 2k90[Z]Enigma!
Nick na f'óru: AnonymfouS
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:149631767
Sekce, kde chcete akademika: Zmobie blood
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... er=1194324
Proč chci akademika: Chtěl bych znovu získat akademika z důvodu že mám skoro pořád čas, můžu se tomu líp věnovat, nahlašovat problematické hráče za porušení pravidel, později s troška štěstí pomáhat A-teamu.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár zbytečných banu na knife serverech typu: blbí kecy, vláček, využíti textury... Jeden pernamentní ban na NS za speed hack [cca 2 roky zpátky] z chyby jsem se poučil a od té doby žádný problémy s cheatama.
Byl jsem už CS 1.6 adademik zde na GS?: Ano byl. Byl jsem akademikem+ v sekci knife, důvod odebrání: neměl jsem skoro žádný čas na pc apod. [hodně mi do toho skočila škola] byl jsem upozorněn že neaktivitu musím do měsíce oznámit. Moje blbost že jsem to neoznámil. Teď mám daleko víc času a doufám že by to mohlo všechno vyjít rak jak má.
----------------------------------------------------
Děkuji za pozornost, přeji hezký zbytek dne.
Nick na f'óru: AnonymfouS
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:149631767
Sekce, kde chcete akademika: Zmobie blood
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... er=1194324
Proč chci akademika: Chtěl bych znovu získat akademika z důvodu že mám skoro pořád čas, můžu se tomu líp věnovat, nahlašovat problematické hráče za porušení pravidel, později s troška štěstí pomáhat A-teamu.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár zbytečných banu na knife serverech typu: blbí kecy, vláček, využíti textury... Jeden pernamentní ban na NS za speed hack [cca 2 roky zpátky] z chyby jsem se poučil a od té doby žádný problémy s cheatama.
Byl jsem už CS 1.6 adademik zde na GS?: Ano byl. Byl jsem akademikem+ v sekci knife, důvod odebrání: neměl jsem skoro žádný čas na pc apod. [hodně mi do toho skočila škola] byl jsem upozorněn že neaktivitu musím do měsíce oznámit. Moje blbost že jsem to neoznámil. Teď mám daleko víc času a doufám že by to mohlo všechno vyjít rak jak má.
----------------------------------------------------
Děkuji za pozornost, přeji hezký zbytek dne.

neprichádzam sa klaňat, prichádzam víťaziť
-
AnonymfouS - Amatér
[Zamítnuto] Žádost o akademika.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika.
No, ty neustále narážky na ostatní hráče mi vadí. Ironie je sice super zábava, ale jakožto budoucí admin se musíš krotit. Za 10 dní si požádej s tím, že to omezíš.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1