• Stránka 1 z 1
[Vyreseno]Basebuilder / Bugování hlavy
Zdravím,
už delší dobu co hraju basebuilder sem se setkal s věci tzv. bugování hlavy asi každý kdo hraje BB ví oč jde , viděl sem xx druhů jak hráču bugují hlavu ale kolikrát mi to příjde opravdu nějak nascriptované či nějaký hack , dám příklad admina Blázna který to opravdu umí jak šéf
ZM [Blazen] který má 2k hp základ mi třeba splácá 4 / 5 zasobníků z AK a takový problem mi nedělal ani hráč co měl dejte tomu o 1800 hp víc .
Má otázka zní ,
jaký je asi nejlepší způsob na bugování hlavy za zm ?
Na nějakém starším příspěvku jsem četl že někdo dostal perma za nějaký "fps" bug hlavy tak by mě zajímalo jak to s tím vypadá

edit*
+ jsem si vzpoměl že tu jsou i tací kteří bugují hlavu tím že se točí jak helikopterá dokola
už delší dobu co hraju basebuilder sem se setkal s věci tzv. bugování hlavy asi každý kdo hraje BB ví oč jde , viděl sem xx druhů jak hráču bugují hlavu ale kolikrát mi to příjde opravdu nějak nascriptované či nějaký hack , dám příklad admina Blázna který to opravdu umí jak šéf

ZM [Blazen] který má 2k hp základ mi třeba splácá 4 / 5 zasobníků z AK a takový problem mi nedělal ani hráč co měl dejte tomu o 1800 hp víc .
Má otázka zní ,
jaký je asi nejlepší způsob na bugování hlavy za zm ?
Na nějakém starším příspěvku jsem četl že někdo dostal perma za nějaký "fps" bug hlavy tak by mě zajímalo jak to s tím vypadá

edit*
+ jsem si vzpoměl že tu jsou i tací kteří bugují hlavu tím že se točí jak helikopterá dokola

-
Anyrose - Pokročilý
[Vyreseno]Basebuilder / Bugování hlavy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder / Bugování hlavy
Bugování hlavy - hráč je otočený zády oproti tobě a jde ze strany na stranu, prostě tak, že ho netrefíš, alebo to má jako "profesionál thug lifer" na jedný straně a zemře za chvíly.
Fps bug - hráč má 20fps a nespomalují ho střely..
Fps bug - hráč má 20fps a nespomalují ho střely..
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Re: Basebuilder / Bugování hlavy
Zdravím, ako dlhodobý hráč BB ti poviem môj pohľad na BUG hlavy. Každý ma na to svoju techniku, tak ako napísal Devilek v krátkosti ide o to, že si otočený chrbtom a ideš zo strany na stranu a snažíš sa aby ti CT nezasiahol hlavu. Dúfam, že som ti pomohol. ( Ak by si stále nevedel pozri si nejaké videa z BB ktoré boli točené na GS určite ti to pomôže viac..
)
S pozdravom, MikosS.

S pozdravom, MikosS.
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1