I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Bzuk - ADMIN čo nič nerieši!

Příspěvekod SamuelLacek » 05 pro 2016, 14:31

ADMIN Bzuk.. (SEXPERT) ktorý dostal perma ban za bugovanie bodov sa stal ADMINOM na servery BaseBuilder 2. Následne začal využívať práva v jeho prospech a prospech jeho kamarátov na tomto servery ;) ! Poprosil by som ak by ste s ním niečo spravili :evil: . Nevie byť ADMINOM absolutne. Nevirieši ani problém s blokovaním kempy/rozobratie kempy.

Sexpertko ak si myslíš, že budeš takýto ADMIN tak si to odmysli, lebo je to naprosté chudáctvo s tvojej strany. Pomáhať hráčom ani nepoznáš čo je a riešiť spory dokážeš len následovným banom, poprípade kickom zo servera a IGNOROM. ;). Buď naďalej taký aký si teraz, "Nešportový ADMIN".

S pozdravom : Tweety*/ Vagabund :D
;)
SamuelLacek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Bzuk - ADMIN čo nič nerieši!

od Rumcajz » 05 pro 2016, 14:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bzuk - ADMIN čo nič nerieši!

Příspěvekod Niggas » 05 pro 2016, 14:35

Dodaj dokaz o tom, že zneüžíva práva pre seba alebo kamarátov a neni problém to riešit, toto je len krik do tmy.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Bzukac » 05 pro 2016, 14:43

Ahoj APPLY :)
Takže začnu tímhle. Na BaseBuilderu jsem snad jediný admin, který vám tam chodí pomáhat. Moje aktivita mluví za vše. To že ty si děláš nepřátele a blokují ti to, tak za to Já už opravdu nemůžu. Pravidlo adminů je to, že nemůžeme hýbat s bloky po limitu. Kdyby jsi to měl bloknuté označeným blokem, tak prosim, blok ti oddělám a hráče zabanuji, Ale takhle nemůžu nic řešit. Moc tě ani nepoznám, ale jak se divám, tak ani ty mě.

To že mě obviňuješ, že jsem člověk, kterého poznám jen ze serveru +- 4 roky zpět, tak to je taky fajn, ale chtělo by to i nějaký důkaz o tom.
Obrázek[/url]
Bzukac
Drbna
Drbna

Příspěvekod GrooS » 05 pro 2016, 20:41 VIP

Dáme ti nějaký čas aby si nám sem poslal důkaz kde admin zneužívá svá práva, jestli se na demu potvrdí tvé tvrzení tak admin bude zrušen. Jestli nemáš žádný důkaz tak to bohužel dále řešit nemůžeme a budeme brát stížnost jako bezpředmětnou.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy