• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jail
Nick ve hře: **avo
Nick na fóru: Radq
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 19
Steam ID: STEAM_0:1:147074484
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... &player=30
Proč chci akademika: Chcem skusit teda Akademika ..( kedže som už sice raz akademik bol ) Povzbudi ma to na viac nahlasovali atd co mi najviac chyba to nahlasovanie ... a trošku skludnit sa z provokáciou admina
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ano mal na GS za provokaciu admina ... a za FK .. Prehoz
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS? Ano bol som na COD Ale zrusili mi pre neaktivitu na Cod serveroch
Nick na fóru: Radq
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 19
Steam ID: STEAM_0:1:147074484
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... &player=30
Proč chci akademika: Chcem skusit teda Akademika ..( kedže som už sice raz akademik bol ) Povzbudi ma to na viac nahlasovali atd co mi najviac chyba to nahlasovanie ... a trošku skludnit sa z provokáciou admina
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ano mal na GS za provokaciu admina ... a za FK .. Prehoz
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS? Ano bol som na COD Ale zrusili mi pre neaktivitu na Cod serveroch
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
[Zamítnuto] Jail
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jail
2016-12-09 23:53:07 Admin co nevie pravidla![]()
. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_greytown
2016-12-09 23:51:18 Taco ty a admin akademik .. sak newies pravidla![]()
. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_greytown
Tvůj názor? Ok beru ho, ale od budoucího akademika bych čekal nějaký respekt, ne že někomu budeš vysmívat. Navíc tu poukazuješ na pravidla. Kdybys je uměl lépe, byl bys admin ty, co to tím pádem asi znamená? Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1