• Stránka 1 z 1
Pravidla
Čest všem krom panicům,
taková věc k zamyšlení... přemýšlel jste někdo, jak pitomé je pravidlo, že se při boxu nesmí campit ? (jako mod)
přijde mi absurdní, když vězeň udělá vzpouru, je například v aimu, nebo někde, aby měl výhodnou pozici, tak prostě simon zapne mód a on dostane slay, nebo jsem viděl i BAN, což je absurdní dle mého... nebo když je vězeň AFK, probere se a hledají ho, tak jakou má možnost než zůstat v té cele ? taky dostane slay prostě... je to urychlení, ale zase mnoho hráčů to štve kvůli ztížení vzpoury, protože musí jak tajtrdlíci běhat po mapě bo já nevim co, aby nedostali slay... osobně už se mi to stalo a moje nervy utrželi zranění v podobě psychiatrické léčebny :----)... předtím už bylo, že box je mód nebo něco takového, ale smělo se při něm "campit".. jestli víte, co.. pak to zrušili a zase to nahodíte akorát s nesmyslným pravidlem toho "módu"... což je mód asi jako kdyby jste dali fotbalový mód a při něm by nesměl nikdo vyhodit míč ze hřiště, faulovat atd atd.. je to prostě atrakce, žádnej mód, proto bych to nechal zrušit to "campící" pravidlo.. na závěr, nejlepší DJ je Viktor (rozhodně to s tim souvisí)...
zase někdy ze sebe chytráka udělám, ale bude to chvilku trvat, protože takhle se mi už dlouho nebude chtít psát.. takže ti co to dočetli, gratuluju a papa
taková věc k zamyšlení... přemýšlel jste někdo, jak pitomé je pravidlo, že se při boxu nesmí campit ? (jako mod)
přijde mi absurdní, když vězeň udělá vzpouru, je například v aimu, nebo někde, aby měl výhodnou pozici, tak prostě simon zapne mód a on dostane slay, nebo jsem viděl i BAN, což je absurdní dle mého... nebo když je vězeň AFK, probere se a hledají ho, tak jakou má možnost než zůstat v té cele ? taky dostane slay prostě... je to urychlení, ale zase mnoho hráčů to štve kvůli ztížení vzpoury, protože musí jak tajtrdlíci běhat po mapě bo já nevim co, aby nedostali slay... osobně už se mi to stalo a moje nervy utrželi zranění v podobě psychiatrické léčebny :----)... předtím už bylo, že box je mód nebo něco takového, ale smělo se při něm "campit".. jestli víte, co.. pak to zrušili a zase to nahodíte akorát s nesmyslným pravidlem toho "módu"... což je mód asi jako kdyby jste dali fotbalový mód a při něm by nesměl nikdo vyhodit míč ze hřiště, faulovat atd atd.. je to prostě atrakce, žádnej mód, proto bych to nechal zrušit to "campící" pravidlo.. na závěr, nejlepší DJ je Viktor (rozhodně to s tim souvisí)...
zase někdy ze sebe chytráka udělám, ale bude to chvilku trvat, protože takhle se mi už dlouho nebude chtít psát.. takže ti co to dočetli, gratuluju a papa
-
MaximusSteamak - Zkušený
Re: Pravidla
Stačil mi kousek a víc nectu .. Pravidlo bylo hlavně díky staré mape, kdy se TT dostalo do šachty a nakonec už nikdo jiný ne.. Ani pres bloky to moc neslo, takhle to bylo i 20 miniut a TT nemohlo dostat slay.. Řešení bylo zapnout box, nesmí se při tom kempit a potom následuje oprávněný slay.. Nebo když ještě dříve nešlo pořádně surfovat .. TT na konci kempi a co teď .. Prostě, bylo to díky důvodům, které se nedalo řešit jinak, než bud stravit 40000 minut čekáním než to TT přestane bavit a nebo zapnout box a admin da slay za kemp .. Nebo mas poslední 2 TT.. Oba hledany než běhat po cele mape.. Zapnu box a případného kempera slaynu .. Nevím co se ti na tom zda stupidniho ..
-
byLife - CS:GO Admin
byLife píše:Stačil mi kousek a víc nectu .. Pravidlo bylo hlavně díky staré mape, kdy se TT dostalo do šachty a nakonec už nikdo jiný ne.. Ani pres bloky to moc neslo, takhle to bylo i 20 miniut a TT nemohlo dostat slay.. Řešení bylo zapnout box, nesmí se při tom kempit a potom následuje oprávněný slay.. Nebo když ještě dříve nešlo pořádně surfovat .. TT na konci kempi a co teď .. Prostě, bylo to díky důvodům, které se nedalo řešit jinak, než bud stravit 40000 minut čekáním než to TT přestane bavit a nebo zapnout box a admin da slay za kemp .. Nebo mas poslední 2 TT.. Oba hledany než běhat po cele mape.. Zapnu box a případného kempera slaynu .. Nevím co se ti na tom zda stupidniho ..
No, Pepo.. Ty jsi admin, ale jaké se ti to zdá pro hráče ? Situace, když jsi sám x CT a dostaneš slay... Řešení si každý simon našel, když je to někdo schopný.. Takhle vzpoura utíkání někam a čekání za rohem, nebo někde čekání v cele, uplně všechno takové ztrácí svůj smysl, protože to za CT zařídí admin
-
MaximusSteamak - Zkušený
byLife píše:Zapnu box a případného kempera slaynu .. Nevím co se ti na tom zda stupidniho ..
Ještě ti řeknu 1 stupidní věc... když to admin na oasis použil 6x za sebou, protože byl neschopnej, tak to je taky sranda
-
MaximusSteamak - Zkušený
MaximusSteamak píše:byLife píše:Zapnu box a případného kempera slaynu .. Nevím co se ti na tom zda stupidniho ..
Ještě ti řeknu 1 stupidní věc... když to admin na oasis použil 6x za sebou, protože byl neschopnej, tak to je taky sranda
Pokud toho když to řeknu zneužíval, nahlas ho .. Nějaké "admin" řekni nick .. Popř. ho nahlas jak jsem psal.. Falešné obviňování nemá nikdo rad

-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1