• Stránka 1 z 1
[VYŘEŠENÉ] Knife #1 - KnifeBot
Server:Knife 1
Nickname porušujícího: Kliker + NZ NK
Čas porušovaní:17.12 2016 přesný čas nevím něco k večeru
Důkaz:http://leteckaposta.cz/142882182
SteamID + Screenshot SID: # 4 "Kliker" 2862 STEAM_0:0:139937620 0 14:57 19 0
#10 "NZ Nk" 2871 STEAM_0:0:149976306 3 10:37 38
Váš pohled na situaci
Můj pohled: V daném demu se oba tito hráči sami přiznali k používání programů třetích stran, důkazem je samotné jejich přiznání přece když se někdo přizná tak se neřeší jestli je to pravda nebo lež protože on se sám přiznal tím pádem proč by se přiznával kdyby to nebyla pravda? To znamená že dotyčný který se sám přizná by měl být potrestán adminem hned na serveru pokud tam admin samozřejmě je.
Nickname porušujícího: Kliker + NZ NK
Čas porušovaní:17.12 2016 přesný čas nevím něco k večeru
Důkaz:http://leteckaposta.cz/142882182
SteamID + Screenshot SID: # 4 "Kliker" 2862 STEAM_0:0:139937620 0 14:57 19 0
#10 "NZ Nk" 2871 STEAM_0:0:149976306 3 10:37 38
Váš pohled na situaci
Můj pohled: V daném demu se oba tito hráči sami přiznali k používání programů třetích stran, důkazem je samotné jejich přiznání přece když se někdo přizná tak se neřeší jestli je to pravda nebo lež protože on se sám přiznal tím pádem proč by se přiznával kdyby to nebyla pravda? To znamená že dotyčný který se sám přizná by měl být potrestán adminem hned na serveru pokud tam admin samozřejmě je.
-
Ilegal - Amatér
[VYŘEŠENÉ] Knife #1 - KnifeBot
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife 1 / Knifebot
Ahoj, veď z toho dema neni nič vidieť 
Vďaka, že si ma nahlasil a že si mi zdvihol ego
A to, že som sa priznal, že mám kb je fakt
DD
BTW. pardon, že sa sem vyjadrujem

Vďaka, že si ma nahlasil a že si mi zdvihol ego

A to, že som sa priznal, že mám kb je fakt

BTW. pardon, že sa sem vyjadrujem
https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
-
NZNk1 - Spamerův sluha
Re: Knife 1 / Knifebot
KnifeBot se točí z první osoby, demo je natočené špatně a není na něm vůbec nic za co by měl někdo obdržet ban krom toho týpka na textuře hned zezačátku, ale jelikož neznáme jeho jméno ani ID tak ho ban mine.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Re: [VYŘEŠENÉ] Knife #1 - KnifeBot
To demo nepojednává o tom jestli ten daný hráč má kb a nebo jestli to kb nemá, demo pojednává o tom že hráč se sám přizná že porušuje pravidla a když se sám přizná tak tím pádem se nemusí nic dokazovat protože pokud kb nemá tak proč by se tedy přiznával? A nebo si adminové na GS dělají z lídí srandu a vy jen hloupě jakožto vedení přikivujete ... každé porušení pravidel má být řádně potrestáno.
-
Ilegal - Amatér
Re: [VYŘEŠENÉ] Knife #1 - KnifeBot
Aha, takže..podle tebe mam zabanovat každého kdo napíše na tyhle otázky: ''kdo má cheaty? hej máš cheaty?'' , ' tyhle odpovědi: 'já, j'' to jako fakt?
Podle tvého myšlení bychom museli zabanovat 95% lidí co hraje knife jen za to, že mají nabindovanou větu ''KnifeBot on''
Nevím co jako řešíš a nevím co řeším já.. na demu mají být dostatečné důkazy o prohřešku a to tvoje demo nesplňuje.
Dělej radši něco užitečnějšího než řešení kravin a rejpání do lepších hráčů či adminů, protože to je úplně zbytečná ztráta času.
Kofola už admin není, to je fakt, ale nemusíš si kvůli tomu vyskakovat nebo si na tebe došlápnu stejně tak jako to udělal on. Neber to jako vyhrožování, spíše jako varování.
Přejeme ti šťastný nový rok, krásné Vánoční svátky a ničím nerušený zbytek dne,
s láskou tvůj oblíbený admin team.

Podle tvého myšlení bychom museli zabanovat 95% lidí co hraje knife jen za to, že mají nabindovanou větu ''KnifeBot on''

Nevím co jako řešíš a nevím co řeším já.. na demu mají být dostatečné důkazy o prohřešku a to tvoje demo nesplňuje.
Dělej radši něco užitečnějšího než řešení kravin a rejpání do lepších hráčů či adminů, protože to je úplně zbytečná ztráta času.
Kofola už admin není, to je fakt, ale nemusíš si kvůli tomu vyskakovat nebo si na tebe došlápnu stejně tak jako to udělal on. Neber to jako vyhrožování, spíše jako varování.
Přejeme ti šťastný nový rok, krásné Vánoční svátky a ničím nerušený zbytek dne,
s láskou tvůj oblíbený admin team.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1