I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Gross / prodloužení banu.

Příspěvekod Anyrose » 21 pro 2016, 14:41

Rád bych vyjádření admina Grose který mi prodloužil 30min neoprávněný ban na 72 hodin bez jakéhokoliv důvodu .

Trest od admina: GrooS
Byl udelen hraci: Grow
S hernim ID: STEAM_0:0:190689378
Na serveru: website
S duvodem: Opakovane poruseni pravidel
Delka banu: 72 hodin

Na demu od Septima admin nezkontroluje bloky které byla většina hráče Fidaa , poté dostanu bezdůvodný ban na 30min za lezení do cizího kempu následně prodloužení .
Anyrose
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno]Gross / prodloužení banu.

od Rumcajz » 21 pro 2016, 14:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gross / prodloužení banu.

Příspěvekod GrooS » 21 pro 2016, 15:33 VIP

Hráčům kteří porušují pravidla serveru opakovaně musí být zamezen přístup na server. Ty jsi jeden z těch který je porušují často.
Upozorněn jsi byl vícekrát, očividně to máš u prdelky a tak se není čemu divit že máš prodlouženej ban.
Unban nedostaneš a při tvém dalším banu mužeš očekávat ještě delší ban. ;)
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Anyrose » 21 pro 2016, 15:53

Vidíš snad že žádám o unban ? chci od tebe vyjádření na základě čeho jsem dostal prodloužený ban když poslední ban který jsem dostal byl neoprávněný.
Anyrose
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ANGEEL » 21 pro 2016, 16:09 VIP

Na tvým kontě už máš za tento měsíc už 11-tý ban, jsi problémový hráč, proto ti byl ban prodloužen.
Uvědom si už tvé chování na serveru a začni sekat latinu, nebo ti bany budeme dál prodlužovat..
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Anyrose » 21 pro 2016, 16:11

Milý Angele , i kdybych měl už tento měsíc 50tý ban , na to jsem se neptal .
Ptal jsem se admina Grose z jakého důvodu prodloužil ban který je neoprávněný.
Anyrose
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Jadberg » 21 pro 2016, 16:57

Co to tvoje bububu? Máš z toho očividně srandu, takže nechápu na co si tu stěžuješ, můžeš být rád, že ti to prodloužil jen na 3 dny...
septim-bb1-grow-t146678.html
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod frydas » 21 pro 2016, 17:05

Omlouvám se, že se vyjadřuji do postu, ke kterému nic nemám. Ale sleduji neustálé spamování tohoto hráče delší dobu a proto bych se ho rád zeptal. Stojí ti to za to, si neustále stěžovat i když téměř nikdy nemáš pravdu ? Neřekl bych půl slova, kdyby jsi bojoval o unbany při perma banech, ale ty se tu handrkuješ kvůli kickům, 30minut banům apod. Díky takovým hráčům jako jsi ty, máme my administrátoři, potažmo naši HLSA zbytečně práci navíc, kterou můžeme věnovat tomu, aby na serverech byl pořádek,radit hráčům (vyšší potom vymýšlet věci pro Vás navíc apod.)... Divíš se prodloužení banu ? Při tom kolik jsi jich hiž měl by jsi měl být rád, že je to tak krátko. Buď rád, že to nemá systém jako competetiv mod v CS:GO, tam čím víckrát jsi v banu, tím dělší bany máš a postupně se můžeš dostat i perma (tím samozřejmě nedávám návrh, ale byla by to pro tyhle problémové hráče zajímavá motivace). Zamysli se nad sebou a jistě přijdeš na to, že to za to nestojí.
Obrázek[/url]

Isle of Jura = nejlepší whiskey :)
frydas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Anyrose » 21 pro 2016, 17:08

Milý Jadbergu ,
já si nestěžuji ba naopak , do unban žádostí to psát nebudu a jiný vhodný topic tu není , chci jen vyjádření banujícího admina z jakého důvodu prodloužil ban který byl odělený neprávem jelikož Septim [admin který mi dal ban na 30min za lezení do cizího kempu] nezkontroloval všechny bloky a na demu které přiložil bylo vidět že jsem ten Camp stavěl já a hráč Fidaa [ po položení předního bloku mi tam jiný hráč [zigzag]začal stavět .
Tudiž nechápu jak je možné že se Septim zaptal někoho kdo tam vůbec neměl být [v kempu] kdo má jít pryč :)
Anyrose
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Anyrose » 21 pro 2016, 17:10

frydas píše:Omlouvám se, že se vyjadřuji do postu, ke kterému nic nemám. Ale sleduji neustálé spamování tohoto hráče delší dobu a proto bych se ho rád zeptal. Stojí ti to za to, si neustále stěžovat i když téměř nikdy nemáš pravdu ? Neřekl bych půl slova, kdyby jsi bojoval o unbany při perma banech, ale ty se tu handrkuješ kvůli kickům, 30minut banům apod. Díky takovým hráčům jako jsi ty, máme my administrátoři, potažmo naši HLSA zbytečně práci navíc, kterou můžeme věnovat tomu, aby na serverech byl pořádek,radit hráčům (vyšší potom vymýšlet věci pro Vás navíc apod.)... Divíš se prodloužení banu ? Při tom kolik jsi jich hiž měl by jsi měl být rád, že je to tak krátko. Buď rád, že to nemá systém jako competetiv mod v CS:GO, tam čím víckrát jsi v banu, tím dělší bany máš a postupně se můžeš dostat i perma (tím samozřejmě nedávám návrh, ale byla by to pro tyhle problémové hráče zajímavá motivace). Zamysli se nad sebou a jistě přijdeš na to, že to za to nestojí.

Tvojí omluvu příjmám díky za názor .
Anyrose
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TiberSeptim » 21 pro 2016, 17:15 VIP

ban bol opravneny a ty si bol arogantny voci hlsacku tak sa nediv ze mas take bany
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Kavik444 » 21 pro 2016, 18:10

Ban oprávněný, stejně jako ty předešlé. Srovnej si to v hlavě a nebudeš muset dostávat žádné bany. Pokud budeš pokračovat, tak budou bany samozřejmě delší a delší, na což už jsi byl upozorněn.
Více není co řešit, stížnost se zamítá.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy