Sledujte aktuální free rotace hrdinů.

Free rotace - 20.12. - 27.12.

Příspěvekod xSlayee » 21 pro 2016, 18:36

Obrázek
Nová bezplatná rotácia šampionov od 20.12.2016

Šampioni v rotacií a ich schopnosti:

Anivia (3150 IP alebo 790 RP)
Znovuzrodenie (Pasivka) - Anivia se po smrti vrátí zpět do vajíčka. Pokud vejce šest sekund přežije, tak šampionka ožije.
Blesková námraza (Q) - Anivia sklopí křídla k sobě a vyvolá kouli ledu, která vyletí k jejím nepřátelům, přičemž ochladí a poškodí všechny v cestě. Když koule vybuchne, způsobí středně velké poškození v okolní oblasti a každého zasaženého omráčí.
Krystalizovat (W) - Anivia zhustí vzdušnou vlhkost do neproniknutelné ledové zdi, která zabrání jakémukoliv pohybu. Zeď vydrží pouze krátkou dobu a pak roztaje.
Omrzliny (E) - Mávnutím křídel Anivia na cíl vyšle mrazivý poryv větru, čímž mu způsobí mírné poškození. Pokud byl tento cíl nedávno omráčen Bleskovou námrazou nebo utrpěl poškození plně zformovanou Ledovou bouří, poškození z Omrzlin se zdvojnásobí.
Ledová bouře (R) - Anivia vyvolá silný ledový déšť a krupobití, které nepřátele poškodí a zpomalí jejich postup.

Garen (450 IP alebo 260 RP)
Vytrvalost (Pasivka) - Pokud Garen nebyl po nějakou dobu zasažen nepřátelským úderem nebo schopností, obnoví si každou sekundu určité procento maximální hodnoty zdraví. Poškození od poskoků účinek Vytrvalosti nepřeruší.
Rozhodný úder (Q) - Garen získá bonus k rychlosti pohybu a zbaví se všech zpomalovacích účinků. Jeho příští útok zasáhne životně důležitou část protivníka, čímž mu způsobí bonusové poškození a také ho utiší.
Odvaha (W) - S každým zabitým nepřítelem se Garenovi pasivně zvyšuje hodnota brnění a odolnost vůči magii. Také může tuto schopnost aktivovat, čímž získá štít, který na krátkou dobu snižuje utrpěné poškození.
Rozsudek (E) - Garen se svým mečem předvede tanec smrti, čímž po dobu působení schopnosti způsobí poškození nepřátelům kolem sebe a zasaženým nepřátelským šampionům sníží hodnotu brnění.
Demacijská spravedlnost (R) - Nepřátelský šampion, který si v poslední době připsal nejvíce zářezů, bude označen jako Padouch. Garenovy útoky tomuto šampionovi způsobují dodatečné přímé poškození.
Garen může přivolat moc Demacie, která nepřátelskému šampionovi uštědří smrtící úder, jenž mu způsobí poškození podle toho, kolik cíli schází zdraví. Toto poškození je vůči Padouchovi přímé.

Jinx (6300 IP alebo 975 RP)
Rozjeď to! (Pasivka) - Kdykoliv dojde k zabití šampiona nebo zničení věže či inhibitoru, jimž Jinx v posledních 3 sekundách způsobila nějaké poškození, získá výrazný bonus k rychlosti pohybu a nasčítávající se bonus k rychlosti útoků.
Přehazovačka! (Q) - Jinx má různé základní útoky v závislosti na tom, zda střílí rotačním kulometem Rotačákem, nebo raketometem Rakeťákem. Útoky Rotačákem jí zvyšují rychlost útoků. Útoky Rakeťákem zase způsobují plošné poškození, mají větší dosah a spotřebovávají manu.
Prásk! (W) - Z Práskače, své energetické pistole, vystřelí Jinx výboj, který způsobí poškození prvnímu zasaženému protivníkovi, zpomalí jej a odhalí jeho pozici.
Plamenné chroustače! (E) - Jinx hodí řadu znehybňovacích granátů, které po 5 sekundách explodují a zasažené nepřátele zapálí. Plamenné chroustače se zakousnou do nepřátelských šampionů, kteří na ně vstoupí, a znehybní je.
Super mega smrtící raketa! (R) - Jinx vystřelí přes mapu super raketu, které se během letu zvyšuje poškození, jež způsobí. Raketa vybuchne, jakmile zasáhne nějakého nepřátelského šampiona, a způsobí poškození všem okolním protivníkům v závislosti na tom, kolik zdraví jim chybí.

Nami (6300 IP alebo 975 RP)
Prudký příliv (Pasivka) - Když Nami svými schopnostmi zasáhne spojenecké šampiony, zvýší se jim na krátkou dobu rychlost pohybu.
Vodní vězení (Q) - Vyšle do cílové oblasti bublinu, která po dopadu poškodí a omráčí všechny nepřátele.
Příliv a odliv (W) - Vypustí proud vody, který se bude odrážet tam a zpět mezi spojeneckými a nepřátelskými šampiony, přičemž spojence bude léčit a nepřátele poškozovat.
Požehnání vládkyně přílivu (E) - Na krátkou dobu posílí spojeneckého šampiona. Spojencovy základní útoky způsobí bonusové magické poškození a své cíle zpomalí.
Přívalová vlna (R) - Vyvolá masivní přívalovou vlnu, která nepřátele odhodí, zpomalí a způsobí jim poškození. Zasažení spojenci získají dvojnásobný efekt Prudkého přílivu.

Pantheon (3150 IP alebo 790 RP)
Záštita (Pasivka) - Když Pantheon 4krát zaútočí nebo sešle kouzlo, odrazí další základní útok či střelu z věže.
Hod kopím (Q) - Pantheon hodí po protivníkovi své kopí a způsobí mu tak poškození.
Zeonijský štít (W) - Pantheon skočí na protivníka a omráčí ho ranou štítem. Po dokončení útoku se Pantheon připraví odrazit následující soupeřův útok.
Na komoru (E) - Pantheon se soustředí a zasáhne oblast před sebou 3 rychlými výpady a způsobí poškození všem zasaženým nepřátelům. Pantheon dokáže na těle svého protivníka snáze najít životně důležitá místa, takže nepřátelům majícím méně než 15 % zdraví způsobuje pokaždé kritické zásahy.
Velký nebepád (R)- Pantheon skočí do vybrané oblasti, přičemž zasáhne všechny nepřátelské jednotky v okolí dopadu. Nepřátelé, kteří se nacházejí blíže místu dopadu, utrpí větší poškození.

Quinn (6300 IP alebo 975 RP)
Dravec (Pasivka) - Valor pravidelně označuje nepřátele jako zranitelné. Quinnin první základní útok proti zranitelnému nepříteli způsobí bonusové fyzické poškození.
Oslepující útok (Q) - Quinn přivolá Valora, který tohoto nepřítele označí a omezí jeho rozhled, načež způsobí poškození všem cílům v těsném okolí.
Zbystřené smysly (W) - V pasivním režimu získává Quinn po útoku na zranitelný cíl bonus k rychlosti útoků i pohybu. Při aktivaci Valor odhalí širokou okolní oblast.
Výpad (E) - Quinn se vrhne k nepříteli, způsobí mu fyzické poškození a sníží mu rychlost pohybu. Když se dostane k cíli, odrazí se od něj, tím na krátkou dobu přeruší jeho akci a dopadne ve vzdálenosti od cíle, která zhruba odpovídá dosahu jejího útoku.
Za nepřátelskou linií (R) - Quinn a Valor se spojí a nesmírně rychle přelétají po mapě.

Warwick (450 IP alebo 260 RP)
Věčná žízeň (Pasivka) - Warwick se každým svým útokem léčí. Když zasáhne tentýž cíl víckrát po sobě, ukradne mu pokaždé větší množství zdraví.
Hladový úder (Q) - Ukousne si z nepřátelské jednotky a vyléčí Warwicka.
Lovcovo volání (W) - Warwick zavyje, čímž na krátkou dobu zvýší rychlost útoků všem spojeneckým šampionům.
Vůně krve (E) - Warwick pasivně vycítí oslabené nepřátelské šampiony v blízkém okolí. Pach krve v něm probudí zuřivost, díky čemuž se pohybuje neuvěřitelnou rychlostí.
Nekonečný nátlak (R) - Warwick se vrhne na nepřátelského šampiona, čímž cíl potlačí a na pár sekund mu bude působit magické poškození.

Zac (6300 IP alebo 975 RP)
Buněčné dělení (Pasivka) - Kdykoliv Zac zasáhne nepřítele některou ze svých schopností, odpadne z něj malý kousek, který později může znovu vstřebat a tak se léčit. Když Zac utrpí smrtelné zranění, rozprskne se na 4 kapky, které se poté snaží znovu spojit. Pokud některá z kapek přežije, Zac se oživí s takovým zdravím, kolik činí zdraví přeživších kapek. Každá kapka má určité procento Zacova zdraví, brnění a odolnosti vůči magii. Tato schopnost má přebíjecí dobu 5 minut
Pružný úder (Q) - Zac protáhne paže, zpomalí okolní nepřátele a způsobí jim poškození.
Nestabilní hmota (W) - Zacovo tělo vybuchne, čímž způsobí poškození okolním nepřátelům.
Elastický prak (E) - Zac zarazí paže do země, natáhne se a vymrští se dopředu.
Hopem! (R) - Zac se vymrští do vzduchu, získá bonus k rychlosti pohybu a třikrát dopadne na zem. Pokaždé okolním nepřátelům způsobí poškození, zpomalí je a vyhodí je do vzduchu.

Zed (6300 IP alebo 975 RP)
Opovržení slabými (Pasivka) - Cíli, jehož hodnota zdraví klesla pod 50 %, způsobí Zed svým základním útokem bonusové magické poškození ve výši 6-10 % maximální hodnoty zdraví zaměřené jednotky. Tento efekt se může na daném cíli aktivovat jen jednou za 10 sekund.
Břitvový šuriken (Q) - Zed i jeho stín hodí své rotující zbraně před sebe a způsobí tak poškození všem zasaženým cílům.
Živý stín (W) - Zedův stín vyrazí kupředu, 4 sekundy zůstane na místě a imituje jeho sesílaná kouzla. Zed si může opětovným aktivováním vyměnit místa se stínem.
Stínové seknutí (E) - Zed i jeho stín roztočí zbraně a vytvoří výboj stínové energie. Zásahy stínu zpomalují.
Znamení smrti (R) - Zed za sebou vytvoří svůj stín a vrhne se k cílovému šampionovi, na kterého uvalí Znamení smrti. Po 3 sekundách se Znamení aktivuje a způsobí cíli poškození, jež bude rovno určitému procentu poškození, které mu Zed uštědřil, zatímco měl cíl Znamení na sobě. Pokud šampion se Znamením smrti zemře, Zed může získat část jeho útočného poškození.

Zyra (4800 IP alebo 880 RP)
Trnová zahrada (Pasivka) - Kolem Zyry se opakovaně objevují semínka, jejichž výskyt se s úrovní zrychluje a která vydrží 45 sekund. Pokud na semínko šlápne nepřátelský šampion, semínko zahyne.
Zyra může semínka sesláním kouzel v jejich okolí nechat vyrůst. Jestliže na stejný cíl útočí víc rostlin, působí nižší poškození.
Smrtící ostny (Q) - Zemí se budou šířit tlusté výhonky, z nichž vyraší trny, které způsobí magické poškození nepřátelům v dané oblasti. Pokud Smrtící ostny sešleš poblíž semínka, vyroste Plivač trnů, který bude na nepřátele útočit z dálky.
Divoký růst (W) - Zyra zasadí semínko, které vydrží až 60 sekund. Když poblíž semínek sešle Smrtící ostny či Svíravé kořeny, vyrostou z nich rostliny, které Zyře pomáhají v boji. Navíc Divoký růst jejím rostlinám pasivně zvyšuje maximální zdraví.
Svíravé kořeny (E) - Zyra vyšle skrz zem šlahouny, které znehybní její cíl, způsobí mu poškození a znemožní pohyb všem nepřátelům, kterých se dotknou. Při seslání poblíž semínka se ze Svíravých kořenů stanou Šlehavé úponky, jejichž útoky na krátkou vzdálenost snižují nepřátelům rychlost pohybu.
Škrtivé trny (R) - Zyra vyvolá na zaměřené lokaci spletité houští, které při rozrůstání způsobí nepřátelům poškození a během smršťování je vyhodí do vzduchu.

A kdo by nevedel, kde hrať svojho vybraného šampiona, tak tu je napísaný zoznam, kde sajednotliví šampioni hrajú najčastejšie -

Top: Garen, Phanteon, Warwick, Zac
Mid: Anivia, Nami, Zed, Zyra
Jungle: Phanteon, Warwick, Zac
AD Carry: Jinx, Quinn
Support: Anivia, Nami, Zyra
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Free rotace - 20.12. - 27.12.

od Rumcajz » 21 pro 2016, 18:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Free Rotace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků