Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Taliyah

Příspěvekod xSlayee » 26 pro 2016, 09:01

Taliyah
Obrázek
splétačka kamene


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Jízda na balvanu (Passivka)
Obrázek

Taliyah získá poblíž zdí bonus k rychlosti k pohybu.

Kamenná salva (Q)
Obrázek
Dosah: 1000

Taliyah hodí zvoleným směrem sérii projektilů, přičemž se může volně pohybovat. Tím pod sebou vytvoří vytěženou oblast. Pokud sešle Kamennou salvu na vytěžené oblasti, hodí jen jediný projektil.
Vrhne zvoleným směrem 5 kamenů, které způsobí 60/80/100/120/140 (+40% síly schopností) bodů magického poškození v malé oblasti kolem prvního zasaženého nepřítele. Každý další zásah téže jednotky způsobuje o 50 % nižší poškození. Na 0 sek. vzniká vytěžená zem.Na vytěžené zemi získává Taliyah 0 % k rychlosti pohybu. Při seslání Kamenné salvy na vytěžené zemi Taliyah hodí jen jediný kámen, získá však zpět 50 % vynaložené many.


Seismické proražení (W)
Obrázek
Dosah: 900

Taliyah způsobí, že země ve zvolené oblasti vybuchne a odhodí nepřátele směrem, který si sama zvolí.
Taliyah zaměří zvolenou oblast. Nepřátelé, kteří se v ní nacházejí, budou po krátké prodlevě odtlačeni a utrpí 60/80/100/120/140 (+40% síly schopností) bodů magického poškození.Směr, jímž budou nepřátelé odtlačeni, určíš kliknutím a pohybem myši.

Rozpáraná země (E)
Obrázek
Dosah: 800

Taliyah vytvoří zpomalující minové pole, které vybuchne, pokud se přes něj nepřátelé pokusí přeběhnout a nebo jsou do něj vtaženi či strčeni.
Nastraží pasti citlivé na běh, které způsobí 70/90/110/130/150 (+40% síly schopností) bodů magického poškození a zpomalí nepřátele v dané oblasti o 0 %. Po uplynutí 4 sek. pasti vybuchnou a způsobí poškození ještě jednou.Nepřátelé, kteří se snaží přes Rozpáranou zemi přeběhnout, případně kteří jsou přes ni přetaženi či odsunuti, pasti spustí a utrpí od každé aktivované pasti 0 (+0) bodů magického poškození (maximálně mohou spustit až 4, všechny zásahy kromě prvního způsobují o 0 % méně poškození).

Propletená zeď (R)
Obrázek
Dosah: 3000

Splétačka kamene vytvoří velice dlouhou zeď a poté se po ní sveze.
Při prvním seslání vytvoříš zeď. Při okamžitém druhém seslání se na ní svezeš. Pokud se Taliyah během jízdy pohne nebo utrpí poškození, seskočí na zem.Propletená zeď má životnost 6/7/8 sek. Deaktivováním tohoto kouzla zničíš zeď předčasně.

MYTOLOGIE

Taliyah je mladá dívka z kmene nomádů, která dokáže pomocí magie splétat kameny. Je plná veselého nadšení a silného odhodlání. Zmítaná mezi dívčí rozverností a zodpovědností dospělých se vydala za poznáním své rostoucí moci napříč téměř celým Valoranem. Nyní ji ženou zpět ke svému kmeni zvěsti o císaři, jenž znovu povstal. Chce své milované za každou cenu ochránit před nebezpečím, jež povstalo ze zlatých písků Shurimy. Někteří lidé si její něžné srdce pletou se slabostí - za tento omyl zaplatili vysokou cenu. Taliyina vůle je pevná jako skála a její duch je neochvějný jako sama země.

STAVĚNÍ POSTAVY

Mid

SKINY
Taliyah
Freljordská Taliyah (1,350 RP)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Taliyah

od Rumcajz » 26 pro 2016, 09:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků