Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Ryze

Příspěvekod xSlayee » 26 pro 2016, 09:05

Ryze
Obrázek
runový mág


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Top
RP: 260
IP: 450



SCHOPNOSTI


Ovládání tajuplna (Passivka)
Obrázek

Ryzova kouzla způsobují dodatečné poškození, jehož výše se odvíjí od množství jeho bonusové many, a jeho maximální hodnota many se zvyšuje o určité procento v závislosti na jeho síle schopností.


Přetížení (Q)
Obrázek
Dosah: 1000

V pasivním režimu ostatní Ryzova útočná kouzla resetují Přetížení a začínají nabíjet runu, pomocí které lze Přetížení posílit.

Při seslání schopnosti Ryze vrhne rovně letící výboj čisté energie, který způsobí poškození prvnímu zasaženému protivníkovi. Pokud je runa plně nabitá, získá Ryze také štít a bonus k rychlosti pohybu.
Pasivní efekt: Runové vězení a Nestabilní kouzlo vynulují přebíjecí dobu Přetížení a na 4 sek. nabijí runu, max. 2 runy.
Aktivace: Vystřelí runový výboj, který způsobí 60/85/110/135/160/185 (+45% síly schopností) (+0) bodů magického poškození prvnímu zasaženému nepříteli. Všechny aktivní runy se vybijí.Pokud se 2 runy vybijí, dojde k Přetížení a Ryze tak získá štít vůči 0 (+60% síly schopností) (+0) bodům poškození a na 2 sek. si zvýší rychlost pohybu o 25/30/35/40/45/50 %.


Runové vězení (W)
Obrázek
Dosah: 615

Ryze uvězní zaměřenou jednotku v runové kleci. Cíl se nemůže pohybovat a je mu způsobováno poškození.
Na 1 sek. znehybní nepřítele a způsobí mu 80/100/120/140/160 (+20% síly schopností) (+0) bodů magického poškození.

Nestabilní kouzlo (E)
Obrázek
Dosah: 615

Ryze vyšle kouli čisté magické energie, která způsobí nepříteli poškození a umístí na něj debuff. Vůči protivníkům s tímto debuffem mají Ryzova kouzla dodatečné efekty.
Na nepřítele se aplikuje nestabilita, která způsobí 50/75/100/125/150 (+30% síly schopností) (+0) bodů magického poškození.
Kouzla spotřebovávají nestabilitu kvůli bonusovým účinkům:Přetížení: Způsobuje o 40/55/70/85/100 % vyšší poškození a rozšíří se na okolní nepřátele s nestabilitou.
Runové vězení: Doba trvání znehybnění se zdvojnásobuje na 2 sek.
Nestabilní kouzlo: Rozšíří Nestabilní kouzlo na okolní nepřátele.Kouzla, která zabijí nepřátele ovlivněné nestabilitou, rozšíří Nestabilní kouzlo na okolní nepřátele.

Průchod světy (R)
Obrázek
Dosah: 1750

Ryze vytvoří portál na nedalekou lokaci. Po uplynutí několika sekund se všichni spojenci stojící poblíž portálu přenesou na zaměřené místo.
Ryze otevře portál na pozici vzdálenou až 1750/3000 jednotek. Po uplynutí 2 sek. se na tuto pozici přemístí všichni spojenci, kteří se právě nacházejí v blízkosti portálu.Pokud se Ryze nebude moct hýbat či sesílat kouzla, Průchod světy se zruší.

MYTOLOGIE

„Nakládej s tímto světem opatrně. Co bylo stvořeno, lze zničit.“
Ryze je životem ošlehaný prastarý arcimág, jenž je mnohými považován za jednoho z nejschopnějších čarodějů Runeterry. Na jeho bedrech spočívá obrovské břímě. Vyniká nekonečnou odolností a hlubokými znalostmi tajemných učení. Svůj život strávil pátráním po Runách světa – úlomcích surové magie, která kdysi z nicoty stvořila svět. Ryze ví o hrůzách, které by tyto glyfy mohly na Runeterře způsobit, a tak je musí nalézt dřív, než padnou do nesprávných rukou.
Ryze byl ještě mladík, když se poprvé dozvěděl o mocných tajuplných silách, které se v tomto světě ukrývají. Na jedné diplomatické misi Ryze zaslechl hovor mezi svým mistrem Tyrem a nějakým dalším vrásčitým starým mágem. Polohlasně se bavili o možném nebezpečí, které v sobě skýtalo cosi jménem „Runy světa“. Když si Tyrus svého žáka všiml, okamžitě rozhovor přerušil a pevně v ruce sevřel svitek, který nikdy neodkládal.
Během následujících desetiletí se začalo povědomí o Runách šířit, protože byly vykopávány další a další. Prastaré glyfy zkoumali největší mudrcové své doby, kteří se pokoušeli rozluštit moc v nich ukrytou. Jen málo z nich si dokázalo představit význam jejich původu či ryzí sílu, která se v nich ukrývala. Někteří předpokládali, že runy jsou nedílnou součástí stvoření samotné Runeterry. První z těchto záhadných artefaktů měly katastrofální následky, neboť přetvořily krajinu celých národů. Národy si rychle přestaly vzájemně věřit, neboť se mezi lidmi začala šířit myšlenka, že by se tato „moc Stvořitelů“ dala využít jako zbraň.
Ryze a Tyrus cestovali od národu k národu a snažili se klidnit stihomam a vyzývat ke zdrženlivosti, ale jejich poslání bylo čím dál ošidnější. Neúnavně se snažili odvracet mnohá neštěstí, ale Ryze cítil, jak v jeho mistrovi vzrůstá zoufalství.
Jednoho osudného dne vyjednávali Tyrus s Ryzem řešení sporu tvou rozhádaných národů nedaleko osady Khom, kde Ryze vyrůstal. Armády se navzájem obviňovaly z plánování nasazení runových zbraní v boji proti nepříteli a zároveň byly připravené uchýlit se ke stejnému řešení, pokud by se tak stalo. Napětí se pomalu vymykalo kontrole, a tak Tyrus seznal, že tento střet nedokáže odvrátit. Obě armády byly rozhodnuty jít do války, a tak Tyrovi nezbylo nic jiného, než se svým učedníkem utéct.
Dostali se sotva do poloviny pohoří, když propukla bitva. Ryze náhle pocítil, jak se mu země rozpadá pod nohama. Země se dávila a naříkala a nebe nad nimi ucuklo, jako by bylo smrtelně raněné. Tyrus popadl Ryze a cosi na něj křičel, ale jeho slova spolklo nepřirozené ticho. A tak byli poprvé svědky účinků dvou Run světa použitých jako válečná zbraň.
A náhle to vše ustalo. Ryze a Tyrus se vyšplhali na pozůstatky nejbližšího vrcholku a pohlédli do údolí, ve kterém proti sobě stála obě vojska. A pod sebou spatřili šílenství: zkázu tak neúprosnou, že popírala přírodní zákony. Armády, lidé, i samotná půda – vše bylo pryč. A místo toho se jejich směrem valil oceán, který byl předtím den cesty daleko. Ryze nebyl ničeho schopen; padnul na kolena a zíral do obrovské díry světa. Byla to naprostá zkáza. Nic nezůstalo. Ani osada, která kdysi byla jeho domovem.
Runeterrou zmítaly otevřené války. První hrůzy Runových válek zasely strach a agresi do srdcí těch, kteří si nyní uvědomovali, jakou moc mají na dosah ruky. I Ryze pocítil potřebu připojit se ke konfliktu, aby zabránil další zkáze, která zasáhla jeho vlastní lid. Tyrus však uklidnil horkou hlavu svého svěřence a naučil jej, že cesta pomsty vede k ještě větší bolesti. Zpočátku se Ryze na svého mistra za jeho mírumilovnost zlobil, ale časem jeho slova pochopil a poznal jejich moudrost.
Na cestě kolem světa, na které se setkávali s těmi, kteří Runy třímali, Tyrus nabádal k příčetnosti. Aby zajistili budoucnost Runeterry, žádal, aby byly všechny Runy světa uzamčeny mimo dosah lidí. Někteří, které okamžitá hrozba vyhlazení přiměla k rozvážnosti, souhlasili s tím, že své Runy světa odevzdají Tyrovi, zatímco ostatní se svého nově objeveného vlivu a moci vzdát odmítali.
Tyrus pokračoval ve své práci a pokoušel se odstranit všechny Runy světa z dosahu lidstva. Ale zatímco naděje Runeterry vzrůstala, zdálo se, že Tyrus podléhá. Ryze poznal, že jeho mistr je čím dál odtažitější. Zatímco se Tyrus vypořádával s Runami, začínal svého žáka vysílat na mise, které se zdály být pramálo významné.
Při jednom takovém podřadném úkolu se Ryze doslechl o nové pohromě, tentokrát jihovýchodně od Valoranu - v Icathii. Mág spěchal na místo zkázy, obtěžkán starostmi o svého mistra a přítele, a doufal, že je stále naživu. Když Ryze dorazil, měl radost z toho, že Tyrus byl skutečně v bezpečí. Ale Ryzova úleva měla krátkého trvání. Vedle svitku, který si nikdy nesměl přečíst, ležely dvě Runy světa.
Starší mág mu vysvětlit, že když už byly Runy světa objeveny, neměl na výběr a musel je sám použít. Ryze si se zděšením uvědomil, že Tyrus onu katastrofu nejenže přežil – on ji dokonce způsobil. Pokračoval ve své hořké tirádě a vyprávěl svému žákovi, že lidstvo je bezhlavé dítě, jež si hraje s mocí, které nerozumí. Tyrus už nedokázal plnit roli diplomata při vyjednávání s mocichtivými hlupáky. Musel je zastavit.
Ačkoliv se Ryze pokoušel Tyra přesvědčit, nebylo to k ničemu. Onen vzor nekonečné moudrosti, ke kterému vzhlížel už od dětství, byl pryč. Před ním stál pochybný muž, náchylný ke stejným svodům jako ti hlupáci, které sám odsuzoval. Runy jej hluboce zkazily a bylo jasné, že je použije znovu a znovu – a pokaždé tím zničí kus světa.
Ryze musel jednat, i kdyby to znamenalo, že svého jediného skutečného přítele musí zničit. Vydal ze sebe každou píď tajemné energie, kterou dokázal povolat. Tyrus se napřáhl k Runám, byv odhodlán nevzdat se jejich moci. Jak po nich tento zkažený mág sahal, dočasně se vystavil Ryzově útoku. O chvíli později ležela na podlaze Tyrova doutnající mrtvola.
Ryze se třásl a jeho mysl se snažila vstřebat, co se právě stalo.
Když znovu nabyl smyslů, ocitl se sám s Runami světa, jejichž záře ho lákala, aby se jich zmocnil. Ryze se obrnil, zvedl ty podivné symboly jeden po druhém a okamžitě pocítil, jak ho přetvářejí v něco většího, či spíše strašnějšího, než jakým by jinak mohl být.
Otřásl se, upustil Runy a couvl. Ty glyfy dokázaly otrávit mysl
tak mocného mága, jakým byl Tyrus. Jak jim má odolat Ryze?
Pak si uvědomil, že kdyby odešel, mohl by Runy najít a použít někdo jiný. V tom okamžiku si Ryze uvědomil záběr svého úkolu. Dokud budou Runy světa k dispozici, Runové války budou pokračovat a nakonec jistě přivodí zkázu celé Runeterry.
Nevěda, jaký další krok by měl učinit, Ryze spatřil svitek, který s sebou Tyrus neustále nosil. Ryze svitek váhavě rozbalil a ihned ho osvítila světlá záře. Ryze najednou věděl, co musí udělat.
Od onoho dne Ryze putuje po světě hnán stejnými neviděnými lákadly, které ho stejnou měrou vedou i děsí. Neustále odolává příslibu moci obsažené v každé Runě a místo toho je ukládá na tajná místa, kam se nikdo nedostane. Nad tímto úkolem strávil celá staletí – jeho život byl nezvykle prodloužen magií, kterou během vykonávání své povinnosti vstřebal. Ani po této dlouhé době si Ryze nemůže dovolit se zastavit. Runy světa se začaly opět vynořovat a svět zapomněl cenu, kterou s sebou nesou.


STAVĚNÍ POSTAVY

Top
Mid

SKINY
Ryze
Ryze zamlada (Unavailable)
Kmenový Ryze (Unavailable)
Strýček Ryze (520 RP)
Triumfální Ryze (Unavailable)
Profesor Ryze (Unavailable)
Zombie Ryze (Unavailable)
Krystalový Ryze (975 RP)
Pirát Ryze (Unavailable)
Bělovousý Ryze (750 RP)
SKT T1 Ryze (Unavailable)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Ryze

od Rumcajz » 26 pro 2016, 09:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků