Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Ivern

Příspěvekod xSlayee » 26 pro 2016, 09:07

Ivern
Obrázek
otec zeleně


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle, Support
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Přítel lesa (Passivka)
Obrázek

Ivern nemůže útočit na neepické příšery a ony nemohou útočit na něj. Ivern může v táborech v džungli vytvářet magické hájky, které postupně rostou. Jakmile hájek vyroste, má Ivern možnost příšery z tábora osvobodit a získat za odměnu zlaťáky a zkušenosti. Po dosažení 5. úrovně se Ivern může podělit o buffy z džungle se svými spojenci.

Zakořenit (Q)
Obrázek
Dosah: 1075

Ivern vyvolá šlahoun, který znehybní zasažené nepřátele a způsobí jim poškození. Ivernovi spojenci mohou ke znehybněnému cíli přiskočit.
Ivern vyvolá šlahoun, který prvnímu zasaženému protivníkovi způsobí 80/125/170/215/260 (+0) bodů magického poškození a na 1.2/1.4/1.6/1.8/2 sek. jej znehybní. Spojenci mohou na takto znehybněné nepřátele kliknout a přiskočit tak na dosah útoku.


Křovisko (W)
Obrázek
Dosah: 1650

Je-li Ivern v křoví, mají jeho útoky prodloužený dosah a způsobují bonusové magické poškození. Ivern může tuto schopnost také aktivovat a vytvořit tak křoví.
Pasivní efekt: Je-li Ivern v křoví, mají jeho útoky prodloužený dosah a způsobují 20/30/40/50/60 (+0) bodů bonusového magického poškození.
Aktivace: Ivern vytvoří na 30 sek. kus křoví. Po dobu 3 sekund je oblast kolem křoví i v něm viditelná.

Pukavé semínko (E)
Obrázek
Dosah: 750

Ivern umístí na spojence štít, který po krátké prodlevě vybuchne a poškodí a zpomalí nepřátele.
Ivern poskytne spojenci štít, který dokáže absorbovat až 80/120/160/200/240 (+0) bodů poškození. Po uplynutí 2 sekund štít vybuchne, čímž způsobí zasaženým nepřátelům 60/90/120/150/180 (+0) bodů magického poškození a na 3 sekundy je zpomalí o 70 %.


Vedlejší škody (R)
Obrázek
Dosah: 1000

Ivern vyvolá svou ochranitelskou kamarádku Sedmikrásku, aby bojovala po jeho boku. Pokud Sedmikráska zaútočí na nějakého šampiona třikrát po sobě, vyšle rázovou vlnu.
Ivern vyvolá svou ochranitelskou kamarádku Sedmikrásku. Pokud Sedmikráska zaútočí na nějakého šampiona třikrát po sobě, vyšle rázovou vlnu, která vyhodí nepřátele na 1 sekundu do vzduchu (přebíjecí doba 3 sekundy). Způsobované poškození a obranné atributy Sedmikrásce rostou v závislosti na Ivernově síle schopností.Opětovné seslání této schopnosti nasměruje Sedmikrásku na nový cíl nebo pozici.

MYTOLOGIE

Ivern Stromonožka, známý také jako Otec zeleně, je napůl člověkem a napůl stromem a toulá se po lesích Runeterry, kde pečuje o život všude, kudy kráčí. Zná tajemství přírodního světa a je dobrým přítelem všeho, co roste, létá a běhá. Ivern se toulá divočinou a předává podivnou moudrost každému, koho potká. Obohacuje lesy a příležitostně svěřuje upovídaným motýlům svá tajemství.
Za dávných časů byl Ivern krutým freljordským válečníkem s nezlomnou vůlí a neutuchajícím odhodláním. Byl však naprosto bezmocný, když Ledorození získali na síle a v Ivernovi i jeho rodu viděli pouhé smolaře a smrtelníky, kteří se odvážili postavit se jejich vůli. Spolu se svými soukmenovci spřádal plán, jak nové pány vládnoucí magií sesadit z trůnu. Ivern Krutý se spolu se svým praporem zkušených válečníků vydal z přístavů Ledové stráže na plavbu k daleké zemi, která měla být podle legendy zdrojem veškeré magie. Pokud by se Ivernovi podařilo zmocnit takové síly, dokázal by Ledorozené porazit. Když se loďstvo ztratilo za horizontem, vyplulo z paměti Freljorďanů, neboť už jej nikdy nikdo nespatřil; vytratilo se z freljordské historie stejně jako stopy zaváté zimním sněhem.


STAVĚNÍ POSTAVY

Jungle
Support

SKINY
Ivern
Candy King Ivern (975)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Ivern

od Rumcajz » 26 pro 2016, 09:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník