Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Fiddlesticks

Příspěvekod xSlayee » 26 pro 2016, 09:09

Fiddlesticks
Obrázek
zvěstovatel zkázy


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Děs (Passivka)
Obrázek

Když bude Fiddlesticks po dobu 1,5 sekundy nehybně stát nebo se soustředit při sesílání schopností, posílí jej Děs. Znehybňující omezující efekty tuto dobu resetují.

Děs přidává bonus k rychlosti pohybu, tento efekt však působí jen 1,5 sekundy od chvíle, kdy se dá Fiddlesticks do pohybu.

Vyděsit (Q)
Obrázek
Dosah: 525

Srdce zaměřené jednotky sevře strach a na určitou dobu se dá na zděšený úprk.
Vyděsí cíl, jenž bude posléze před Fiddlesticksem po dobu 1.25/1.5/1.75/2/2.25 sek. prchat.

Vysát (W)
Obrázek
Dosah: 575

Fiddlesticks vysaje životní sílu z nepřítele, čímž mu způsobí postupné poškození a sám sebe vyléčí.
Fiddlesticks vytvoří pouto mezi sebou a zvolenou jednotkou, kterou během soustředění vysává. Cíli tím způsobuje 60/90/120/150/180 (+45% síly schopností) bodů magického poškození za sekundu, Fiddlesticks se zároveň vyléčí za 60/65/70/75/80 % takto způsobeného poškození.Vysávání trvá až 5 sek. a může celkem způsobit 0 (+0) bodů poškození.

Temný vítr (E)
Obrázek
Dosah: 750

Poryv větru udeří zvolenou nepřátelskou jednotku, načež se odrazí k dalšímu protivníkovi nacházejícímu se poblíž. Oba dva zraní a umlčí.
Vyšle na zaměřeného nepřítele vránu, která způsobí 65/85/105/125/145 (+45% síly schopností) bodů magického poškození a následně se odrazí na další cíl. Jednotky, které jsou během daného seslání schopnosti zasaženy poprvé, jsou navíc na 1.25 sek. umlčeny.Temný vítr může zasáhnout až 6krát a přednost dává cílům, které jsou vysávány nebo které ještě nebyly zasaženy. Poskokům a příšerám je způsobováno 150 % poškození.

Vraní bouře (R)
Obrázek
Dosah: 800

Kolem Fiddlestickse zběsile zavíří hejno vran, které každou sekundu způsobí poškození každé nepřátelské jednotce v dané oblasti
Fiddlesticks se 1.5 sek. soustředí, načež se teleportuje na zvolené místo a vyvolá hejno vran, které kolem něj bude zběsile vířit a způsobovat všem nepřátelům v okolí 125/225/325 (+45% síly schopností) bodů magického poškození za sekundu.Tento efekt trvá 5 sek. a celkem způsobí až 0 (+0) bodů magického poškození.

MYTOLOGIE

Téměř dvacet let stojí Fiddlesticks sám v nejvýchodnější vyvolávací komnatě Válečného institutu. Tíživou temnotu jeho prachem pokrytého domova protíná pouze safírový přísvit jeho nelidských očí. Zde stojí Zvěstovatel zkázy na své tiché hlídce. Jeho příběh o síle, jež se vymkla kontrole, se učí všichni vyvolávači v Lize. Slouží jim jako odstrašující příklad. Před řadou desetiletí žil v Zaunu mocný runový mág jménem Istvaan. Na konci páté Runové války byl jedním z prvních vyvolávačů Ligy. Nechal se však zlákat prastarou magií a postupně se přestal řídit veškerými pravidly Ligy. A při svém posledním utkání si ukousl příliš velké sousto. Zavřel se v nejvýchodnější vyvolávací komoře a začal provádět nejpřísněji zakázaný rituál - extraplanární vyvolávání.

Nikdo neví, co přesně se tenkrát v té komnatě stalo. Toho dne se ve Vyvolávačově žlebu neobjevil žádný šampion, který by zastupoval zájmy Zaunu. Na opakované bušení na dveře komnaty bylo odpovědí jen mrtvé ticho. Prvnímu učedníkovi, který se dovnitř odvážil vstoupit, okamžitě sťala hlavu nadpozemsky ostrá kosa. Těch pár dalších, kteří jej následovali a přežili, přišli strachem o rozum. Změnili se v bezduché trosky blekotající stále cosi o vranách a smrti. Liga se zalekla zla, které ani Istvaan nedokázal dostat pod svou kontrolu, a všechny vchody do komnaty zapečetila. Její vedení doufalo, že když to nemohou zničit, snad se jim to alespoň podaří udržet pod zámkem. Roky plynuly a dřevěná postava uvnitř se ani nepohnula - s výjimkou případů, kdy nějaký pošetilec nedbal varování a vstoupil dovnitř. Rada se smířila se skutečností, že komnatu již nebude možné nikdy používat, a tak pro Fiddlestickse vymyslela alespoň nějaké využití: učinili z něj popravčího. Při vyvolání na Pole spravedlnosti sice ožívá a alespoň zdánlivě se řídí stejnými pravidly jako ostatní, nikdo ovšem netuší, na co ve své komnatě čeká. Tvář zůstává nehybná a jeho kosa je neustále připravená setnout každého, kdo se před ním objeví.

Ti, kdo říkají, že ''jediné, z čeho mají strach, je strach samotný'', ještě neviděli to hejno vran.

Jo ho ho, hoďte ho přes palubu. Nebo ho aspoň střelte do zad a seberte mu všechno, co má.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Fiddlesticks
Přízračný Fiddlesticks (Unavailable)
Britský Fiddlesticks (520 RP)
Bandita Fiddlesticks (520 RP)
Dýňový Fiddlesticks (Unavailable)
Pirát Fiddlesticks (Unavailable)
Narozeninový Fiddlesticks (975 RP)
Temný sváteční Fiddlesticks (Unavailable)
Oživený Fiddlesticks (1,350 RP)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Fiddlesticks

od Rumcajz » 26 pro 2016, 09:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků