Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Poppy

Příspěvekod xSlayee » 26 pro 2016, 09:11

Poppy
Obrázek
strážkyně kladiva


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle
RP: 260
IP: 450



SCHOPNOSTI


Železná vyslankyně (Passivka)
Obrázek

Poppy mrští svůj štít, čímž prodlouží dosah svého útoku a způsobí bonusové magické poškození.

Štít dopadne na nedalekou pozici. Poppy jej může opět zvednout, čímž kolem sebe vytvoří bariéru. Nepřátelé mohou štít zničit tím, že se na něj postaví.

Úder kladivem (Q)
Obrázek
Dosah: 430

Poppy máchne kladivem, čímž způsobí poškození a vytvoří zónu, která zpomaluje protivníky a po chvíli vybuchne.
Poppy udeří do země, čímž způsobí fyzické poškození ve výši 35/55/75/95/115 (+80% bonusového útočného poškození) bodů plus 7 % maximálního zdraví zasažených nepřátel a vytvoří nestabilní oblast.Zóna zpomaluje pohyb protivníků o 20/25/30/35/40 % a po 1 sek. vybuchne, čímž znovu způsobí původní poškození.

Nezdolný postoj (W)
Obrázek
Dosah: 400

Poppy se pasivně zvyšuje hodnota brnění a odolnosti vůči magii. Pokud má Poppy málo zdraví, je tento bonus výraznější. Aktivací Nezdolného postoje může Poppy zastavit okolní nepřátele, kteří se snaží bleskurychle přesunout na jinou pozici, a sama navíc získá bonus k rychlosti pohybu.
Pasivní efekt: Poppy získá 0 bodů brnění a 0 bodů odolnosti vůči magii (15 % brnění a odolnosti vůči magii). Pokud má Poppy méně než 40 % zdraví, je tento bonus dvojnásobný.
Aktivace: Na následujících 2.5 sek. získá Poppy 32/34/36/38/40 % k rychlosti pohybu. Po dobu působení Nezdolného postoje zastaví každého protivníka, který se v jejím okolí pokusí o bleskurychlý přesun, a způsobí mu 70/110/150/190/230 (+70% síly schopností) bodů magického poškození.

Hrdinský výpad (E)
Obrázek
Dosah: 425

Poppy se vrhne ke zvolené jednotce a odhodí ji. Pokud cíl narazí do zdi, bude omráčen.
Poppy se vrhne k nepříteli, způsobí mu 50/70/90/110/130 (+50% bonusového útočného poškození) bodů fyzického poškození a poodnese jej zvoleným směrem. Pokud s ním tímto způsobem narazí do terénní překážky, utrpí protivník dalších 50/70/90/110/130 (+50% bonusového útočného poškození) bodů fyzického poškození a bude na 1.6/1.7/1.8/1.9/2 sek. omráčen.


Strážcův verdikt (R)
Obrázek
Dosah: 500

Poppy se napřáhne k úderu kladivem, kterým odhodí nepřátele daleko od sebe.
První seslání: Poppy se až 4 sek. soustředí, čímž se jí sníží rychlost pohybu o 15 %.
Druhé seslání: Poppy udeří do země a vyšle tak rázovou vlnu, která protivníkům kolem prvního zasaženého šampiona způsobí 200/300/400 (+90% bonusového útočného poškození) bodů fyzického poškození a výrazně je odhodí směrem k jejich vyvolávací plošině. Délka rázové vlny a vzdálenost, na kterou budou jednotky odhozeny, se zvyšuje v závislosti na době soustředění.Odhazované jednotky nelze zaměřit.

MYTOLOGIE

Runeterra rozhodně nemá nouzi o chrabré šampiony, jen málokterý z nich se ovšem může svou houževnatostí měřit s Poppy. Tato odhodlaná yordlice, jež se vláčí s kladivem dvakrát vyšším než ona sama, strávila bezpočet roků pátráním po „hrdinovi Demacie“ – bájném válečníkovi, který má být právoplatným majitelem této zbraně.
Legenda praví, že jen tento rek dokáže využít plnou sílu kladiva a dovést Demacii ke slávě. Ačkoliv Poppy při pátrání po něm prohledala již všechny kouty království, její snaha dosud nepřinesla žádné ovoce. Kdykoliv se pokusila předat zbraň potenciálnímu hrdinovi, byly následky zcela katastrofální a nezřídka vše skončilo válečníkovou smrtí. Většina lidí by se na jejím místě už dávno vzdala naděje na úspěch, ovšem většina lidí také nemá takovou kuráž a odhodlání jako tato nezdolná bojovnice.
Poppy nikdy nebyla jako ostatní yordlové. Kam až její paměť sahala, vždy se snažila najít v životě nějaký hlubší smysl. Bláznivá ztřeštěnost jejích soukmenovců jí byla cizí, místo toho dávala přednost stabilitě a pevnému řádu. Tato touha ji zavedla až do lidských osad západního Valoranu, kde s úžasem pozorovala karavany vinoucí se v nekonečných zástupech krajinou. Mnozí z poutníků byli otrhaní a znavení, přesto však kráčeli dál v honbě za prchavým snem o lepším životě, jenž možná čeká hned za horizontem.


STAVĚNÍ POSTAVY

Top
Jungle

SKINY
Poppy
Noxijská Poppy (Unavailable)
Lízátková Poppy (Unavailable)
Kovářka Poppy (Unavailable)
Hadrová panenka Poppy (Unavailable)
Bitevní Poppy (520 RP)
Šarlatová Poppy (975 RP)
Hvězdná strážkyně Poppy (1,350 RP)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Poppy

od Rumcajz » 26 pro 2016, 09:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků